+ Válasz a Témára
24. oldal, összesen 25 ElsőElső ... 1419202122232425 UtolsóUtolsó
Eredmények 231-tól/től 240-ig összesen 250
Like Tree11Lájk

Téma: Fodrász

lotti1 logója
    lotti1 jelenleg nem elérhető Segédmotoros lotti1 pompás jövő áll előttelotti1 pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Várpalota
    Üzenet
    605
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    139
    Hírnév szint
    16
    Idézet Eredeti szerző fneildi Üzenet megjelenítése
    Hát megtettem!Le lett vágva a hajam.Hátul fel van nyírva jó rövidre.Most már csak azt kéne kitalálnom,milyen színűre fessem.Ötleteket várok.
    Jó lett a frizud!
    Szerintem jó lenne egy csoki barna, elől 2-3 tincs mogyoró barnával, vagy sötét szőkével, de a saját hajszínedbe is jó lenne ugyanaz.

lizi logója
    lizi jelenleg nem elérhető CSAM függő lizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Lábatlan
    Üzenet
    5,727
    Kép
    38
    Hírnév szint
    75
    Olyasmi lett, mint az enyém... pár vörös tincs kezdetnek?

nagra logója
    nagra jelenleg nem elérhető Motoros nagra a hírneve előtte járnagra a hírneve előtte járnagra a hírneve előtte járnagra a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    Máriakálnok
    Üzenet
    1,238
    Kép
    44
    Hírnév szint
    23
    Sziasztok!Jó lett a frizurád jól is áll.Aha szerintem is kezd pár tinccsel vagy ha többet akarsz változtatni akkor festesd át mondjuk valami sötét vörösre szerintem az jól állna.Nekem is sötét hajam van és én is tincsezni szoktam.Szép napot!

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    125
    Idézet Eredeti szerző fneildi Üzenet megjelenítése
    Hát megtettem!Le lett vágva a hajam.Hátul fel van nyírva jó rövidre.Most már csak azt kéne kitalálnom,milyen színűre fessem.Ötleteket várok.

Jó de...........
    .p

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,177
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Fú, és ez a henna-dolog hogy működik? Érdekelne
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    hr_quiquina_m.jpgVan ez a henna por, amit általában bioboltokban árulnak, én a Herbaházban szoktam venni.
    Össze kell keverni forró vízzel, és amikormár olyan az állaga, mint a híg fos, akkor felkened a hajadra.
    Kb. másfél-2 óra múlva lemosod, és tök jó.

Kicsit ereszti a színét, de az ősz hajszálakat is befogja.
    Én a sötét mahagónit használom (és már több barátnőmmel is egyen hajszínünk van. )
    A többivel nincs tapasztalatom.
    Általában a vörösekre mondják, hogy az a henna eredeti színe, ezért godnolom azok jobban fognak.
    Nincs benne semmilyen mesterséges anyag, és a haást még azzal szoktam fokozni, hogy a holdnaptár.hu-n megnézem, hogy mikor lehet hajat festeni. Általában akkor jobban befogja (de ez minden hajfestésre igaz). Most két órát hagytam rajta, pedig most a holdnaptár direkt nem javasolta.

macs logója
    macs jelenleg nem elérhető Segédmotoros macs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    933
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    31
    Hírnév szint
    28
    Gondolkozom, hogy barnára festetem a hajam. Valami sötétebb barnát képzelnék, 1-2 világosabb barna tinccsel.
    Frizurapróbáló oldalon már kipróbáltam, nem is tűnik rossznak... De picit olyan... idegen. Mindig vörös voltam. (Kivéve azt a rövid időt amikor padlizsánlila, és a rettenet 4 évet, amikor szőke. A szőkével úgy néztem ki mint egy zombi... Most már tudom, egyszerűen egy világos szín se jó nekem. Ősz típus vagyok, na. )
    Aki már látott élőben, szerintetek, hogy állna nekem a csokibarna haj? Mondjuk mogyoróbarna tincsekkel? Vagy mahagóni tincsek?
    nana lájkolja ezt.
    Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Idézet Eredeti szerző macs Üzenet megjelenítése
    Gondolkozom, hogy barnára festetem a hajam. Valami sötétebb barnát képzelnék, 1-2 világosabb barna tinccsel.
    Frizurapróbáló oldalon már kipróbáltam, nem is tűnik rossznak... De picit olyan... idegen. Mindig vörös voltam. (Kivéve azt a rövid időt amikor padlizsánlila, és a rettenet 4 évet, amikor szőke. A szőkével úgy néztem ki mint egy zombi... Most már tudom, egyszerűen egy világos szín se jó nekem. Ősz típus vagyok, na. )
    Aki már látott élőben, szerintetek, hogy állna nekem a csokibarna haj? Mondjuk mogyoróbarna tincsekkel? Vagy mahagóni tincsek?
    Engem ne kérdezz, én "odavagyok" a vörös fürtjeidért... (félre ne értsd, csak "rokonilag" )
    nana and lizi like this.
    A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly

mina logója
    mina jelenleg nem elérhető Ősblogger mina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Otthon.
    Üzenet
    3,714
    Blog bejegyzés
    266
    Kép
    1571
    Hírnév szint
    64
    Menj el a FodrászMonihoz (ő csinálta a hajatokat és a sminket naptárban) és kérdezd meg tőle, mi lenne az ideális. Egy ideig küzdöttem én is mindenféle kóbor fodrászokkal, aztán rájöttem, hogy végül is ezért tartom őt, mi lenne ha keze alá ülnék... Bejött. Néha elkurvulok, és beülök valami gyorsfodrászatba, aztán rájövök, hogy vissza kell mennem hozzá, mert valami ocsmányságot vágtak a fejemre... Jah, és olyankor mindig azt mondja, hogy megcsaltál te céda, de megbocsátok, mert nem élvezted...
    nana, lizi and zéé77 like this.
    Mindenütt jó, de legjobb motoron! www.minafoto.hu www.goldlaser.hu

macs logója
    macs jelenleg nem elérhető Segédmotoros macs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    933
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    31
    Hírnév szint
    28
    FodrászMóni jó ötlet, csak picit messze van nekem (oda-vissza út kb. 4 óra...).
    Szeretem én a vörös hajam, csak most épp baromira unom. Kell valami változatosság. Van jó fodrászom, bár ő is a szomszéd városban, szóval utazásmentesen nem tudom megoldani. De egy utat Budára lehet megér, hogy új, baromijó hajszínem legyen.
    nana lájkolja ezt.
    Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

+ Válasz a Témára

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted