+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 27 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 265

Téma: Álommotor

lököttke logója
    lököttke jelenleg nem elérhető Easy Rider lököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Aug
    Hol
    valahol
    Üzenet
    4,318
    Blog bejegyzés
    11
    Kép
    82
    Hírnév szint
    0
    Idézet Eredeti szerző macs Üzenet megjelenítése
    Én 42-45 kiló vagyok, és az oktató szerint esélyem sincs elbírni a 230 kilós géppel. Én ezt nehezen hiszem, esetleg megállásnál lehet probléma, de akkor se...
    Ez durva
    Én sok időt töltöttem a rutin pályán, és sok vékony lány úgy meg ülte a nagy motort hogy én csak ámultam bámultam Igaz én is vékony vagyok 165magas és 47-50kg.
    Én visza léptem a nagy A-jogsítól, de nem testalkati problémák miatt, ha nem azért mert én lasabban tanulok mint az átlag ember és ez szinte az élet minden területén meg mutatkozik. De az oktatóm is így látta, de soha nem mondta nekem, hogy lépjek visza 1-kategóriát. Én magam jöttem rá.

macs logója
    macs jelenleg nem elérhető Segédmotoros macs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    933
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    31
    Hírnév szint
    28
    Idézet Eredeti szerző lököttke Üzenet megjelenítése
    Ez durva
    Én sok időt töltöttem a rutin pályán, és sok vékony lány úgy meg ülte a nagy motort hogy én csak ámultam bámultam Igaz én is vékony vagyok 165magas és 47-50kg.
    Én visza léptem a nagy A-jogsítól, de nem testalkati problémák miatt, ha nem azért mert én lasabban tanulok mint az átlag ember és ez szinte az élet minden területén meg mutatkozik. De az oktatóm is így látta, de soha nem mondta nekem, hogy lépjek visza 1-kategóriát. Én magam jöttem rá.
    Úgy látszik én vonzom a köcsög oktatókat... Autónál is ez volt, az utolsó (3-at elfogyasztottam belőlük!) is csak azért volt kedves, mert a menye épp apámnál szült... Kár, hogy ő motort nem tanít...

lököttke logója
    lököttke jelenleg nem elérhető Easy Rider lököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Aug
    Hol
    valahol
    Üzenet
    4,318
    Blog bejegyzés
    11
    Kép
    82
    Hírnév szint
    0
    Úgy látszik én vonzom a köcsög oktatókat... Autónál is ez volt, az utolsó (3-at elfogyasztottam belőlük!) is csak azért volt kedves, mert a menye épp apámnál szült... Kár, hogy ő motort nem tanít...
    Anno én is oktatót váltottam, mert az első rutin óra után úgy láttam, hogy nála nem fogok meg tanulni motorozni Az autós oktatóm által kerültem egy másik motoros oktatóhoz
    Nekem nem csak az volt a lényeg, hogy meg legyen a jogsim, ha nem az is hogy meg tanuljak normálisan motorozni
    De még be kell fejeznem az autó jogsimat is, de az majd csak szeptemberbe folytatom és fejezem be

wirág logója
    wirág jelenleg nem elérhető Segédmotoros wirág látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Zalaegerszeg
    Üzenet
    855
    Hírnév szint
    19
    Én 42-45 kiló vagyok, és az oktató szerint esélyem sincs elbírni a 230 kilós géppel. Én ezt nehezen hiszem, esetleg megállásnál lehet probléma, de akkor se...
    BAROMSÁG, de nagyon! Én 50 kg-mal is megültem ennél nehezebbet is. Az oktatód egy marha! Csak az egyensúlyérzék működjön jól, és megállásnál BIZTONSÁGOSSAN le tudd tenni a TALPAD, ne lábujjhegyen kelljen megtartani, akkor mindegy milyen súlya van. Max esés, csúszás esetén megkérsz vakami izmos krapekot, hogy állítsa már fel a gépedet!Bár a tapasztalat az, hogy olyat érdemes venni, amit egyedül is képes vagy fel-,és sztenderre állítani. Ismét volt egy véleményem!

macs logója
    macs jelenleg nem elérhető Segédmotoros macs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    933
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    31
    Hírnév szint
    28
    Idézet Eredeti szerző wirág Üzenet megjelenítése
    BAROMSÁG, de nagyon! Én 50 kg-mal is megültem ennél nehezebbet is. Az oktatód egy marha! Csak az egyensúlyérzék működjön jól, és megállásnál BIZTONSÁGOSSAN le tudd tenni a TALPAD, ne lábujjhegyen kelljen megtartani, akkor mindegy milyen súlya van. Max esés, csúszás esetén megkérsz vakami izmos krapekot, hogy állítsa már fel a gépedet!Bár a tapasztalat az, hogy olyat érdemes venni, amit egyedül is képes vagy fel-,és sztenderre állítani. Ismét volt egy véleményem!
    Köszi az újabb megnyugtató választ. Amúgy most a Monster 696-ot nézegetem, az nincs 200 kiló sem, picit gyúrok karizomra, és mehet.
    Nem tud valaki Cegléden vagy Kecskeméten JÓ oktatót? Mert azért lassan ideje lenne elkezdeni.

Csacsi logója
    Csacsi jelenleg nem elérhető Motoros Csacsi csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2007 Sep
    Üzenet
    1,287
    Hírnév szint
    24
    sajna gyálon tudok de ceglédi barátnőt megkérdezek ok? 125-össel kezdtem majd 250, és harmadikra már saját 194 kilós 500-as motorral rutinoztam és ok 60 kiló vagyok de a 194-hez viszonyítva tök mindegy. párom 67 kiló és 280 kilós motorja van ha dől azt már nem fogja meg senki, az egyensúly a lényeg!
    ...Magyar égen Magyar Isten, Motorosnak párja nincsen!

macs logója
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    933
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    31
    Hírnév szint
    28
    Kösz, az nagyon jó lenne...

kataaa logója
    kataaa jelenleg nem elérhető Motoros kataaa pompás jövő áll előttekataaa pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    London (UK)
    Üzenet
    1,713
    Blog bejegyzés
    23
    Kép
    113
    Hírnév szint
    30
    Szia Macs! én 172 centi és 53 kiló vagyok,amikor tavaly elkezdtem,alig voltam 50!talán felprotektorozva,bukóban, csizmában de az én oktatóm jófej volt,hitt bennem,azt mondta,nem a súly számít.Az tény,hogy sokat gyakoroltuk a sztenderre rakást és a tologatást,de a vizsgán kivágtam magam;
    A vizsgáztató vmi betokosodott tata volt,aki szerint ilyen nagy motor nem nőknek való, főleg nem ilyen "kicsi"nek és mikor letoltam a 8ast,mondta NE rakjam középre,mert látja úgyse menne...(gondoltam kapja be,nem ezért gyakoroltam..) belenéztem a szemébe és mondtam nem súly kérdése,hanem rutin és fogtam,és egy mozdulatból felraktam neki...hihihi..szerinted vörösödött-e???
    szóval,ne törődj mással,bízz magadban és válassz olyan oktatót,aki hisz benned és MEG AKAR tanítani motorozni!!!
    "...köd előttünk köd utánunk amig élünk megsem állunk,köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."

kataaa logója
    kataaa jelenleg nem elérhető Motoros kataaa pompás jövő áll előttekataaa pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    London (UK)
    Üzenet
    1,713
    Blog bejegyzés
    23
    Kép
    113
    Hírnév szint
    30
    Egyébként újjabb szerelmet találtam egy ZZR 400as személyében...
    Csatolt képek (megtekintésükhöz <a name=regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)" /> Csatolt képek (megtekintésükhöz regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)
    "...köd előttünk köd utánunk amig élünk megsem állunk,köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."

wirág logója
    wirág jelenleg nem elérhető Segédmotoros wirág látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Zalaegerszeg
    Üzenet
    855
    Hírnév szint
    19
    Csinos Kis DÖg!

+ Válasz a Témára