+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 20 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 200
Like Tree21Lájk

Téma: Kinek kell gyerek? Van pasim...

babulu logója
    babulu jelenleg nem elérhető Hivatásos Darazsász babulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    XV. Újpalota
    Üzenet
    1,711
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    143
    Hírnév szint
    30
    Akkor én is mondom Nekem nem a pasim, hanem az apám ilyen, mármint gyűjtögetős. Nálunk a lakás már raktár és egy gombostűt se lehet leejteni. Minden jó lesz még valamire. Külön gyűjtemény van a sörösdobozoknak, kupakoknak és a fémpénzeknek. Ezek a legnagyobb becsben tartottak, de van még kb 10 éves tengervíz palackozva, homokkal és anélkül
    Meg a megvett és még azóta is becsomagolva álló cuccok... Szóval az én "gyerekem" 53 éves
    Cogito ergo sum - Motorozok, tehát vagyok

macs logója
    macs jelenleg nem elérhető Segédmotoros macs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    933
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    31
    Hírnév szint
    28
    Nincs pasim, így én vagyok kénytelen gyűjtögetni... És mit gyűjt a jókislány? Autóalkatrészeket! Védelmemre legyen mondva, egy részüket csak tárolom, nem az enyémek. (Na jó, van egy kis doboz, amiben Nyuszi-alkatrészek is vannak, és lövésem sincs mi micsoda... Abból az izéből, amit karburátornak gondolok, van 3...) És én is szívesebben töltöm az időmet egy barkácsboltban, mint egy ruhásban... A ruhásban csak ruhák vannak, az uncsi, a barkácsboltban csomó izgi dolog, amit mind szeretnék megvenni, akkor is, ha sosem kéne semmire... Exem helyett meg annó én szereltem össze a szekrénysort, mert annyit bénázott, hogy nem bírtam nézni, kizavartam a konyhába.
    Azért ilyenkor mindig eszembe jut, hogy engem a szüleim pasinak szántak, csak nem jött össze. Azért apám tuti örült, hogy ha már egyszer lánynak sikeredtem, hamarabb játszottam csavarhúzóval, mint babával...
    Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

tt100 logója
    tt100 jelenleg nem elérhető Motorbiciklista tt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    9,132
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    172
    Hírnév szint
    111
    Nekem bélyeggyűjteményem van...
    Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    Az enyém mindig könyörög pl:
    Kicsim már rég szerettem volna egy olyan telefont..
    vegyük meg ezt a kocsit ..
    szeretnék egy pumit....
    a legújabb pedig "kicsim ez a motor régen az enyém volt szétszedtem darabokra és most eladó! mindig is sajnáltam hogy eladtam .... "
    Na a motort vissza is vásárolta a múlt7en azzal a címszóval hogy a fiának vette aki mellesleg tegnap volt 3hetes.
    Jó duma
    Mondtam neki hogy idén kuss van tovább kell a pelenkára a pénz
    .p

brigó logója
    brigó jelenleg nem elérhető kényelmi motoros brigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 May
    Hol
    Pilisszentiván
    Üzenet
    2,002
    Blog bejegyzés
    17
    Kép
    21
    Hírnév szint
    38
    Nem nyilatkozom, mert olvassa a fórumot. Két gyerekem van, de nagycsaládos vagyok.
    „Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!

hajos logója
    hajos jelenleg nem elérhető Motoros hajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    München
    Üzenet
    1,038
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    75
    Hírnév szint
    32
    Idézet Eredeti szerző bae Üzenet megjelenítése
    Az enyém mindig könyörög pl:
    Kicsim már rég szerettem volna egy olyan telefont..
    vegyük meg ezt a kocsit ..
    szeretnék egy pumit....
    a legújabb pedig "kicsim ez a motor régen az enyém volt szétszedtem darabokra és most eladó! mindig is sajnáltam hogy eladtam .... "
    Na a motort vissza is vásárolta a múlt7en azzal a címszóval hogy a fiának vette aki mellesleg tegnap volt 3hetes.
    Jó duma
    Mondtam neki hogy idén kuss van tovább kell a pelenkára a pénz
    Rendes apa gondol a fiara.Gondolj bele mire a gyerek felnö ertel lesz az a motor.

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Na eszembe jutott egy... az állandó pakolás. Evés után minden ott marad az asztalon, és persze ahogy Picar is írta, a legváratlanabb helyekről kerülnek elő a zoknik és az alsógatyák.. .persze koszosan.

de egy aktuális:
    Kedd óta kerítést építünk zsalukóből. Holnap kezdődik a betonozás. Erre most mit néz a kedvesem a TV-ben? Betontesztet... zsalukövet öntenek ki különböző arányban összekevert betonnal...

Ha valakit még érdekel, most megy a Discoveryn. Nekimennek kocsival.
    Fontos szempont, mert buszmegállóban lesz nálunk.

sixtee logója
    sixtee jelenleg nem elérhető kolbászzsír veszedelem:) sixtee a hírneve előtte jársixtee a hírneve előtte jársixtee a hírneve előtte jársixtee a hírneve előtte jársixtee a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Apr
    Hol
    Dombóvár
    Üzenet
    1,125
    Blog bejegyzés
    3
    Kép
    271
    Hírnév szint
    23
    Nekem ugyan nincs pasim, de a gyerekeken már azért el kell gondolkodnom...nekem tuti jobban jönne mint egy pasi...azt hiszem
    Bár a pasis dolgot még nem próbáltam...

mamóca logója
    mamóca jelenleg nem elérhető ősanya mamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jármamóca a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Nyíregyháza
    Üzenet
    2,079
    Blog bejegyzés
    14
    Kép
    164
    Hírnév szint
    35
    Na de lányok......, családi pótlékot miért nem lehet igényelni utánuk????
    Alapvető különbség gyerek és pár között: az előbbinél meg lehet rázni a pofonfát és aláállítani az illetékest!
    "Bolygónk intelligenciájának végösszege állandó. Népessége folyton növekszik."

mina logója
    mina jelenleg nem elérhető Ősblogger mina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Otthon.
    Üzenet
    3,714
    Blog bejegyzés
    266
    Kép
    1571
    Hírnév szint
    64
    Mamóca te már rutinos versenyző vagy, mivel regulázod?
    Mindenütt jó, de legjobb motoron! www.minafoto.hu www.goldlaser.hu

+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 20 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. Mi kell a nőnek?
    Zöld Piszok által, fórum: Motoros csajok hobbijai
    Válasz: 205
    Utolsó üzenet: 2011.06.28., 07:34
  2. Nem, ez nem a pasim motorja
    nana által, fórum: Motoros webáruház
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2011.05.13., 18:06