+ Válasz a Témára
34. oldal, összesen 35 ElsőElső ... 2429303132333435 UtolsóUtolsó
Eredmények 331-tól/től 340-ig összesen 347
Like Tree30Lájk

Téma: Műköröm és egyébb női izék :)

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

csincsu logója
    csincsu jelenleg nem elérhető Segédmotoros csincsu látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2011 May
    Hol
    Hajdúböszörmény
    Üzenet
    439
    Kép
    219
    Hírnév szint
    7
    Nos csajok szerintetek kinek van a legjobb popója??
    nana lájkolja ezt.
    Csincsi

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    És a bukósisak viselés elleni érvek is nagyon komolyak.
    bestofbuda and csincsu like this.

csincsu logója
    csincsu jelenleg nem elérhető Segédmotoros csincsu látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2011 May
    Hol
    Hajdúböszörmény
    Üzenet
    439
    Kép
    219
    Hírnév szint
    7
    nem láthatnánk azt a gyönyörű haját a motoros srácnak
    nana lájkolja ezt.
    Csincsi

tt100 logója
    tt100 jelenleg nem elérhető Motorbiciklista tt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    9,132
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    172
    Hírnév szint
    111
    Kelly-nek
    nana and csincsu like this.
    Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

brigó logója
    brigó jelenleg nem elérhető kényelmi motoros brigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 May
    Hol
    Pilisszentiván
    Üzenet
    2,002
    Blog bejegyzés
    17
    Kép
    21
    Hírnév szint
    38
    Hát jányok, naturista mivoltom ellenére (na, nem úgy, pucérkodni csak itthon szoktam a medence partján, de azt mindig), szóval elmentem egy 3D-s szempilla felrakásra. Mit mondjak: gyönyörű vagyok!
    Aki ismer, tudja, hogy soha nem sminkelek, motorozás közben pláne nem, és bár köröm és rossz májam okán rosszul látok, azért a tükörben naponta konstatáltam, egykori szép szempilláim rohamosan vékonyodnak, halványodnak. Találtam egy szalont, ahol 6500-ért próba szerencse alapon felrakattam szemenként 20-30 középhosszú példányt. Profi volt az asszonytárs, és bár közben bevallotta, hogy a víz veri a párja mögött a motoron, nem remegett nagyon a keze, úgyhogy 50 perc alatt végzett is. Némi könnyezés után szemrevételeztem magam: úgy nézek ki, mintha egy jó minőségű spirállal festettem volna ki a felső pilláim. Nekem tetszik. Meggondolom, hogy havonta újra rakatom-e, vagy hagyom szépen kihullani őket, és visszatérek a régi kopottashoz. Most már van valami extra klassz rajtam, így könnyebben állok neki a tavaszi böjtnek.
    Ha érdekel bárki a lehetőség, sikítsatok (írásban!), felhatalmazást kaptam, hogy megadjam a szalon elérhetőségét, az ár áll mindenannyiunknak!
    nana, macs, lizi and 1 others like this.
    „Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!

tt100 logója
    tt100 jelenleg nem elérhető Motorbiciklista tt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    9,132
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    172
    Hírnév szint
    111
    Kihagyom...
    Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !

brigó logója
    brigó jelenleg nem elérhető kényelmi motoros brigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 May
    Hol
    Pilisszentiván
    Üzenet
    2,002
    Blog bejegyzés
    17
    Kép
    21
    Hírnév szint
    38
    Pedig azt hittem, ugrassz a lehetőségre! Mit keresel itt egyáltalán? Van a topik címében egy jelző: NŐI izék
    Meséljek neked a hüvelygombáról is? No para, nem tudok.
    tt100 lájkolja ezt.
    „Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!

+ Válasz a Témára

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted