+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 15 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 145
Like Tree16Lájk

Téma: Egészség

Évci logója
    Évci jelenleg nem elérhető Kolbimetál darázs-idomár Évci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    2,453
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    394
    Hírnév szint
    38
    Idézet Eredeti szerző csacskamacs Üzenet megjelenítése
    A pálinka pedig zsibbaszt (és kábit)... szerintem akkor meg mindegy, hogy kinőtt-e a fog, vagy nem...
    Főleg ha nem csak öblöget, hanem le is nyeli!
    Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!

tani Vendég
    Évci, Csacskamacs, Csacsi.... Köszi A pálinka-verzió sajnos kilőve, az antibiotikum és a fájdalomcsillapító mellé már nem társítanám be harmadiknak, mert már attól becsípek, ha ránézek a pálinkára, viszont ezt a szegfűszegolaj-dolgot kipróbálnám... Hátha

Ablak Zsiráf logója
    Ablak Zsiráf jelenleg nem elérhető aki hű de gonosz :) Ablak Zsiráf mindenki ismeri a nevét
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71
    Tani: ezt próbáld ki, hátha adják recept nélkül is.
    Nekem szájsebészeten robbantották ki a rosszirányba növő bölcsességfogaimat, utána a Felctort írták fel. Elég durva cucc, nem elég, hogy elmulasztja a fájdalmat, de utána az egész fejed nem fogod érezni.
    img-intl-flector-granule.jpg
    Én a tapasz változatát használom bármire, ami nem seb és fáj. Fél órán belül lezárja az idegpályákat ott, ahova ragasztod.
    Tök tutik az ilyen szinaptikus fájdalomcsillapítók. Az a titkuk, hogy az agyban az idegek közt blokkolják az ingerületátvivő-anyagok mozgását, illetve azoknak a helyére kötnek be.

Amikor pl ténferegtem haza a szájsebészetről nem fájt a fogam helye kicsit sem, de az sem fájt, amikor nekitántorogtam egy alacsonyan elhelyezett útépítést jelző táblának és felszakadt a fejem.
    Szóval csak óvatosan...
    ...az álruhás ökoterrorista

Évci logója
    Évci jelenleg nem elérhető Kolbimetál darázs-idomár Évci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    2,453
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    394
    Hírnév szint
    38
    Idézet Eredeti szerző Ablak Zsiráf Üzenet megjelenítése
    Szóval csak óvatosan...
    És még másnapos sem vagy tőle?
    Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,177
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Nekem szájsebészeten robbantották ki a rosszirányba növő bölcsességfogaimat, utána a Felctort írták fel. Elég durva cucc, nem elég, hogy elmulasztja a fájdalmat, de utána az egész fejed nem fogod érezni.
    Csatolás 1210
    Én a tapasz változatát használom bármire, ami nem seb és fáj. Fél órán belül lezárja az idegpályákat ott, ahova ragasztod.
    Tök tutik az ilyen szinaptikus fájdalomcsillapítók. Az a titkuk, hogy az agyban az idegek közt blokkolják az ingerületátvivő-anyagok mozgását, illetve azoknak a helyére kötnek be.

Amikor pl ténferegtem haza a szájsebészetről nem fájt a fogam helye kicsit sem, de az sem fájt, amikor nekitántorogtam egy alacsonyan elhelyezett útépítést jelző táblának és felszakadt a fejem.
    Szóval csak óvatosan...
    Flectort sajna nem adnak ki recept nélkül.. Én a por változatát szedem, de az nekem fejmagasságban még soha nem hatott, csak deréktól lefelé...
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

Ablak Zsiráf logója
    Ablak Zsiráf jelenleg nem elérhető aki hű de gonosz :) Ablak Zsiráf mindenki ismeri a nevét
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71
    Hát Szivem erre csak egy magyarázat lehetséges:
    azaz nálam a magasságomból kifolyólag a hidrosztatikai nyomás, a kapilláris rendszer működése és/vagy a vákum húzza fel az agyamig a hatóanyagot.

De tudod minden ingerület az agyban képződik.
    Idézet Eredeti szerző birge Üzenet megjelenítése
    Flectort sajna nem adnak ki recept nélkül.. Én a por változatát szedem, de az nekem fejmagasságban még soha nem hatott, csak deréktól lefelé...

Csutka logója
    Csutka jelenleg nem elérhető Motoros Csutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jul
    Hol
    Ott ahol a kurta farkú malac túr.
    Üzenet
    1,038
    Blog bejegyzés
    6
    Kép
    57
    Hírnév szint
    27
    Attól tartok nem értem miért jó egy nyilvános fórumon úgy felvetni egy témát, hogy a témafelvetőt tulajdonképpen nem is izgatja mások véleménye az adott témáról, eltekintve a "húúú de milyen tök igazad van" jellegű véleményektől. Csak hát akkor... áhhh mindegy hagyjuk

Csacsi logója
    Csacsi jelenleg nem elérhető Motoros Csacsi csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2007 Sep
    Üzenet
    1,287
    Hírnév szint
    24
    ŐŐŐŐ csuti mi a baj mivel van gond?
    ...Magyar égen Magyar Isten, Motorosnak párja nincsen!

Csutka logója
    Csutka jelenleg nem elérhető Motoros Csutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jul
    Hol
    Ott ahol a kurta farkú malac túr.
    Üzenet
    1,038
    Blog bejegyzés
    6
    Kép
    57
    Hírnév szint
    27
    Csatolás 1210
    Egyébként millió ilyen diclofenac tartalmú készítményt lehet kapni recept nélkül is, csak el kell olvasni a leírást, hogy mennyit lehet max beszedni.

Ablak Zsiráf logója
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71
    Izé, ezen ne parázz, nekem is recepttel adták, de tényleg jó.
    Bár én szivem szerint kábszernek nyilvánítanám és csak 18 év felett írnám fel...annyira erős, hogy még engem is kiütött!
    A tapaszt meg ismerős doki írja fel...ha sportbalestek( ) után fáj a derekam.
    De tényleg vigyázni kell vele, mert lezsibbasztja az egész végtagot durván.

+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 15 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted