+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 13

Téma: Fújd méretre!

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

Üzenet Fújd méretre!

Állítható arcpárnás sisakot dob piacra a HJC.

Bővebben...

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    Tök jó! Már azt hittem ,hogy valami óvszer reklám
    .p

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Hm... vagy műbáner?
    Rossz az, aki rosszra gondol.

KT1 logója
    KT1
    KT1 jelenleg nem elérhető The Clairvoyant KT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Apr
    Üzenet
    1,261
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    90
    Hírnév szint
    26
    Bizony !!!!!!! Aza rossz aki rosszra gondol...

Ancsipancsi logója
    Ancsipancsi jelenleg nem elérhető Motoros Ancsipancsi a hírneve előtte járAncsipancsi a hírneve előtte járAncsipancsi a hírneve előtte járAncsipancsi a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 May
    Üzenet
    1,864
    Kép
    1
    Hírnév szint
    31
    Idézet Eredeti szerző NaNa Üzenet megjelenítése
    Hm... vagy műbáner?
    Rossz az, aki rosszra gondol.
    Ki gondol itt rosszra?

KT1 logója
    KT1
    KT1 jelenleg nem elérhető The Clairvoyant KT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Apr
    Üzenet
    1,261
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    90
    Hírnév szint
    26
    Hol itt a rossz ?

dionisia logója
    dionisia jelenleg nem elérhető Benzintyúk dionisia látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2010 May
    Hol
    Zalaegerszeg
    Üzenet
    12
    Kép
    1
    Hírnév szint
    0
    Nekem úgyis az arcpárnával van bajom. Minden passzol csak az nyomja szét a fejem. Mindenki azt mondja, hogy majd még tágul, de mintha egyre jobban szorítana

zéé77 logója
    zéé77 jelenleg nem elérhető " a szállító" zéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Jun
    Hol
    budapestnek nevezett nagy-nagy játszótér :D
    Üzenet
    1,641
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    42
    Hírnév szint
    34
    Idézet Eredeti szerző dionisia Üzenet megjelenítése
    Nekem úgyis az arcpárnával van bajom. Minden passzol csak az nyomja szét a fejem. Mindenki azt mondja, hogy majd még tágul, de mintha egyre jobban szorítana
    vedd fel egész napra ebben a kánikulában,izzadj bele úgy istenessen és akkor rátágul a buksidra

dionisia logója
    dionisia jelenleg nem elérhető Benzintyúk dionisia látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2010 May
    Hol
    Zalaegerszeg
    Üzenet
    12
    Kép
    1
    Hírnév szint
    0
    Na persze..
    Próbáltuk, hogy beletettünk egy hengert 2 napig, kivéve amikor a fejemen volt, de én nem láttam javulást.

babulu logója
    babulu jelenleg nem elérhető Hivatásos Darazsász babulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    XV. Újpalota
    Üzenet
    1,711
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    143
    Hírnév szint
    30
    Idézet Eredeti szerző dionisia Üzenet megjelenítése
    Na persze..
    Próbáltuk, hogy beletettünk egy hengert 2 napig, kivéve amikor a fejemen volt, de én nem láttam javulást.
    Lehet, hogy nem megfelelő sisakot vettél...
    Cogito ergo sum - Motorozok, tehát vagyok

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 2 12 UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted