Szavazás eredménye: Csináltatnál Airbrusht a motorodra?

Szavazó
30. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
  • Igen, nagyon tetszik

17 56.67%
  • Nem, túl giccses

2 6.67%
  • Maximum a sisakomra

5 16.67%
  • Nem tudom, talán

6 20.00%
+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 6 123456 UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 51

Téma: Airbrush

Shakti logója
    Shakti jelenleg nem elérhető Benzintyúk Shakti látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    XIII. ker
    Üzenet
    1
    Kép
    49
    Hírnév szint
    0

Airbrush

Sziasztok! Már az előző fórumban is nyitottam egy ilyen jellegű topikot, de valahogy nem találom. Szóval az airbrush-ról van szó, illetve a motorok és sisakok egyedivé tételéről. Ha van kérdésetek a témában: mi a trendi, mit javasoltok/javasolhatok-e én?

Voltam a prágai és a budapesti motorkiállításon is, ahol nagyon szép, nőies sisakmintákat láttam. A legjobban tán a HJC jeleskedett női design-ben. Nekem nagyon bejön a rózsaszín, fekete kombináció mindenféle ezoterikus, angyalos, meg asztrológiai mintákkal. áadásul kitaláltam, hogy a sisak"dizájn" kiválóan ötvözhető a körömlakkokba szórható csillámporokkal, így a sisakokat igazán nőiesre és szépre lehet festeni. Szerintem nagyon fontos, hogy ne csak egyfajta egyedi minta készüljön, hanem létszódjon rajta, hogy az művészien ki van találva, meg van valósítva, és szinte önálló alkotás. Hát, ennyit szerettem volna megosztani veletek. Ha van kedvetek, kérdezzetek, beszélgessünk (www.g-design.hu).
    Utoljára NaNa módosította 2008.07.06., 17:35-kor

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,375
    Blog bejegyzés
    126
    Kép
    24566
    Hírnév szint
    10
    Nekem a fekete-rózsaszín nagyon tetszik. Van egy ilyen töltőtollam is... mattfekete-rózsaszín igazából. És az új motoros dzsekim is fekete, és van rajta egy kis rózsaszín.

JA,mellesleg tavaly volt ez a cikk: A rózsaszín sisakok éve

Azóta még több jópofa női sisak van a piacon, ahogy mondod.

Idézet Eredeti szerző Shakti Üzenet megjelenítése
    Sziasztok! Már az előző fórumban is nyitottam egy ilyen jellegű topikot, de valahogy nem találom. Szóval az airbrush-ról van szó, illetve a motorok és sisakok egyedivé tételéről. Ha van kérdésetek a témában: mi a trendi, mit javasoltok/javasolhatok-e én?

Voltam a prágai és a budapesti motorkiállításon is, ahol nagyon szép, nőies sisakmintákat láttam. A legjobban tán a HJC jeleskedett női design-ben. Nekem nagyon bejön a rózsaszín, fekete kombináció mindenféle ezoterikus, angyalos, meg asztrológiai mintákkal. áadásul kitaláltam, hogy a sisak"dizájn" kiválóan ötvözhető a körömlakkokba szórható csillámporokkal, így a sisakokat igazán nőiesre és szépre lehet festeni. Szerintem nagyon fontos, hogy ne csak egyfajta egyedi minta készüljön, hanem létszódjon rajta, hogy az művészien ki van találva, meg van valósítva, és szinte önálló alkotás. Hát, ennyit szerettem volna megosztani veletek. Ha van kedvetek, kérdezzetek, beszélgessünk (www.g-design.hu).

Ablak Zsiráf logója
    Ablak Zsiráf jelenleg nem elérhető aki hű de gonosz :) Ablak Zsiráf fény az éjszakában
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    70
    Hát nekem ugyan nincsen festett(gyári mintán kívüli) díszítés se a mocimon, se a sapimon, de a Bajnokúr dragbikeja nagyon szépen meg van csinálva.
    Egy nagyon tehetséges, jófej srác csinálta, akit Eriknek hívnak.
    Ő ezzel foglalkozik, az oldalán meg tudjátok nézni a munkáit, érdemes, mert elég komoly:
    http://www.paintbox.hu/

Pl ilyen:
    ...az álruhás ökoterrorista

Hermione logója
    Hermione jelenleg nem elérhető nem normális :D Hermione a hírneve előtte járHermione a hírneve előtte járHermione a hírneve előtte járHermione a hírneve előtte járHermione a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Oct
    Üzenet
    4,422
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    969
    Hírnév szint
    59
    Nekem is nagyon tettszenek az egyedi fényezések és az én motoromon elég sok mindent el tudok képzelni, de szerintem ez nekem drága mulatság lenne.
    Bármikor meghalhatsz. Tovább élni az, amihez igazán bátorság kell.

mgege logója
    mgege jelenleg nem elérhető Segédmotoros mgege csiszolatlan gyémánt
    Regisztrált
    2008 Jun
    Hol
    Óbuda
    Üzenet
    728
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    45
    Hírnév szint
    16
    Hát persze, hogy 600RR

"Két kar, két kerék; félig ember, félig gép; fém test, ember szív; forr a vérem, útra hív... a motorőrület"

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Ősbiker birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,014
    Blog bejegyzés
    101
    Kép
    145
    Hírnév szint
    89
    Idézet Eredeti szerző mgege Üzenet megjelenítése
    Hát persze, hogy 600RR

Huhh.. ízéses, nem hivalkodó, elegáns, tetszik Mondtam már, hogy hovan egy CBRes türcsim? Igaz, ő nincs ilyen szépen megfestve, de a strandon azért megnéztek vele a pasik
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

dzsyna logója
    dzsyna jelenleg nem elérhető Segédmotoros dzsyna pompás jövő áll előttedzsyna pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Csorna
    Üzenet
    506
    Blog bejegyzés
    4
    Kép
    119
    Hírnév szint
    15
    Sziasztok, itt egy tuti oldal ahol nem csak magyaráz, hanem videón keresztül mutatja is hogyan kell kivitelezni a festéseket. Sok érdekesség van és nagyon tanulságos. Szerintem, aztán mindneki döntse el maga
    szép napot

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,375
    Blog bejegyzés
    126
    Kép
    24566
    Hírnév szint
    10

dzsyna logója
    dzsyna jelenleg nem elérhető Segédmotoros dzsyna pompás jövő áll előttedzsyna pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Csorna
    Üzenet
    506
    Blog bejegyzés
    4
    Kép
    119
    Hírnév szint
    15
    nem jól másoltam be, tehát az oldal:
    http://airbrushtricks.com/start/

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,375
    Blog bejegyzés
    126
    Kép
    24566
    Hírnév szint
    10
    NA így már jobb. Csak néhány funkció nem működik. Pl. a galéria.

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 6 123456 UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. csam hír: Hacsavecz Beatrix airbrush festő
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2010.12.02., 13:00

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ