+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 3 ElsőElső 123
Eredmények 21-tól/től 28-ig összesen 28

Téma: Kölcsönmotor

hanga logója
    hanga jelenleg nem elérhető Segédmotoros hanga nagyon szépen halad
    Regisztrált
    2006 Jul
    Hol
    XI. ker
    Üzenet
    333
    Kép
    23
    Hírnév szint
    18
    Ahova érdemes eljutni, oda nincs rövidebb út!
    "Egy nő, aki motorozik, mindenre képes"

Zerge logója
    Zerge jelenleg nem elérhető Segédmotoros Zerge látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2009 May
    Hol
    Bp, III.ker.
    Üzenet
    53
    Kép
    3
    Hírnév szint
    8
    Annak kell kölcsönadni, akit láttál már motorozni. Ha megfelelőnek ítéled a tudását, akkkor meg csak papírmunka az egész. Baj bármikor történhet bárkivel, csak legyen rá fedezet.

Nekem van egy CBF 600 S-em, kihasználatlanul, sajnos a leendő tulaj visszamondta a megvételt, mert házat vesz inkább. Ha valakit érdekelne, mert nincsen motorja jelenleg, esetleg megbeszélhetünk valami konstrukciót és akkor használhatja. Birge, ha komolyan gondoltad, itt az alkalom

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,177
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző Zerge Üzenet megjelenítése
    Annak kell kölcsönadni, akit láttál már motorozni. Ha megfelelőnek ítéled a tudását, akkkor meg csak papírmunka az egész. Baj bármikor történhet bárkivel, csak legyen rá fedezet.

Nekem van egy CBF 600 S-em, kihasználatlanul, sajnos a leendő tulaj visszamondta a megvételt, mert házat vesz inkább. Ha valakit érdekelne, mert nincsen motorja jelenleg, esetleg megbeszélhetünk valami konstrukciót és akkor használhatja. Birge, ha komolyan gondoltad, itt az alkalom
    Kedves, hogy gondoltál rám, de szerintem nem tudsz olyan kedvező konstrukciót mondani, ami neked is megéri, meg én is ki tudom fizetni Arról nem is beszélve, hogy kicsit nagyocska egy hozzám hasonló kezdőnek.
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

Zerge logója
    Regisztrált
    2009 May
    Hol
    Bp, III.ker.
    Üzenet
    53
    Kép
    3
    Hírnév szint
    8
    Miért mennyi érné meg neked?

Hogy mennyire vagy kezdő nem tudom, de ha leér a lábad róla, az már jó. Megkérdezhetem milyen magas vagy?

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,177
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző Zerge Üzenet megjelenítése
    Miért mennyi érné meg neked?

Hogy mennyire vagy kezdő nem tudom, de ha leér a lábad róla, az már jó. Megkérdezhetem milyen magas vagy?

Ööö... olyan átlagmagasság. 170? Fogalmam sincs Eddig még (majdnem) minden motorról leért a lábam, szóval a problémám nem ilyen jellegű. Csakhát az a 600 köbcenti... Amúgy meg figyelembe véve, hogy jelenleg munkanélküli vagyok, és a vésztartalékom, amiből kaját lehetne venni, fogytán, így hát nem is tudom.. kábé öt forintot tudnék adni egy motorért (na, jó, ha nagyon összehúznám az övet, akár ötezret is ki tudnék köhögni, de ez a végső ár!) Szóval ha ennyiért ideadod, akkor hajrá!
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

Zerge logója
    Regisztrált
    2009 May
    Hol
    Bp, III.ker.
    Üzenet
    53
    Kép
    3
    Hírnév szint
    8
    Idézet Eredeti szerző birge Üzenet megjelenítése
    Ööö... olyan átlagmagasság. 170? Fogalmam sincs Eddig még (majdnem) minden motorról leért a lábam, szóval a problémám nem ilyen jellegű. Csakhát az a 600 köbcenti... Amúgy meg figyelembe véve, hogy jelenleg munkanélküli vagyok, és a vésztartalékom, amiből kaját lehetne venni, fogytán, így hát nem is tudom.. kábé öt forintot tudnék adni egy motorért (na, jó, ha nagyon összehúznám az övet, akár ötezret is ki tudnék köhögni, de ez a végső ár!) Szóval ha ennyiért ideadod, akkor hajrá!

Hát, valóban nem ennyiért gondoltam. Azért ha összejönnek a dolgok, beszélhetünk még róla, esetleg alkalomszerűen? Milyen munkát keresel?

intru logója
    intru jelenleg nem elérhető Trudi intru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Jul
    Hol
    Dunakeszi
    Üzenet
    2,128
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    184
    Hírnév szint
    37
    Nem maradna se gumi, se váltó, se kupling.....se lánc.....sorolhatnánk.
    Sajnos kevés az olyan ember Nana aki otthon tarcsi motort tart, a sajátunkat meg?! ez ugye te is tudod.....mint ha a szivemet tépnék ki amikor meglátom, hogy egy idegen csak egy ujjal is hozzáér az én DRÁGASÁGOMhoz

intru logója
    intru jelenleg nem elérhető Trudi intru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte járintru a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Jul
    Hol
    Dunakeszi
    Üzenet
    2,128
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    184
    Hírnév szint
    37
    Már kerékpárt sem!
    Most kaptam vissza a tarcsi kerómat. 1 évig volt egy kollégámnál....tiszta rozsda lett. Az agyamat elöntötte a sz.. amikor megláttam.

+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 3 ElsőElső 123

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted