Most őszintén, kinek van kedve matekszigorlatra tanulni?Mondjuk az apjának szerencsére több kedve volt, mint őnagyságának. Amúgy nagyon haragszom érte, ha az ágyban alszik, de ezt csak akkor produkálja, ha én is ott alszom vagy ott vagyok napközben. Máskor soha! Aztán éjszaka mindig meglágyul a szívem, mert az én lábamhoz szeret feküdni
Amúgy arra amit Bq írt a kutya és a macskák viszonyáról. Nekünk a tacskóforma létforma öregurunk csak a saját macskát tűri meg (azt is hosszú idomítás után). Mondjuk már nem sűrűn látok erre idegen macskát, mert ha nem a kutya kergeti meg a betolakodót, akkor Mici megy át ketrecharcosba és pofozza ki őket a portáról![]()
Utoljára picar módosította 2012.02.05., 17:19-kor
Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...
![]()
Hát, nálunk is az volt a baj, h a kutyák egyáltalán nem akarták bántani a cicákat, sőt, játszani akartak vna, de a cicák folyton lepofozták őket. Érdekes módon sosem szaladtak el, hanem felvették a kesztyűt, legjobb védekezés a támadás címszó alatt
Persze, ha az érdekeik úgy kívánták, akkor simán megfértek velük, pl. télen minden zokszó nélkül összebújtak a kutyákkal, ha már nagyon fázott a seggük![]()
Kis keverékkutyám vemhes volt amikor befogadtunk egy borzas kölyökmacsekot, és hát a kutya úgy érezte, hogy ez kicsi is, szőrös is, tehát biztos az övé. Főleg, mert a kölykeit végül elvetettük, nem szülhette meg. Érdekes módon csak ehhez az egy macsekhoz viszonyult anyaképp, az összes többi macska (beleértve a macskánk kölykeit is) épphogy csak megtűrt állat volt.
Illetve egy időben valószínűleg macskának képzelte magát a kutya, mert követte őket mindenhova - beleértve a tetőt is. A szomszéd már rutinosan akasztotta ki a kapunkat és szedte le a kutyánkat amikor már nagyon visított és nem voltunk otthon![]()
birge kisbetűűűű!
"a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".
Nem noormális
DSC05123 másolata.JPG
Pedig ott van neki egy csomó rongy. De annak azért örülök, h nem szétrágta a fáskosarat![]()
De ez sokkal jobb, mert ezt ő találta magának...Ádám macskája az ilyen jellegű trollkodást már mesterfokon űzi. Nem lehet úgy letenni egy táskát/szatyrot/dobozt, hogy ő ne azon próbáljon meg aludni. Úgyhogy amiben alukált eddig illegálisan azt bevittem a nappaliból Ádám szobájába, tettem bele papírszatyrot, hogy na az az övé. Bele is megy, de mindig olyan fejjel, hogy ő most akkor trollkodik egy egészségeset, mert azt hiszi abba nem lenne szabad belemászni.
Ja tegnap kapott cicaajtót mert a cicafoscsis az a kisműhelyben van ami a szobából nyílik de nincs benne fűtés és a macska meg mindig sarkig nyitotta az ajtaját. Volt némi paramacska![]()
![]()
Jojó is bármire ráfekszikEgy bélyeget nem lehet úgy letenni, h ő ne nézné azt fekvőhelynek.
A párom szüleinek van egy farkatlan cicájuk. Amikor kikéredzkedett, a Papa mindig olyan gyorsan csukta be utána az ajtót, h a párom azt mondta, ha lenne farka a cicának, azt a Papa biztos mindig odacsípné![]()
Cogito ergo sum - Motorozok, tehát vagyok
Az enyém ülőbútor fetisiszta...![]()
![]()
"Ma van az állatok világnapja... Ezért 1 perces néma csöndben, gondoljon mindenki az exére..."))
"Sose száguldj gyorsabban,mint ahogy az őrangyalod repülni tud"
Könyvjelzők