+ Válasz a Témára
2. oldal, összesen 27 ElsőElső 123456712 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 11-tól/től 20-ig összesen 265

Téma: Álommotor

wirág logója
    wirág jelenleg nem elérhető Segédmotoros wirág látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Zalaegerszeg
    Üzenet
    855
    Hírnév szint
    19
    Idézet Eredeti szerző birge Üzenet megjelenítése
    Ahogy elnézek néhány motoros pasit, szerintem egész nagy disznókat is elbírnak ezek a gépek, úgyhogy az sem lehet akadály
    Amúgy a képeidet elnézegetve, nem hiszem, hogy nagyon megdisznulnál utána. Mondjuk én totál laikus vagyok.
    Jó van naaa! Inkább vagyok magammal kritikus, mint hogy más kritizáljon. És különben is hogy nézne ki, ha a dílynyertes seggem kétoldalt lelafogna az ülésről? Brrrr. Azt inkább meghagynám a pasiknak. Bár, ha jobban belegondolok, azok sem annyira sportmocival járnak, inkább (SŐT) chopisok!

bendzso logója
    bendzso jelenleg nem elérhető Ősbiker bendzso van mire büszke legyenbendzso van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Jul
    Hol
    11.kerület
    Üzenet
    12,452
    Blog bejegyzés
    21
    Kép
    509
    Hírnév szint
    137
    Idézet Eredeti szerző wirág Üzenet megjelenítése
    Jó van naaa! Inkább vagyok magammal kritikus, mint hogy más kritizáljon. És különben is hogy nézne ki, ha a dílynyertes seggem kétoldalt lelafogna az ülésről? Brrrr. Azt inkább meghagynám a pasiknak. Bár, ha jobban belegondolok, azok sem annyira sportmocival járnak, inkább (SŐT) chopisok!
    Mint én a majomember!!
    Rock"n"Roll!!
    bringa,motor,Rock"n"Roll !!

Homer logója
    Homer jelenleg nem elérhető Segédmotoros Homer látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Edmonton
    Üzenet
    343
    Kép
    70
    Hírnév szint
    14
    nekem nincs álom motorom. de álom autom sincs.

de jo kerdes mert erre még idáig nem gondoltam.

macs logója
    macs jelenleg nem elérhető Segédmotoros macs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    933
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    31
    Hírnév szint
    28
    Huhh... Ha korlátlan anyagi lehetőségeim lennének, 3 motort vennék. Egy GoldWinget túrázgatni, egy busát szigorúan csak pályára, mert picit agresszív vagyok, a hétköznapok csöndes tempójára pedig egy BMW K 1200S-t...
    Ezek közül egyikem sem lesz, hacsak nem találnak fel egy biztos módszert arra, hogyan nőhetnék egy jó 15-20 centit.
    Nem baj, ezért álommotorok ezek... Nyuszikával is boldog vagyok, mert Ő van.

lököttke logója
    lököttke jelenleg nem elérhető Easy Rider lököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Aug
    Hol
    valahol
    Üzenet
    4,318
    Blog bejegyzés
    11
    Kép
    82
    Hírnév szint
    0
    Idézet Eredeti szerző macs Üzenet megjelenítése
    Huhh... Ha korlátlan anyagi lehetőségeim lennének, 3 motort vennék. Egy GoldWinget túrázgatni, egy busát szigorúan csak pályára, mert picit agresszív vagyok, a hétköznapok csöndes tempójára pedig egy BMW K 1200S-t...
    Ezek közül egyikem sem lesz, hacsak nem találnak fel egy biztos módszert arra, hogyan nőhetnék egy jó 15-20 centit.
    Nem baj, ezért álommotorok ezek... Nyuszikával is boldog vagyok, mert Ő van.
    Macs én se bánnám ha 10-cm-rel magasabb lennék, nekem a másik álom mocim a Honda Varadero, de még 125-ösről sem ér le a lábam.

eleven logója
    eleven jelenleg nem elérhető Easy Rider eleven csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2008 Feb
    Hol
    Szakony
    Üzenet
    2,577
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    57
    Hírnév szint
    36
    én is magasssági problémákkal küzdök még a 125ösről is alig ér le a lábam....

macs logója
    macs jelenleg nem elérhető Segédmotoros macs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    933
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    31
    Hírnév szint
    28
    Idézet Eredeti szerző eleven Üzenet megjelenítése
    én is magasssági problémákkal küzdök még a 125ösről is alig ér le a lábam....
    Ne is mondd... Ráadásul ma beszéltem egy motorosoktatóval, hogy elkezdenék nagymotorra tanulni, de... azt mondta, szóba se jöhet, ne is álmodjak ilyesmiről. Híznom kéne hozzá 20 kilót...
    Mindegy, ha minden jól megy, jövő nyáron úgyis kiköltözöm az USA-ba, ott tuti nem szívóznak ilyesmivel. Majd meglesz ott a jogsi.

(Ui.: A motorokat lehet ám egész jól ültetni. Láttam olyan szettet a Louis-ban, amivel 10 centit is lehet...)

Csacsi logója
    Csacsi jelenleg nem elérhető Motoros Csacsi csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2007 Sep
    Üzenet
    1,287
    Hírnév szint
    24
    Idézet Eredeti szerző macs Üzenet megjelenítése
    Ne is mondd... Ráadásul ma beszéltem egy motorosoktatóval, hogy elkezdenék nagymotorra tanulni, de... azt mondta, szóba se jöhet, ne is álmodjak ilyesmiről. Híznom kéne hozzá 20 kilót...
    Mindegy, ha minden jól megy, jövő nyáron úgyis kiköltözöm az USA-ba, ott tuti nem szívóznak ilyesmivel. Majd meglesz ott a jogsi.

(Ui.: A motorokat lehet ám egész jól ültetni. Láttam olyan szettet a Louis-ban, amivel 10 centit is lehet...)
    Miért hány kiló vagy és mióta függ össze a josival? max a magasság de az er-5-öm tök kicsi főleg kis üléssel
    ...Magyar égen Magyar Isten, Motorosnak párja nincsen!

macs logója
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    933
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    31
    Hírnév szint
    28
    Idézet Eredeti szerző Csacsi Üzenet megjelenítése
    Miért hány kiló vagy és mióta függ össze a josival? max a magasság de az er-5-öm tök kicsi főleg kis üléssel
    Én 42-45 kiló vagyok, és az oktató szerint esélyem sincs elbírni a 230 kilós géppel. Én ezt nehezen hiszem, esetleg megállásnál lehet probléma, de akkor se...

eleven logója
    eleven jelenleg nem elérhető Easy Rider eleven csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2008 Feb
    Hol
    Szakony
    Üzenet
    2,577
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    57
    Hírnév szint
    36
    nekem is van a kilókkal gondom,de nem azért mert olan könnyű lennék...de ez szerencsére a jogsimat nem befolyásolta.
    Am én se tok róla h olanért nem engednének vizsgázni mert olan vékony lenne vki,legalábbis mifelénk ilen nincs,max elősször nem a legnagyobb motorra ültetik fel az illetőt

+ Válasz a Témára
2. oldal, összesen 27 ElsőElső 123456712 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted