+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 15 12345611 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 145
Like Tree16Lájk

Téma: Egészség

tani Vendég

Mérges Egészség

Ütni-rúgni tudnék a dühtől, mert nagyon-nagyon fáj a még-kis-sem-nőtt bölcsességfogam, és nem veszi ki a fájdalmat semmilyen gyógyszer... Ki fogják venni, de majd csak hétfőn, addig meg még van öt nap, és biztos úristen, hogy lekaparom addig a falról vakolatot Az antibiotikum meg már totál kicsinálta a gyomrom

killecske logója
    killecske jelenleg nem elérhető Motoros killecske látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Jul
    Hol
    vidék:D
    Üzenet
    1,742
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    58
    Hírnév szint
    27
    a fájdalom csak illuziocataflam?lidokain?semmi?

tani Vendég
    Semmi... A cataflam már jó ideje nem használ semmennyire sem
    Amikor tavaly a túloldalit kivették, a műtét után írtak valami mást, hasonlóan erőset, volt még pár szem belőle, de már az sem igazán használ... Most jegelni próbálom, de nem sok sikerrel...
    A fájdalom csak illúzió? Akkor most csak valami illúzióromboló segítene

Idézet Eredeti szerző kill00 Üzenet megjelenítése
    a fájdalom csak illuziocataflam?lidokain?semmi?

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    Idézet Eredeti szerző tani Üzenet megjelenítése
    Ütni-rúgni tudnék a dühtől, mert nagyon-nagyon fáj a még-kis-sem-nőtt bölcsességfogam, és nem veszi ki a fájdalmat semmilyen gyógyszer... Ki fogják venni, de majd csak hétfőn, addig meg még van öt nap, és biztos úristen, hogy lekaparom addig a falról vakolatot Az antibiotikum meg már totál kicsinálta a gyomrom
    oooooo szegénykém!!! Akkor most se nappalod se éjszakád!!
    Csak azt nem értem miért kell 7főig várni
    .p

Csutka logója
    Csutka jelenleg nem elérhető Motoros Csutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jul
    Hol
    Ott ahol a kurta farkú malac túr.
    Üzenet
    1,038
    Blog bejegyzés
    6
    Kép
    57
    Hírnév szint
    27
    Tani, egyel sok joghurtot meg bifidusz akarmicsodat mert az antibiotikum kinyirja az ember hasznos belflorajat is! Aztan a nem letezo fog fajasahoz meg egy hosszu tavu emesztesi problema is osszejohet...
    Kitartas!!!!

tani Vendég
    Mert a szájsebészeten szedik ki, és műtétet csak előjegyzés alapján lehet...., és ez volt a legközelebbi időpont.... és ráadásul azt mondták, hogy a gyökere egy olyan ideg mellett van, hogy egy rossz mozdulat, és örök életemre lebénulhat a bal arcom... nagyon félek, a rohadt k* életbe....

Idézet Eredeti szerző bae Üzenet megjelenítése
    oooooo szegénykém!!! Akkor most se nappalod se éjszakád!!
    Csak azt nem értem miért kell 7főig várni

tani Vendég
    Hát köszi a tippet.... gyerkőcömnek volt itthon Normaflore, vagy mi, állítólag az jó ilyenkor, én még nem vettem észre magamon, hogy használna, de biztos, nem rögtön hat, és azért.... Azért iszogatom kitartóan... meg akkor a joghurtot... Csak azt szülés óta utálom...

Idézet Eredeti szerző Csutka Üzenet megjelenítése
    Tani, egyel sok joghurtot meg bifidusz akarmicsodat mert az antibiotikum kinyirja az ember hasznos belflorajat is! Aztan a nem letezo fog fajasahoz meg egy hosszu tavu emesztesi problema is osszejohet...
    Kitartas!!!!

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    francba szegénykém
    gyógypuszi
    .p

Évci logója
    Évci jelenleg nem elérhető Kolbimetál darázs-idomár Évci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    2,453
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    394
    Hírnév szint
    38
    Szia Tani!
    Jobbulást!!! Az antibiotikum tényleg nem jó. Pont tegnap volt arról szó a tv-ben, hogy 10 év múlva akár bele is halhatunk egy megfázásba, mert az orvosok mindenre antibiotikumot írnak fel anélkül, hogy kivizsgálnák laborban, hogy mi okozza a betegséget, így egyre ellenállóbbak a bacik a gyógyszerre. Ha nem kellene táppénzes papír, akkor nem is kellene orvoshoz mennem soha, mert tudom, hogy mindig Augmentint ír fel a háziorvosom. Amúgy mi újság a KRESZ tanfolyammal? Volt már vizsga?
    Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!

tani Vendég
    Hát csak nem lesz baj... csak ezt a hülye fájdalmat ne kéne addig elviselni, elég lesz az utána-fájdalom is...
    De köszi...

Ráadásul, hogy teljes legyen a boldogságom, most beszéltem az okmányirodával, mert be kellene mennem az autóról levetetni a hitel miatti elidegenítési tilalmat, mert kifizettem a hitelt, és kiderült, hogy a forgalmit is ki kellett volna cserélni, amikor megváltozott a lakcímem, mivel akkor nm tettem meg, most kell egyidejűleg, ami +6000 Ft
    Minden utolér, és most már nagyon elegem van...

Idézet Eredeti szerző bae Üzenet megjelenítése
    francba szegénykém
    gyógypuszi

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 15 12345611 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted