Akkor én is mondomNekem nem a pasim, hanem az apám ilyen, mármint gyűjtögetős. Nálunk a lakás már raktár és egy gombostűt se lehet leejteni. Minden jó lesz még valamire. Külön gyűjtemény van a sörösdobozoknak, kupakoknak és a fémpénzeknek. Ezek a legnagyobb becsben tartottak, de van még kb 10 éves tengervíz palackozva, homokkal és anélkül
![]()
Meg a megvett és még azóta is becsomagolva álló cuccok... Szóval az én "gyerekem" 53 éves![]()
Cogito ergo sum - Motorozok, tehát vagyok
Nincs pasim, így én vagyok kénytelen gyűjtögetni... És mit gyűjt a jókislány? Autóalkatrészeket!Védelmemre legyen mondva, egy részüket csak tárolom, nem az enyémek. (Na jó, van egy kis doboz, amiben Nyuszi-alkatrészek is vannak, és lövésem sincs mi micsoda...
Abból az izéből, amit karburátornak gondolok, van 3...) És én is szívesebben töltöm az időmet egy barkácsboltban, mint egy ruhásban...
A ruhásban csak ruhák vannak, az uncsi, a barkácsboltban csomó izgi dolog, amit mind szeretnék megvenni, akkor is, ha sosem kéne semmire... Exem helyett meg annó én szereltem össze a szekrénysort, mert annyit bénázott, hogy nem bírtam nézni, kizavartam a konyhába.
![]()
Azért ilyenkor mindig eszembe jut, hogy engem a szüleim pasinak szántak, csak nem jött össze. Azért apám tuti örült, hogy ha már egyszer lánynak sikeredtem, hamarabb játszottam csavarhúzóval, mint babával...
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
Nekem bélyeggyűjteményem van...![]()
Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !
Az enyém mindig könyörög pl:
Kicsim már rég szerettem volna egy olyan telefont..
vegyük meg ezt a kocsit ..
szeretnék egy pumit....
a legújabb pedig "kicsim ez a motor régen az enyém volt szétszedtem darabokra és most eladó! mindig is sajnáltam hogy eladtam .... "
Na a motort vissza is vásárolta a múlt7en azzal a címszóval hogy a fiának vette aki mellesleg tegnap volt 3hetes.
Jó duma![]()
Mondtam neki hogy idén kuss van tovább kell a pelenkára a pénz![]()
.p
Nem nyilatkozom, mert olvassa a fórumot. Két gyerekem van, de nagycsaládos vagyok.![]()
„Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!
Na eszembe jutott egy... az állandó pakolás. Evés után minden ott marad az asztalon, és persze ahogy Picar is írta, a legváratlanabb helyekről kerülnek elő a zoknik és az alsógatyák.. .persze koszosan.
de egy aktuális:
Kedd óta kerítést építünk zsalukóből. Holnap kezdődik a betonozás. Erre most mit néz a kedvesem a TV-ben? Betontesztet... zsalukövet öntenek ki különböző arányban összekevert betonnal...
Ha valakit még érdekel, most megy a Discoveryn. Nekimennek kocsival.
Fontos szempont, mert buszmegállóban lesz nálunk.![]()
Nekem ugyan nincs pasim, de a gyerekeken már azért el kell gondolkodnom...nekem tuti jobban jönne mint egy pasi...azt hiszem
Bár a pasis dolgot még nem próbáltam...
Na de lányok......, családi pótlékot miért nem lehet igényelni utánuk????
Alapvető különbség gyerek és pár között: az előbbinél meg lehet rázni a pofonfát és aláállítani az illetékest!
"Bolygónk intelligenciájának végösszege állandó. Népessége folyton növekszik."
Mamóca te már rutinos versenyző vagy, mivel regulázod?
Könyvjelzők