Ez durva
Én sok időt töltöttem a rutin pályán, és sok vékony lány úgy meg ülte a nagy motorthogy én csak ámultam bámultam
Igaz én is vékony vagyok 165magas és 47-50kg.
Én visza léptem a nagy A-jogsítól, de nem testalkati problémák miatt, ha nem azért mert én lasabban tanulok mint az átlag ember és ez szinte az élet minden területén meg mutatkozik. De az oktatóm is így látta, de soha nem mondta nekem, hogy lépjek visza 1-kategóriát. Én magam jöttem rá.![]()
Anno én is oktatót váltottam, mert az első rutin óra után úgy láttam, hogy nála nem fogok meg tanulni motorozniAz autós oktatóm által kerültem egy másik motoros oktatóhoz
Nekem nem csak az volt a lényeg, hogy meg legyen a jogsim, ha nem az is hogy meg tanuljak normálisan motorozni
De még be kell fejeznem az autó jogsimat is, de az majd csak szeptemberbe folytatom és fejezem be![]()
BAROMSÁG, de nagyon! Én 50 kg-mal is megültem ennél nehezebbet is. Az oktatód egy marha! Csak az egyensúlyérzék működjön jól, és megállásnál BIZTONSÁGOSSAN le tudd tenni a TALPAD, ne lábujjhegyen kelljen megtartani, akkor mindegy milyen súlya van. Max esés, csúszás esetén megkérsz vakami izmos krapekot, hogy állítsa már fel a gépedet!Bár a tapasztalat az, hogy olyat érdemes venni, amit egyedül is képes vagy fel-,és sztenderre állítani. Ismét volt egy véleményem!![]()
sajna gyálon tudok de ceglédi barátnőt megkérdezek ok? 125-össel kezdtem majd 250, és harmadikra már saját 194 kilós 500-as motorral rutinoztam és ok 60 kiló vagyok de a 194-hez viszonyítva tök mindegy. párom 67 kiló és 280 kilós motorja van ha dől azt már nem fogja meg senki, az egyensúly a lényeg!
...Magyar égen Magyar Isten, Motorosnak párja nincsen!
Kösz, az nagyon jó lenne...
Szia Macs! én 172 centi és 53 kiló vagyok,amikor tavaly elkezdtem,alig voltam 50!talán felprotektorozva,bukóban, csizmábande az én oktatóm jófej volt,hitt bennem,azt mondta,nem a súly számít.Az tény,hogy sokat gyakoroltuk a sztenderre rakást és a tologatást,de a vizsgán kivágtam magam;
A vizsgáztató vmi betokosodott tata volt,aki szerint ilyen nagy motor nem nőknek való, főleg nem ilyen "kicsi"nek és mikor letoltam a 8ast,mondta NE rakjam középre,mert látja úgyse menne...(gondoltam kapja be,nem ezért gyakoroltam..) belenéztem a szemébe és mondtam nem súly kérdése,hanem rutin és fogtam,és egy mozdulatból felraktam neki...hihihi..szerinted vörösödött-e???
szóval,ne törődj mással,bízz magadban és válassz olyan oktatót,aki hisz benned és MEG AKAR tanítani motorozni!!!
"...köd előttünk köd utánunk amig élünk megsem állunk,köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
Egyébként újjabb szerelmet találtam egy ZZR 400as személyében...
"...köd előttünk köd utánunk amig élünk megsem állunk,köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
Csinos Kis DÖg!
Könyvjelzők