+ Válasz a Témára
2. oldal, összesen 2 ElsőElső 12
Eredmények 11-tól/től 13-ig összesen 13

Téma: csam hír: Tini huligán, avagy I love you WR 125X

mina logója
    mina jelenleg nem elérhető Ősblogger mina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Otthon.
    Üzenet
    3,714
    Blog bejegyzés
    266
    Kép
    1571
    Hírnév szint
    64
    Látok benne azért én logikát, 16 évesen azért csak másként működik az ember agya mint 21 évesen... Sőt, 22 évesen borzongva gondoltam vissza 19 éves kori önmagamra, amikor siklóernyővel, mentőernyő, protektoros beülő és oktató nélkül a kölcsönernyővel (átesésre hajlamos öreg rongydarab enyhén rojtos zsinórzattal) repkedtem a HHH -n... (bukó volt, de abból is a százéves tökhéj fajta). Akkor baromira élveztem és tökjó volt, most meg azt mondom hogy baromi nagy mákom volt, hogy megúsztam leperecelés nélkül, meg hogy épp akkor sose értem rá amikor kicsit jobban fújt a szél mint amennyit kezelni tudtam volna meg amit a zsinórzat bírt volna...

Szóval csak azt akartam mondani, hogy az a néhány év igenis sokat számít a tapasztalatszerzés és fejelágyabenövés szempontjából.
    Mindenütt jó, de legjobb motoron! www.minafoto.hu www.goldlaser.hu

dzsyna logója
    dzsyna jelenleg nem elérhető Segédmotoros dzsyna pompás jövő áll előttedzsyna pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Csorna
    Üzenet
    506
    Blog bejegyzés
    4
    Kép
    119
    Hírnév szint
    15
    Rengeteg hiba van még a rendszerben, de legalább elértünk oda, hogy ezt az illetékesek is észrevették, és vannak jó kezdeményezések - folyamatban
    Live to Ride, Ride to live - Imádok aszfaltrajzolni.... égetett hátsógumival!!

mina logója
    mina jelenleg nem elérhető Ősblogger mina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Otthon.
    Üzenet
    3,714
    Blog bejegyzés
    266
    Kép
    1571
    Hírnév szint
    64
    Persze, faragni mindig lehet mindenen, de úgyse lesz olyan, hogy egyvalami 10 M embernek egyszerre legyen szimpatikus...
    Mindenütt jó, de legjobb motoron! www.minafoto.hu www.goldlaser.hu

+ Válasz a Témára
2. oldal, összesen 2 ElsőElső 12

Hasonló témák

1. Lady Biker 'Love & Peace' póló
    nana által, fórum: Motoros webáruház
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2011.05.22., 12:00
  2. Bugyi Buli avagy fehérnemű live...
    senki által, fórum: Kanbuli
    Válasz: 23
    Utolsó üzenet: 2010.02.07., 15:48
  3. Önbizalom akadémia avagy találjuk meg magunkat
    baramakka által, fórum: Ezotéria
    Válasz: 144
    Utolsó üzenet: 2010.01.31., 15:08
  4. Lopásgátlás - avagy ki mivel védekezik?
    Gabsic által, fórum: Motorozás
    Válasz: 28
    Utolsó üzenet: 2008.10.12., 23:15

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted