A Budapest - Bamako január 17-i rajtján negyvenöt ország színeit felvonultató mezőnyben 212 autó, 31 motor, 6 teherautó és 3 busz, valamint nemzetközi és magyar hírességek is rajthoz állnak, hogy próbára tegyék magukat a közel 10000 kilométeres sivatagi versenyen. Bud Spencer mikrobusszal, Fábry Sándor mentővel, Semmi Kis Tünde motorral rajtol a nagy afrikai futamon.
Bővebben...
Na én ismerem Perepsitcs Ricsit aki nem egy motorost b....t át a nagy a motorszerelői tudásával és azért annyira nem veterán a dakaron ő sem mert túl messzire még nemjutott és csak a pénz miatt megy oda tutter!![]()
Jobbára ártalmatlan!
Ha nem dolgozom kimegyek és megnézem a rajtot!!Élőben láthatom Bud Spencert!!![]()
Rock"n"Roll!!
bringa,motor,Rock"n"Roll !!
ez a verseny csak arrol szól kinek mennyi a pénze ...szívesen elindulnék én isha lenne erre pár millió felesleges pínzem....
Én minderől le maradok![]()
Na és Boszininja???
Ő nem indul, vagy nem csaj?
...az álruhás ökoterrorista
Én nem tudom.
Még nincs regisztálva... a többiek már megkapták az oltásokat...
Szerinted indulni fog? Van még két-három hete a felkészülésre.
Sivatag, forróság, homoktenger, terepjárós kalandozás, és nem utolsó sorban humanitárius segítségnyújtás. Küldetéssel párosított verseny, ahol korántsem egymás legyőzése, hanem a felfedezés és a biztonságos megérkezés a cél.
A Budapest–Bamako Rally résztvevői motorral, autóval, quaddal, vagy akár autóstoppal teszik meg a távot, autópályákkal, szerpentinekkel, sivataggal és kőrengeteggel tarkított változatos utakon, hogy erőfeszítéseik és nem kevés kaland után átadhassák ajándékaikat, segélycsomagjaikat Mali rászorulóinak, főként gyermekeknek.
A Budapest-Bakamo Rally olyan verseny, ahol nem annyira egymás, mint inkább a nehézségek, az embertelen körülmények legyőzése, az emberi akarat, teljesítőképesség felfedezése és egy kalandos küldetés teljesítése a cél.
Nem mindig a pénzes emberek,ismerek olyanokat is akiknek igen sok szponzorra volt szüksége munka hely váltásra hogy bele vágjon.
Könyvjelzők