Egy ismerősünk (a férjem általános iskolás osztálytársa) augusztus második hetében el szeretne menni Ausztriába pár napra a lányával - motorral.
Motorja viszont jelenleg nincs.
Érdeklődött bérlés ügyben, de az egy hétre a 100 000 Ft-ot sokallja (amúgy én is).
Az jutott eszébe, hogy esetleg ha valakinek van egy fölösleges túramotorja, arra a hétre, akkor szívesen becserélné az autójára és még valamennyi pénzt is áldozna erre a célra.
Ha valakinek van ezügyben használható ötlete, netán tudja nélkülözni amotorját azona héten, akkor hívjátok Sikit (Siklósi Gábor) 30/919-3478
Simó jó lesz???
Autó nem kell.![]()
Rock"n"Roll!!
bringa,motor,Rock"n"Roll !!
haha..nekem ott all a garazsban a motorom, de... nincs rajta muszaki, apr 10en jart le es kell ra egy uj gumi garnitura, legszuro,tavaszi szerviz, mert igy nem menne at... sport tura, 400as zzr lehet vele turazni180nal meg kenzelmes jelenlegi ara kb 400- max 450 ft. ha kifizieti a szerelest+alkatreszek( kb 20-25.000 ft es le is vizsgaztatja(10 korulvan) elviheti a regi gumikkal. uj gumikat en veszek ra, de nyilvan azt en kivanom lekoptatni. persze jo volna vmi kaukcio is ha netan utkozben romma torne...felhivni nem fogom mivel Angliabol draga lenne.nem tudom ez mennyire korrekt ajanlat...majd meg en is atgondolom
"...köd előttünk köd utánunk amig élünk megsem állunk,köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
Ööö... izé. Nekem is kölcsönadhatna valaki egy motort![]()
birge kisbetűűűű!
"a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".
Soha nem adnám kölcsön idegennek a motorom.Még barátnak is csak ha muszáj.
100000 egy hétre? Hát nem mérik olcsón...
Cogito ergo sum - Motorozok, tehát vagyok
Te kölcsön adnád a Zümit?
Ez valóban elég halva született kérés szerintem, nem is csodálkozom a 100.000 Ft-os heti díjon...egy ilyen kölcsönadáshoz vagy nagyon-nagyon régi és jó BARÁTNak kell lenni,vagy nagyon-nagyon jószívűnek és egyben milliomosnak is.....nekem ez olyan kábé,mintha valaki az alsógatyámat vagy a zoknimat kérné kölcsön.....persze azt max kidobnám a visszaadásuk után,de qurva rossz érzéssel ülnék a motoromra egy hét kölcsönadása után,áhh,meg is bolondulnék![]()
Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !
Gondolj bele, szét lenne pályázva a gumi és a lábtartó tövig lenne kopva!![]()
Jobbára ártalmatlan!
Az egykerekezésekről nem is beszélve....![]()
Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !
Könyvjelzők