Jó van naaa! Inkább vagyok magammal kritikus, mint hogy más kritizáljon. És különben is hogy nézne ki, ha a dílynyertesseggem kétoldalt lelafogna az ülésről? Brrrr. Azt inkább meghagynám a pasiknak. Bár, ha jobban belegondolok, azok sem annyira sportmocival járnak, inkább (SŐT) chopisok!
nekem nincs álom motorom. de álom autom sincs.
de jo kerdes mert erre még idáig nem gondoltam.
Huhh... Ha korlátlan anyagi lehetőségeim lennének, 3 motort vennék. Egy GoldWinget túrázgatni, egy busát szigorúan csak pályára, mert picit agresszív vagyok, a hétköznapok csöndes tempójára pedig egy BMW K 1200S-t...
Ezek közül egyikem sem lesz, hacsak nem találnak fel egy biztos módszert arra, hogyan nőhetnék egy jó 15-20 centit.
Nem baj, ezért álommotorok ezek... Nyuszikával is boldog vagyok, mert Ő van.
én is magasssági problémákkal küzdökmég a 125ösről is alig ér le a lábam....
Ne is mondd... Ráadásul ma beszéltem egy motorosoktatóval, hogy elkezdenék nagymotorra tanulni, de... azt mondta, szóba se jöhet, ne is álmodjak ilyesmiről.Híznom kéne hozzá 20 kilót...
![]()
Mindegy, ha minden jól megy, jövő nyáron úgyis kiköltözöm az USA-ba, ott tuti nem szívóznak ilyesmivel. Majd meglesz ott a jogsi.
(Ui.: A motorokat lehet ám egész jól ültetni. Láttam olyan szettet a Louis-ban, amivel 10 centit is lehet...)
nekem is van a kilókkal gondom,de nem azért mert olan könnyű lennék...de ez szerencsére a jogsimat nem befolyásolta.
Am én se tok róla h olanért nem engednének vizsgázni mert olan vékony lenne vki,legalábbis mifelénk ilen nincs,max elősször nem a legnagyobb motorra ültetik fel az illetőt
Könyvjelzők