Látok benne azért én logikát, 16 évesen azért csak másként működik az ember agya mint 21 évesen...Sőt, 22 évesen borzongva gondoltam vissza 19 éves kori önmagamra, amikor siklóernyővel, mentőernyő, protektoros beülő és oktató nélkül a kölcsönernyővel (átesésre hajlamos öreg rongydarab enyhén rojtos zsinórzattal) repkedtem a HHH -n... (bukó volt, de abból is a százéves tökhéj fajta). Akkor baromira élveztem és tökjó volt, most meg azt mondom hogy baromi nagy mákom volt, hogy megúsztam leperecelés nélkül, meg hogy épp akkor sose értem rá amikor kicsit jobban fújt a szél mint amennyit kezelni tudtam volna meg amit a zsinórzat bírt volna...
Szóval csak azt akartam mondani, hogy az a néhány év igenis sokat számít a tapasztalatszerzés és fejelágyabenövés szempontjából.![]()
Rengeteg hiba van még a rendszerben, de legalább elértünk oda, hogy ezt az illetékesek is észrevették, és vannak jó kezdeményezések - folyamatban
Live to Ride, Ride to live - Imádok aszfaltrajzolni.... égetett hátsógumival!!
Persze, faragni mindig lehet mindenen, de úgyse lesz olyan, hogy egyvalami 10 M embernek egyszerre legyen szimpatikus...![]()
Könyvjelzők