+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 35 12345611 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 347
Like Tree30Lájk

Téma: Műköröm és egyébb női izék :)

Csacsi logója
    Csacsi jelenleg nem elérhető Motoros Csacsi csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2007 Sep
    Üzenet
    1,287
    Hírnév szint
    24

Műköröm és egyébb női izék :)

Sziasztok!
    Van valakinek műkörömben tapasztalata? Na nem 3 cm hosszú vérvörös izéket szeretnék, csak a körmeim nagyon puhák és hiába vágom le őket teljesen még úgy is képesek betörni, meg valahogy vonzák a koszt hiába pucolgatom félóránként most úgydöntöttem megpróbálom a műkörmöket hátha ápoltabbnak fog tünni a kezem, csak nem tudom mennyit bírnak mert ugye csak dolgozom főzök mosgatok stb.
    ...Magyar égen Magyar Isten, Motorosnak párja nincsen!

Ablak Zsiráf logója
    Ablak Zsiráf jelenleg nem elérhető aki hű de gonosz :) Ablak Zsiráf mindenki ismeri a nevét
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71
    Csacsi: nene, ezt ne tedd.
    A műköröm egy kéx büntetés!
    Nekem fél évig voltak jó hosszú, francia karmaim az akkori hímpajti kedvéért. Kár volt.

Egészségtelen(elvékonyodik a saját körmöd alatta),
    természetellenes(műanyagból van jó része -kivéve a porcelán-, könnyen felgyullad, néztem is tágra nyílt szemekkel, amikor lángolt az ujjam),
    a kosz ugyanúgy alámegy(csak legfeljebb nem látod a festék miatt),
    sőt ha rosszul rakják fel és marad alatta nedvesség, akkor simán bealgásodik(ez komoly, bezöldül alatta).
    Ja és életveszélyes sérüléseket lehet vele okozni ha nem vagy elég figyelmes.

Aki azt mondja, hogy motort szerelni, vagy házimunkát végezni(mosogatni) lehet műkörömben az még nem próbálta egyiket sem.

Ja és ha beakad valahova, akkor ugyanúgy le fog törni, mint a rendes köröm, csak leszakítja az alatta lévő, addigra már papírvékonyságúra változott körmödet is és az nagyon fáj.

Próbáld csak ki!
    Kérj meg valakit, akinek szép hosszú műkörme van, hogy próbáljon meg aprópénzt felszedni egy sima felületről(pl boltban a pult a pénztárban), vagy próbáljon meg kihúzni egy pöckös telefoncsatlakozót a dugaljból.
    Nem fog neki menni, viszont lesznek tőle derűs perceid.

Az eredeti szép, ápolt köröm, kéz kellemes látvány.
    Aki műkörmöt hord az nem használja teljesen a kezeit arra, amire valók szerintem.
    ...az álruhás ökoterrorista

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Nekem szerencsére elég jó anyagból vannak a körmeim.
    Ennek ellenére egyszer volt, hogy kb félé évig valmi zselé volt rajta.
    Amúgy a motorszereléshez nekem bevált, mert tök jól be lehet a hosszú karmokkal nyúlkálni mindenhova, vagy akárt egy csavart is be lehet csavarni vele provizóre...

A lakkozást meg azért ajánlom, mert nem látszik tőle,hogy alatta olajos a körmöd.

Ablak Zsiráf logója
    Ablak Zsiráf jelenleg nem elérhető aki hű de gonosz :) Ablak Zsiráf mindenki ismeri a nevét
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71
    NaNa, szupercsaj lehetsz ha még csavarhúzó helyett is a körmeidet használod?!
    Én azt hittem belepiusztulok a műkörmeimbe.
    Lehet kérni, hogy mind egyes körmön más végződés legyen, mint egy csavarhúzókészlet?
    ...az álruhás ökoterrorista

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Biztos. Ez tök jó ötlet... akkor valamelyiket csillag csavarhúzóra kellene kérni???
    Olyan lenne a kezed, mint egy léderman (hogy kell írni?).És mindig kéznél lenne.

Csacsi logója
    Csacsi jelenleg nem elérhető Motoros Csacsi csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2007 Sep
    Üzenet
    1,287
    Hírnév szint
    24
    Persze és utánna folyton futkorászhatnék ha a párom szerel valamit?
    ...Magyar égen Magyar Isten, Motorosnak párja nincsen!

hermione logója
    hermione jelenleg nem elérhető nem normális :D hermione a hírneve előtte járhermione a hírneve előtte járhermione a hírneve előtte járhermione a hírneve előtte járhermione a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Oct
    Üzenet
    4,438
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    969
    Hírnév szint
    60
    Egyet értek Zsirivel.
    Nekem is volt műkörmöm pont a töredezés miatt, hát mit mondjak.
    Nekem már másnap letört.
    Szerintem semmire való.

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Mondom, nekem eleve elég erős,kemény körmöm van, simán elmegy csavarhúzónak így is. Mivel kemély, nem jön le olyan könnyen róla a lakk meg az a mű izé...

Eyendi logója
    Eyendi jelenleg nem elérhető Segédmotoros Eyendi nagyon szépen halad
    Regisztrált
    2007 Mar
    Hol
    Kaposvár
    Üzenet
    205
    Hírnév szint
    15
    Idézet Eredeti szerző NaNa Üzenet megjelenítése
    Biztos. Ez tök jó ötlet... akkor valamelyiket csillag csavarhúzóra kellene kérni???
    Olyan lenne a kezed, mint egy léderman (hogy kell írni?).És mindig kéznél lenne.
    Leatherman.
    Nekem van, és nagyon jó. Bár mi ledérmannak hívjuk.
    "Éltem, és ebbe más is belehalt már"
    (József Attila)

kira86 logója
    kira86 jelenleg nem elérhető Segédmotoros kira86 fény az éjszakában
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Fehérgyarmat
    Üzenet
    574
    Kép
    7
    Hírnév szint
    20
    Nekem is volt,de minek.A műköröm annak való,aki nem nyúl semmihez.Na de van ilyen???
    "Motorra ülök, ha itt a nyár, szabad vagyok, mint a madár!"

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 35 12345611 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted