Köxönöm Lököttkém, igazából egy gyapjútermelő nagyhatalom vagyok.A hajam csak nő és nő és szórom szerte széjjel a világban mindenhol a hosszú hajszálaimat.
Pacikó: nem véletlenül van nekem ilyen hosszú hajam!!!Egyszer Anyum levágta egész rövidre és akkor derült ki, hogy úgy birkagöndör.
Nos, ezen anno tizenésvesen úgy besokkolódtam, hogy azóta növesztem.
![]()
...az álruhás ökoterrorista
Jó ez a hosszú haj, bár többször sikerült felgyújtanom és hallottam már az "ex-before"-tól ilyen kis tuskó megjegyzést is: "úúúúútálom a tököm köré tekeredő hajszálaidat".
Nyáron elég meleg ha ki van engedve, de télen viszont király sapi helyett.![]()
Lezbikusnak?
Fene a szexuálisan frusztrált jódolgukat ezeknek.![]()
Nah Drágáim!
Holnap majd lehet nagyot röhögni, ugyanis kitaláltam, hogy fodrászhoz megyek.
De jó lenne ha meglenne Zoé száma, akkor meg tudnám vele beszélni, hogy milyen szavakkal mondjam pontosan az itteni fodrásznak az igényeimet, hogy nehogy megint elégedetlen ordítást váltson ki belőlem a pusztítás, amit a sörényemen végez majd.
Az élet komoly dolgai.![]()
És micsináltatsz magaddal?
Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...
![]()
Lépcsősre szeretném levágatni, minden extra nélkül, de olyan hosszúra, hogy a legrövidebb részét is lófarokba lehessen kötni.
Vagy olyanra, ami lépcsős és V alakú a vége ami lelóg a hátamra.
Asszem még gondolkodom egy kicsit, még le lehet mondani.![]()
Gondolkodtam én is a fodrászon, de fogalmam sincs mit csináltassak ebből a loboncból.
Rövidet semmi féle képpen sem, mert már volt és borzalmas meló van vele, főleg, hogy akkora forgó van a búbomon, hogy egy tubus zselé sem tudja le lapítani az égnek álló szálakat.
Azt hiszem marad minden a régiben. Vagy be színezem valamilyenre.
Bármikor meghalhatsz. Tovább élni az, amihez igazán bátorság kell.
Hát nekem a göndörség kezd belőle kimenni, így két hónap után, és elég hülyén áll mert most se nem egyenes, se nem göndör, és nem tudok még fésülködni vele... Ráadásul nincs frufrum ami ha valami nagyon minimális de kéne... Úgyhogy aznap meg másnap jó csak a hajam amikor megmosom...
Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...
![]()
Könyvjelzők