+ Válasz a Témára
Eredmények 1-tól/től 4-ig összesen 4

Téma: [csajokamotoron] Budapest-Bamako 2010 útvonal

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

Üzenet [csajokamotoron] Budapest-Bamako 2010 útvonal

A Budapest-Bamako szervezői az AutoSport Expo 2009 kiállítás első napján, sajtótájékoztató keretében jelentették be a 2010-es futam útvonalát, mely alapján az eddigi legkeményebb Budapest-Bamakora készülhetnek a versenyzők.

Bővebben...

sp1szacsa logója
    sp1szacsa jelenleg nem elérhető Motorbiciklista sp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Kleine Haus
    Üzenet
    1,355
    Blog bejegyzés
    16
    Kép
    308
    Hírnév szint
    29
    Remélem egyre eljutok valamikor
    (persze nem a legkorosabb résztvevő kiemelésével) régebben motorral terveztem, de autóval sem lenne kis pálya...
    Az a baj, ha saját erőből nem megy szponzorpénzből szinte lehetetlen...
    "Aki magányosan él, azt nem lehet otthagyni... De az ember sosoem szűnik meg álmodni. Az álom a lélek tápláléka, ahogy az élelem a test tápláléka...

lator logója
    lator jelenleg nem elérhető Segédmotoros lator pompás jövő áll előttelator pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2008 Dec
    Hol
    üveghegyen innen
    Üzenet
    748
    Kép
    61
    Hírnév szint
    17
    Idézet Eredeti szerző sp1szacsa Üzenet megjelenítése
    (persze nem a legkorosabb résztvevő kiemelésével) régebben motorral terveztem, de autóval sem lenne kis pálya...

ez engem is érdekelne
    "A mindennapok hordalékából kell kimosnunk életünk maréknyi aranyát..."

boncadóri logója
    boncadóri jelenleg nem elérhető BoncaDóri boncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Szigetfalva
    Üzenet
    2,729
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    173
    Hírnév szint
    45
    Idézet Eredeti szerző sp1szacsa Üzenet megjelenítése

Egy barátom indult már, teljesen amatőrként és teljesitette is a teljes távot. Idén indultak a magyarországi rali futamokon, és egészen jó helyezéseket sikerült elérniük.
    Sajnos a nyüves válságosdi nem teszi lehetővé, hogy induljanak a fiúk, pedig nagyon jó lehetett a videók és a képek alapján !
    Mondjuk én legfeljebb balansznak mehetnék, mert egyéb hasznomat nemigen lehetne venni, de olyan klassz helyeken járnak, és olyan arcát látják a világnak, hogy ezért szivesen megtanulnék kereket cserélni, meg egyéb nyalánkságok !

+ Válasz a Témára

Hasonló témák

1. Budapest - Bamako 2010
    bae által, fórum: Motoros túrák
    Válasz: 2
    Utolsó üzenet: 2010.01.12., 21:47
  2. [csajokamotoron] A Hungaroringről indul a Budapest-Bamako
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2009.12.24., 12:00
  3. [csajokamotoron] Megnyílt a 8. Budapest Motor Kiállítás
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról