De jó nektek, gumilabda meg kiskanna, 100-200,-Ft... Nálunk ugyanez a bontásra ítélt renault espace-ekkel megy. Jó lesz alkatrésznek... Könyörgöm, de néééégy?Már a haver telkén is tárolunk belőlük mert nálunk már nem férnek... De van már astra meg kia is.. ha valakinek kell alkatrész, szólhattok bátran....
OFF
Mi a konzervdobozokkal vagyunk így: "csavaroknak jó lesz", de a csavarok természetesen szanaszéjjel vannak, ha kell pl. egy alátét akor elég lehajolnom, biztos találok a padlón. Viszont van annyi doboz, h ha a világ összes csavarja nálunk lenne, akkor is elég lenne
Kéne nyitni egy topikot a pasijainkról is
ON
Kapaszkodj jól, ne fékezz, bízz bennem, ez éppen elég lesz.
Én most nem tudok írni, mert épp itt van.![]()
affene![]()
Kapaszkodj jól, ne fékezz, bízz bennem, ez éppen elég lesz.
Nana, mesélj te is, nálatok mi megy?Mindig csak még egy újabb kiegészítő a HD-kre?
![]()
Hát Tagama sztoriját akár én is írhattam volna a csavarokról meg a dobozokról.
MAjd átgondolom,ha letöltöttem a Harley-s képeket.![]()
Itt a finom elektronikai cuccok mániákus gyűjtögetése van porondon. Ami azért kva jó, mert ha véletlenül kiborul a ledes vagy az ellenállásos ládika, akkor két hétig a talpammal gyűjtögetem őket, ráadásul még szúrnak is ha tisztességgel belelépsz...
Mániákus vásárlás pipa, már a Würthbe csak remegő lábakkal merek bemenni, mert tuti talál valami neki nagyon tetszős vízpumpafogót, csavarhúzót, flexkorongot stb... Múltkor már mondtam neki, hogy kétszer annyi időt tölt el a barkácsboltokban, mint én egy cipő vagy ruhaboltban. Az eladó srác csak röhögött...
Ráadásba nekem van egy bátyám is, ő is mindent elpakol azzal a felkiáltással, hogy majd eladom vaterán... Most rendet rakott a szobájába, ami abból állt, hogy kipakolt három láda cuccot a nappaliba, hogy azt majd eladja. Rééémesek komolyan mondom.
Na és a koszos gatyák-zoknik művészi elrejtése a leghihetetlenebb helyekre? Amiből utána te csak fél párat találsz meg és mosás után bociszemekkel néz rád, hogy de miééért?![]()
Utoljára Picar módosította 2011.06.13., 16:36-kor
Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...
![]()
Nemtávirat egy csomó vicces paródiát elő tud adni, például élethűen utánozza spongyabob nevetését, amit amúgy utálok, de tőle szeretem. De mocsok módon azzal büntet, hogy ezeket a vicces paródiákat nem prezentálja ha kérem. Szóval most morcos vagyok. Fő műsorszáma mondjuk a "hisztis négyéves", na, azt kérés nélkül is előadja. Érzésem szerint egy kicsit túlságosan is gyakran.
birge kisbetűűűű!
"a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".
Könyvjelzők