Ez tényleg gondolkodóba ejt.
Nos csajok szerintetek kinek van a legjobb popója??![]()
![]()
![]()
Csincsi
És a bukósisak viselés elleni érvek is nagyon komolyak.![]()
nem láthatnánk azt a gyönyörű haját a motoros srácnak![]()
![]()
Csincsi
Kelly-nek![]()
![]()
![]()
Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !
4f629082-8d2a-4d26-82d5-c9daba1ffcd5.jpg
Valentino Rossi szülinapjára.![]()
Hát jányok, naturista mivoltom ellenére (na, nem úgy, pucérkodni csak itthon szoktam a medence partján, de azt mindig), szóval elmentem egy 3D-s szempilla felrakásra. Mit mondjak: gyönyörű vagyok!
Aki ismer, tudja, hogy soha nem sminkelek, motorozás közben pláne nem, és bár köröm és rossz májam okán rosszul látok, azért a tükörben naponta konstatáltam, egykori szép szempilláim rohamosan vékonyodnak, halványodnak. Találtam egy szalont, ahol 6500-ért próba szerencse alapon felrakattam szemenként 20-30 középhosszú példányt. Profi volt az asszonytárs, és bár közben bevallotta, hogy a víz veri a párja mögött a motoron, nem remegett nagyon a keze, úgyhogy 50 perc alatt végzett is. Némi könnyezés után szemrevételeztem magam: úgy nézek ki, mintha egy jó minőségű spirállal festettem volna ki a felső pilláim. Nekem tetszik. Meggondolom, hogy havonta újra rakatom-e, vagy hagyom szépen kihullani őket, és visszatérek a régi kopottashoz. Most már van valami extra klassz rajtam, így könnyebben állok neki a tavaszi böjtnek.
Ha érdekel bárki a lehetőség, sikítsatok (írásban!), felhatalmazást kaptam, hogy megadjam a szalon elérhetőségét, az ár áll mindenannyiunknak!![]()
„Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!
Kihagyom...![]()
Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !
Pedig azt hittem, ugrassz a lehetőségre!Mit keresel itt egyáltalán? Van a topik címében egy jelző: NŐI izék
Meséljek neked a hüvelygombáról is? No para, nem tudok.![]()
„Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!
Könyvjelzők