Évci, Csacskamacs, Csacsi.... KösziA pálinka-verzió sajnos kilőve, az antibiotikum és a fájdalomcsillapító mellé már nem társítanám be harmadiknak, mert már attól becsípek, ha ránézek a pálinkára, viszont ezt a szegfűszegolaj-dolgot kipróbálnám... Hátha
![]()
Tani: ezt próbáld ki, hátha adják recept nélkül is.
Nekem szájsebészeten robbantották ki a rosszirányba növő bölcsességfogaimat, utána a Felctort írták fel. Elég durva cucc, nem elég, hogy elmulasztja a fájdalmat, de utána az egész fejed nem fogod érezni.
img-intl-flector-granule.jpg
Én a tapasz változatát használom bármire, ami nem seb és fáj. Fél órán belül lezárja az idegpályákat ott, ahova ragasztod.
Tök tutik az ilyen szinaptikus fájdalomcsillapítók. Az a titkuk, hogy az agyban az idegek közt blokkolják az ingerületátvivő-anyagok mozgását, illetve azoknak a helyére kötnek be.
Amikor pl ténferegtem haza a szájsebészetről nem fájt a fogam helye kicsit sem, de az sem fájt, amikor nekitántorogtam egy alacsonyan elhelyezett útépítést jelző táblának és felszakadt a fejem.
Szóval csak óvatosan...![]()
...az álruhás ökoterrorista
Attól tartok nem értem miért jó egy nyilvános fórumon úgy felvetni egy témát, hogy a témafelvetőt tulajdonképpen nem is izgatja mások véleménye az adott témáról, eltekintve a "húúú de milyen tök igazad van" jellegű véleményektől.
Csak hát akkor... áhhh mindegy hagyjuk
![]()
ŐŐŐŐ csuti mi a baj mivel van gond?
...Magyar égen Magyar Isten, Motorosnak párja nincsen!
Izé, ezen ne parázz, nekem is recepttel adták, de tényleg jó.
Bár én szivem szerint kábszernek nyilvánítanám és csak 18 év felett írnám fel...annyira erős, hogy még engem is kiütött!
A tapaszt meg ismerős doki írja fel...ha sportbalestek() után fáj a derekam.
De tényleg vigyázni kell vele, mert lezsibbasztja az egész végtagot durván.![]()
...az álruhás ökoterrorista
Könyvjelzők