+ Válasz a Témára
2. oldal, összesen 2 ElsőElső 12
Eredmények 11-tól/től 19-ig összesen 19

Téma: Condors MC. Jászboldogháza Motoros tali

sp1szacsa logója
    sp1szacsa jelenleg nem elérhető Motorbiciklista sp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Kleine Haus
    Üzenet
    1,355
    Blog bejegyzés
    16
    Kép
    308
    Hírnév szint
    29
    Idézet Eredeti szerző bae Üzenet megjelenítése
    nyem tom
    volt olyan is hogy 3 órát a hintába ültem
    ha nem megyek akkor éppen a koppány buliban vagyok
    csak rossz választani mert mind a 2őt szeresseemmm nagyon
    Én meg a bejáratnál jobbra lógtam a kajáldába jó a pácál meg hideg a ser, azt is szeressem meg a csapatot aki szervezi Taki, Laki Zsolti....
    Frre érettebb lányokat nem látni szólóban ilyen helyen....
    "Aki magányosan él, azt nem lehet otthagyni... De az ember sosoem szűnik meg álmodni. Az álom a lélek tápláléka, ahogy az élelem a test tápláléka...

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    Idézet Eredeti szerző sp1szacsa Üzenet megjelenítése
    Én meg a bejáratnál jobbra lógtam a kajáldába jó a pácál meg hideg a ser, azt is szeressem meg a csapatot aki szervezi Taki, Laki Zsolti....
    Frre érettebb lányokat nem látni szólóban ilyen helyen....
    én is ismerek 1-2 tagot. Pl: Takit is
    akkor bizti találkoztunk csak..... nem is figyeltél rám
    .p

sp1szacsa logója
    sp1szacsa jelenleg nem elérhető Motorbiciklista sp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Kleine Haus
    Üzenet
    1,355
    Blog bejegyzés
    16
    Kép
    308
    Hírnév szint
    29
    Idézet Eredeti szerző bae Üzenet megjelenítése
    én is ismerek 1-2 tagot. Pl: Takit is
    akkor bizti találkoztunk csak..... nem is figyeltél rám
    Na az idén akkor nyitva tartom a szemem.....
    "Aki magányosan él, azt nem lehet otthagyni... De az ember sosoem szűnik meg álmodni. Az álom a lélek tápláléka, ahogy az élelem a test tápláléka...

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    Idézet Eredeti szerző sp1szacsa Üzenet megjelenítése
    Na az idén akkor nyitva tartom a szemem.....

rendben
    én is!!
    .p

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Mit romantikáztok itten?
    Jobbára ártalmatlan!

sp1szacsa logója
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Kleine Haus
    Üzenet
    1,355
    Blog bejegyzés
    16
    Kép
    308
    Hírnév szint
    29
    A korom miatt nekem már csak így illő ismerkedni tudod Ződ!

sp1szacsa logója
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Kleine Haus
    Üzenet
    1,355
    Blog bejegyzés
    16
    Kép
    308
    Hírnév szint
    29
    Pénteken
    19,00 kor kezd az AB/CD
    21,00 kor Deák Bill Gyula a blues király
    majd Rómeó fog vérezni!

Jó szórakozást! D.Bill ott lesz s én is...

bae logója
    bae
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    Még mindig nem tudom hogy megyek e....
    jó lenne de ... majd lesz vhogy
    .p

Évci logója
    Évci jelenleg nem elérhető Kolbimetál darázs-idomár Évci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    2,453
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    394
    Hírnév szint
    38
    Na itt mi újság?
    Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!

+ Válasz a Témára
2. oldal, összesen 2 ElsőElső 12

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted