Szavazás eredménye: Csináltatnál Airbrusht a motorodra?

Szavazó
30. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
  • Igen, nagyon tetszik

17 56.67%
  • Nem, túl giccses

2 6.67%
  • Maximum a sisakomra

5 16.67%
  • Nem tudom, talán

6 20.00%
+ Válasz a Témára
4. oldal, összesen 6 ElsőElső 123456 UtolsóUtolsó
Eredmények 31-tól/től 40-ig összesen 51

Téma: Airbrush

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Hamar kész van, pár óra alatt megszárad!
    Jobbára ártalmatlan!

adri80 logója
    adri80 jelenleg nem elérhető Motoros adri80 van mire büszke legyenadri80 van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,362
    Kép
    270
    Hírnév szint
    36
    Oké, hogy szétszeded a sisakot, de utána össze is tudod rakni?

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Van ragasztószalag!
    Jobbára ártalmatlan!

adri80 logója
    adri80 jelenleg nem elérhető Motoros adri80 van mire büszke legyenadri80 van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,362
    Kép
    270
    Hírnév szint
    36

spori883 logója
    spori883 jelenleg nem elérhető Segédmotoros spori883 csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2006 Dec
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    75
    Kép
    6
    Hírnév szint
    14
    Idézet Eredeti szerző Adri80 Üzenet megjelenítése
    .. én a sisakomra szeretnék valamit... de gondolom jó borsos az ára
    M.Tomi és Shakti is a legjobbak közé tartozik és korrekt áron dolgoznak.

adri80 logója
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,362
    Kép
    270
    Hírnév szint
    36
    Idézet Eredeti szerző spori883 Üzenet megjelenítése
    M.Tomi és Shakti is a legjobbak közé tartozik és korrekt áron dolgoznak.
    Köszi, majd megnézem... még úgyis gondolkodom rajta...

babulu logója
    babulu jelenleg nem elérhető Hivatásos Darazsász babulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    XV. Újpalota
    Üzenet
    1,711
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    143
    Hírnév szint
    30
    Idézet Eredeti szerző Adri80 Üzenet megjelenítése
    .. én a sisakomra szeretnék valamit... de gondolom jó borsos az ára
    A sisakot nem tudom mennyiért vállal (1-2 helyről én olyat hallottam, hogy 60-80) de a párom naked fazerére hasidommal mondta, hogy 180! Hát ez tényleg korrekt... Jah és még szó se esett semmiféle mintáról, merthogy egyszínű volt a kérés Biztos itt is a "márkát" fizeted meg!

adri80 logója
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,362
    Kép
    270
    Hírnév szint
    36
    Idézet Eredeti szerző Babulu Üzenet megjelenítése
    A sisakot nem tudom mennyiért vállal (1-2 helyről én olyat hallottam, hogy 60-80) de a párom naked fazerére hasidommal mondta, hogy 180! Hát ez tényleg korrekt... Jah és még szó se esett semmiféle mintáról, merthogy egyszínű volt a kérés Biztos itt is a "márkát" fizeted meg!

Köszi Babulu!

De ha ennyi, akkor inkább veszek új sisakot, ami mintás!

spori883 logója
    spori883 jelenleg nem elérhető Segédmotoros spori883 csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2006 Dec
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    75
    Kép
    6
    Hírnév szint
    14
    Idézet Eredeti szerző Babulu Üzenet megjelenítése
    Ha 180-at mondott, akkor az annyi is. 100 helyet is megkérdezhetsz. Festék minősége, mennyisége, színvonal.....
    Olyan nincs, hogy sisakra ennyit meg ennyit mondtak!Egy 1cm átmérőjű pöttyre? Vagy egy csoportképre? Vagy mire???
    Egy művész munkáját kell megfizetni. Te ingyen csinálnád? Vagy annyiért mint egy pancser? Ugye, hogy nem?

babulu logója
    babulu jelenleg nem elérhető Hivatásos Darazsász babulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    XV. Újpalota
    Üzenet
    1,711
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    143
    Hírnév szint
    30
    Idézet Eredeti szerző spori883 Üzenet megjelenítése
    Ha 180-at mondott, akkor az annyi is. 100 helyet is megkérdezhetsz. Festék minősége, mennyisége, színvonal.....
    Olyan nincs, hogy sisakra ennyit meg ennyit mondtak!Egy 1cm átmérőjű pöttyre? Vagy egy csoportképre? Vagy mire???
    Egy művész munkáját kell megfizetni. Te ingyen csinálnád? Vagy annyiért mint egy pancser? Ugye, hogy nem?
    Nem kell felháborodni én csupán tájékoztattam a delikvenst, hogy mivel kalkulálhat! Mellesleg máshol fele ennyiből is ki tudják hozni, tekintve, hogy nem önarckép volt a kérés, de az biztosan nem olyan minőség! Biztosan a Dainese annyival jobb minőség, mint a berik, mint amennyivel drágább is...

+ Válasz a Témára
4. oldal, összesen 6 ElsőElső 123456 UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. csam hír: Hacsavecz Beatrix airbrush festő
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2010.12.02., 12:00

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ