+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 20 12345611 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 200
Like Tree21Lájk

Téma: Kinek kell gyerek? Van pasim...

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,177
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91

Kinek kell gyerek? Van pasim...

Idézet Eredeti szerző Csibi Üzenet megjelenítése
    Nekem is . Férjem. Ez durva volt, tudom, , de a Szveta mondta, hogy a pasik is állatok! Jó ráfogtam , mi?!
    Na most már a helyemre megyek. Szégyellem magam.
    Semmi probléma, a pasimra én is sokszor a "190 centis gyerekem"ként szoktam hivatkozni. Még gyereknapra is elvittem.

mi mást tehetnék, amikor áll a szoba közepén és topog a lábával, hogy ő nem hajlandó táskát hozni, csak akkor, ha fagyit is kap?
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

kisvirag logója
    kisvirag jelenleg nem elérhető Motoros kisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 May
    Hol
    Olympic City
    Üzenet
    1,741
    Blog bejegyzés
    18
    Kép
    115
    Hírnév szint
    34
    Idézet Eredeti szerző birge Üzenet megjelenítése
    mi mást tehetnék, amikor áll a szoba közepén és topog a lábával, hogy ő nem hajlandó táskát hozni, csak akkor, ha fagyit is kap?
    nagy pofon és szobafogság!
    Mifelénk kétféle gyalogos van: kaszkadőr és kamikaze.

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,177
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző Kisvirag Üzenet megjelenítése
    nagy pofon és szobafogság!
    Ez nem lett volna megoldás, ugyanis akkor éppen vásárolni indultunk, és kellett a serpa.
    birge kisbetűűűű!

mina logója
    mina jelenleg nem elérhető Ősblogger mina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Otthon.
    Üzenet
    3,714
    Blog bejegyzés
    266
    Kép
    1571
    Hírnév szint
    64
    De szigorú mami voltál és csak kisfagyit kapott utána?
    Mindenütt jó, de legjobb motoron! www.minafoto.hu www.goldlaser.hu

birge logója
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,177
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző Yama750 Üzenet megjelenítése
    De szigorú mami voltál és csak kisfagyit kapott utána?
    Csak egy gombócot
    birge kisbetűűűű!

tagama logója
    tagama jelenleg nem elérhető Easy Rider tagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Feb
    Hol
    Sárvár
    Üzenet
    3,987
    Blog bejegyzés
    8
    Kép
    311
    Hírnév szint
    56
    Idézet Eredeti szerző birge Üzenet megjelenítése
    Semmi probléma, a pasimra én is sokszor a "190 centis gyerekem"ként szoktam hivatkozni. Még gyereknapra is elvittem.

Ismerős
    Én meg azt szoktam válaszolni, ha megkérdezik, h van-e gyerekem, h igen, van, Lacika és 37 éves.
    Ma hazajött a trafikból egy pingponglabda nagyságú pink színű gumilabdával, ami mindenféle színűt villog, ha földhözvágjuk

De ezt olyan boldogan perezentálta, és akkor még bociszemekkel hozzátette, h "de csak 100,- ft volt!"
    Kapaszkodj jól, ne fékezz, bízz bennem, ez éppen elég lesz.

bestofbuda logója
    bestofbuda jelenleg nem elérhető Segédmotoros bestofbuda a hírneve előtte járbestofbuda a hírneve előtte járbestofbuda a hírneve előtte járbestofbuda a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Dec
    Hol
    Tiszadob
    Üzenet
    393
    Kép
    5
    Hírnév szint
    10
    Idézet Eredeti szerző Tagama Üzenet megjelenítése
    Ismerős
    Én meg azt szoktam válaszolni, ha megkérdezik, h van-e gyerekem, h igen, van, Lacika és 37 éves.
    Ma hazajött a trafikból egy pingponglabda nagyságú pink színű gumilabdával, ami mindenféle színűt villog, ha földhözvágjuk

De ezt olyan boldogan perezentálta, és akkor még bociszemekkel hozzátette, h "de csak 100,- ft volt!"
    Olyan labdánk nekünk is van!
    Amikor megkérdeztem a tv-sektől, hogy hány mesecsatorna van a csomagban, visszakérdeztek, hogy hány éves a gyerkőc. Mondtam, hogy 41.
    wild hearts can't be broken

tagama logója
    tagama jelenleg nem elérhető Easy Rider tagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Feb
    Hol
    Sárvár
    Üzenet
    3,987
    Blog bejegyzés
    8
    Kép
    311
    Hírnév szint
    56
    Idézet Eredeti szerző bestofbuda Üzenet megjelenítése
    Olyan labdánk nekünk is van!
    Amikor megkérdeztem a tv-sektől, hogy hány mesecsatorna van a csomagban, visszakérdeztek, hogy hány éves a gyerkőc. Mondtam, hogy 41.

Nah, képzeld, már fotósorozat is készült a lasztiról, az előbb vettem észre a gépen

de legalább csamos színű:
    Csatolt képek (megtekintésükhöz <a name=regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)" /> Csatolt képek (megtekintésükhöz regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)
    Kapaszkodj jól, ne fékezz, bízz bennem, ez éppen elég lesz.

bestofbuda logója
    bestofbuda jelenleg nem elérhető Segédmotoros bestofbuda a hírneve előtte járbestofbuda a hírneve előtte járbestofbuda a hírneve előtte járbestofbuda a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Dec
    Hol
    Tiszadob
    Üzenet
    393
    Kép
    5
    Hírnév szint
    10

Nah, képzeld, már fotósorozat is készült a lasztiról, az előbb vettem észre a gépen

de legalább csamos színű:
    wild hearts can't be broken

birge logója
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,177
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Ismerős

Ez teljesen ismerős. Igaz, én a múltkor homokozós locsolókannát vettem, mert sárkányformájú és csak 200 forint volt, de milyen jó lesz virágot locsolni... (szerintetek azóta hányszor locsoltunk vele virágot?)
    birge kisbetűűűű!

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 20 12345611 ... UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. Mi kell a nőnek?
    Zöld Piszok által, fórum: Motoros csajok hobbijai
    Válasz: 205
    Utolsó üzenet: 2011.06.28., 07:34
  2. Nem, ez nem a pasim motorja
    nana által, fórum: Motoros webáruház
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2011.05.13., 18:06
  3. Kinek kell pasi?