Én egy jó kis disznóvágásos motoros túrára nagyon szívesen el mennék....A finom disznótoros....nyamnyam.
Ez nem is rossz ötlet! Nincs valakinek egy fölösleges disznaja, amit feláldozna az egészségünkért egy CSAM buli keretében?![]()
Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!
"Egy életed van, úgy éld ahogy te szeretnéd, ne úgy ahogy mások elvárják!"
Már egy ideje néha fájdalom nyilallt a talpamba. Nem hittem, hogy ez bármit is jelent. Sőt ezoterikus útra tereltem, mert először akkor jelentkezett, amikor a kineziológus megmasszírozta, és szerinte azért fájt amikor ott nyomkodta, mert gondom van az elengedéssel.
Na, aztán ma szólt a kolléganőm, hogy cipő-akció van a gyógyászati segédeszköz boltban. Rohantam is, sikerült harmad áron venni csini csizmát, de nem ez a lényeg. A csizma picit nagy volt, ezért ki akartam próbálni talpbetéttel is, ezért beleraktunk lúdtalpbetétet. Na itt jött a megrökönyödés. A betét nyomta egy helyen a talpamat, ami az eladó szerint azt jelenti, hogy nem jól áll a talpam, valami talpboltozat renyheség vagy mi a fene. Nem voltam kiskoromban lúdtalpas, és lövésem sem volt, hogy ez később is kialakulhat. Lehet, a gerincbajom miatt alakult ki...
Jelentéktelen apróságokra is figyelni kell, ennyi a lényeg!
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
Ez tök jó.
Na ezért kell időnként csontkovihoz járni:
http://www.chiroone.net/why_chiropra...ive-spine.html
Vagy jógára. Vagy hátmasszázsra.
De különben tényleg tök jó!![]()
„Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!
Vagy thai-masszázsra, csak előtte menj el gyónni, hogy ott már ne kelljen megvallanod a kínzás hatására a bűneidet
Egyébként nekem már olyan szinten be voltak állva a felső csigolyáim, pont azok amik a fejre hatnak ki, hogy fájt a szemem, állkapcsom, tarkóm, agyam minden. Nem kicsit be voltam már szarva mert volt, hogy napokig ez ment. Aztán amikor anyós megunta nézni a kínlódást átzavart a thaicsajokhoz (az egyik bérlő Thai szalont üzemeltet) és azóta tök jó.
Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...
![]()
Én anno az Ormos Intézetben voltam. Mostani árakat nem tudok. Biztos van olcsóbb náluk, de a pasi traumatológusként dolgozott előtte vagy 15 évig. Alaposan kifaggattam, mielőtt megérinthette a nyakamat. Elvégre csak egy van belőle!![]()
„Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!
Könyvjelzők