+ Válasz a Témára
13. oldal, összesen 15 ElsőElső ... 389101112131415 UtolsóUtolsó
Eredmények 121-tól/től 130-ig összesen 145
Like Tree16Lájk

Téma: Egészség

pankamano logója
    pankamano jelenleg nem elérhető csam motorostanuló pankamano a hírneve előtte járpankamano a hírneve előtte járpankamano a hírneve előtte járpankamano a hírneve előtte járpankamano a hírneve előtte járpankamano a hírneve előtte járpankamano a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Jul
    Üzenet
    1,255
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    18
    Hírnév szint
    25
    Én egy jó kis disznóvágásos motoros túrára nagyon szívesen el mennék....A finom disznótoros....nyamnyam.

Évci logója
    Évci jelenleg nem elérhető Kolbimetál darázs-idomár Évci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    2,453
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    394
    Hírnév szint
    38
    Ez nem is rossz ötlet! Nincs valakinek egy fölösleges disznaja, amit feláldozna az egészségünkért egy CSAM buli keretében?
    nana lájkolja ezt.
    Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!

spéti logója
    spéti jelenleg nem elérhető Segédmotoros spéti mindenki ismeri a nevét
    Regisztrált
    2007 Mar
    Hol
    Komárom/ Gars am Kamp
    Üzenet
    257
    Blog bejegyzés
    16
    Kép
    216
    Hírnév szint
    15
    Ha ezt tudom, hogy ilyenekről ábrándoztok, akkor nem kellett volna megszakadnom amikor disznókat vágtunk. Épp úgy jött ki, hogy senki nem ért rá, na kettőt vágtunk, nagyon fárasztó volt össz négyen voltunk. Kezdem utálni. Esküszöm ha télen vágunk körbekérdezek a fórumon.
    Idézet Eredeti szerző 001Panka Üzenet megjelenítése
    Én egy jó kis disznóvágásos motoros túrára nagyon szívesen el mennék....A finom disznótoros....nyamnyam.
    "Egy életed van, úgy éld ahogy te szeretnéd, ne úgy ahogy mások elvárják!"

macs logója
    macs jelenleg nem elérhető Segédmotoros macs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    933
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    31
    Hírnév szint
    28
    Már egy ideje néha fájdalom nyilallt a talpamba. Nem hittem, hogy ez bármit is jelent. Sőt ezoterikus útra tereltem, mert először akkor jelentkezett, amikor a kineziológus megmasszírozta, és szerinte azért fájt amikor ott nyomkodta, mert gondom van az elengedéssel.
    Na, aztán ma szólt a kolléganőm, hogy cipő-akció van a gyógyászati segédeszköz boltban. Rohantam is, sikerült harmad áron venni csini csizmát, de nem ez a lényeg. A csizma picit nagy volt, ezért ki akartam próbálni talpbetéttel is, ezért beleraktunk lúdtalpbetétet. Na itt jött a megrökönyödés. A betét nyomta egy helyen a talpamat, ami az eladó szerint azt jelenti, hogy nem jól áll a talpam, valami talpboltozat renyheség vagy mi a fene. Nem voltam kiskoromban lúdtalpas, és lövésem sem volt, hogy ez később is kialakulhat. Lehet, a gerincbajom miatt alakult ki...
    Jelentéktelen apróságokra is figyelni kell, ennyi a lényeg!
    Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

brigó logója
    brigó jelenleg nem elérhető kényelmi motoros brigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 May
    Hol
    Pilisszentiván
    Üzenet
    2,002
    Blog bejegyzés
    17
    Kép
    21
    Hírnév szint
    38
    Vagy jógára. Vagy hátmasszázsra.
    De különben tényleg tök jó!
    nana lájkolja ezt.
    „Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!

hajos logója
    hajos jelenleg nem elérhető Motoros hajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    München
    Üzenet
    1,038
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    75
    Hírnév szint
    32
    Idézet Eredeti szerző macs Üzenet megjelenítése
    Már egy ideje néha fájdalom nyilallt a talpamba. Nem hittem, hogy ez bármit is jelent. Sőt ezoterikus útra tereltem, mert először akkor jelentkezett, amikor a kineziológus megmasszírozta, és szerinte azért fájt amikor ott nyomkodta, mert gondom van az elengedéssel.
    Na, aztán ma szólt a kolléganőm, hogy cipő-akció van a gyógyászati segédeszköz boltban. Rohantam is, sikerült harmad áron venni csini csizmát, de nem ez a lényeg. A csizma picit nagy volt, ezért ki akartam próbálni talpbetéttel is, ezért beleraktunk lúdtalpbetétet. Na itt jött a megrökönyödés. A betét nyomta egy helyen a talpamat, ami az eladó szerint azt jelenti, hogy nem jól áll a talpam, valami talpboltozat renyheség vagy mi a fene. Nem voltam kiskoromban lúdtalpas, és lövésem sem volt, hogy ez később is kialakulhat. Lehet, a gerincbajom miatt alakult ki...
    Jelentéktelen apróságokra is figyelni kell, ennyi a lényeg!

Nem ugralatal veletlenül medencebe?Tapasztalatbol tudom hogy talpfajast tud okozni neha
    nana and leper like this.

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Vagy thai-masszázsra, csak előtte menj el gyónni, hogy ott már ne kelljen megvallanod a kínzás hatására a bűneidet
    Egyébként nekem már olyan szinten be voltak állva a felső csigolyáim, pont azok amik a fejre hatnak ki, hogy fájt a szemem, állkapcsom, tarkóm, agyam minden. Nem kicsit be voltam már szarva mert volt, hogy napokig ez ment. Aztán amikor anyós megunta nézni a kínlódást átzavart a thaicsajokhoz (az egyik bérlő Thai szalont üzemeltet) és azóta tök jó.
    nana lájkolja ezt.
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,177
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző nana Üzenet megjelenítése
    Ez tök jó.
    Na ezért kell időnként csontkovihoz járni:

http://www.chiroone.net/why_chiropra...ive-spine.html
    Apropó, ismer valaki egy jó (de nem túl drága) csontkovácst? Valami csigolya nyaralni ment a nyakamban, nyom valami ideget, én meg fájok
    nana lájkolja ezt.
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

brigó logója
    brigó jelenleg nem elérhető kényelmi motoros brigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 May
    Hol
    Pilisszentiván
    Üzenet
    2,002
    Blog bejegyzés
    17
    Kép
    21
    Hírnév szint
    38
    Én anno az Ormos Intézetben voltam. Mostani árakat nem tudok. Biztos van olcsóbb náluk, de a pasi traumatológusként dolgozott előtte vagy 15 évig. Alaposan kifaggattam, mielőtt megérinthette a nyakamat. Elvégre csak egy van belőle!
    tt100 lájkolja ezt.
    „Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!

+ Válasz a Témára

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted