+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 25 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 250
Like Tree11Lájk

Téma: Fodrász

Ablak Zsiráf logója
    Ablak Zsiráf jelenleg nem elérhető aki hű de gonosz :) Ablak Zsiráf mindenki ismeri a nevét
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71
    Köxönöm Lököttkém, igazából egy gyapjútermelő nagyhatalom vagyok. A hajam csak nő és nő és szórom szerte széjjel a világban mindenhol a hosszú hajszálaimat.

Pacikó: nem véletlenül van nekem ilyen hosszú hajam!!! Egyszer Anyum levágta egész rövidre és akkor derült ki, hogy úgy birkagöndör. Nos, ezen anno tizenésvesen úgy besokkolódtam, hogy azóta növesztem.
    ...az álruhás ökoterrorista

Ablak Zsiráf logója
    Ablak Zsiráf jelenleg nem elérhető aki hű de gonosz :) Ablak Zsiráf mindenki ismeri a nevét
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71
    Jó ez a hosszú haj, bár többször sikerült felgyújtanom és hallottam már az "ex-before"-tól ilyen kis tuskó megjegyzést is: "úúúúútálom a tököm köré tekeredő hajszálaidat".
    Nyáron elég meleg ha ki van engedve, de télen viszont király sapi helyett.

lököttke logója
    lököttke jelenleg nem elérhető Easy Rider lököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Aug
    Hol
    valahol
    Üzenet
    4,318
    Blog bejegyzés
    11
    Kép
    82
    Hírnév szint
    0
    Idézet Eredeti szerző Ablak Zsiráf Üzenet megjelenítése
    Köxönöm Lököttkém, igazából egy gyapjútermelő nagyhatalom vagyok. A hajam csak nő és nő és szórom szerte széjjel a világban mindenhol a hosszú hajszálaimat.

Pacikó: nem véletlenül van nekem ilyen hosszú hajam!!! Egyszer Anyum levágta egész rövidre és akkor derült ki, hogy úgy birkagöndör. Nos, ezen anno tizenésvesen úgy besokkolódtam, hogy azóta növesztem.
    Meg értelek Nekem is ezért nincs rövid hajam, mert gyerekként állandóan rövid volt, és néha fiunak is néztek, igaz ez azóta csak annyiban változott, hogy néha a BKV-én leszbikusnak néznek

Ablak Zsiráf logója
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71
    Lezbikusnak?
    Fene a szexuálisan frusztrált jódolgukat ezeknek.

lököttke logója
    lököttke jelenleg nem elérhető Easy Rider lököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Aug
    Hol
    valahol
    Üzenet
    4,318
    Blog bejegyzés
    11
    Kép
    82
    Hírnév szint
    0
    Idézet Eredeti szerző Ablak Zsiráf Üzenet megjelenítése
    Lezbikusnak?
    Fene a szexuálisan frusztrált jódolgukat ezeknek.

Ablak Zsiráf logója
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71
    Nah Drágáim!
    Holnap majd lehet nagyot röhögni, ugyanis kitaláltam, hogy fodrászhoz megyek.
    De jó lenne ha meglenne Zoé száma, akkor meg tudnám vele beszélni, hogy milyen szavakkal mondjam pontosan az itteni fodrásznak az igényeimet, hogy nehogy megint elégedetlen ordítást váltson ki belőlem a pusztítás, amit a sörényemen végez majd.

Az élet komoly dolgai.

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    És micsináltatsz magaddal?
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

Ablak Zsiráf logója
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71
    Lépcsősre szeretném levágatni, minden extra nélkül, de olyan hosszúra, hogy a legrövidebb részét is lófarokba lehessen kötni.
    Vagy olyanra, ami lépcsős és V alakú a vége ami lelóg a hátamra.

Asszem még gondolkodom egy kicsit, még le lehet mondani.

hermione logója
    hermione jelenleg nem elérhető nem normális :D hermione a hírneve előtte járhermione a hírneve előtte járhermione a hírneve előtte járhermione a hírneve előtte járhermione a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Oct
    Üzenet
    4,438
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    969
    Hírnév szint
    60
    Gondolkodtam én is a fodrászon, de fogalmam sincs mit csináltassak ebből a loboncból.
    Rövidet semmi féle képpen sem, mert már volt és borzalmas meló van vele, főleg, hogy akkora forgó van a búbomon, hogy egy tubus zselé sem tudja le lapítani az égnek álló szálakat.
    Azt hiszem marad minden a régiben. Vagy be színezem valamilyenre.
    Bármikor meghalhatsz. Tovább élni az, amihez igazán bátorság kell.

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Hát nekem a göndörség kezd belőle kimenni, így két hónap után, és elég hülyén áll mert most se nem egyenes, se nem göndör, és nem tudok még fésülködni vele... Ráadásul nincs frufrum ami ha valami nagyon minimális de kéne... Úgyhogy aznap meg másnap jó csak a hajam amikor megmosom...
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 25 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted