+ Válasz a Témára
4. oldal, összesen 4 ElsőElső 1234
Eredmények 31-tól/től 38-ig összesen 38

Téma: Épített motorok

Évci logója
    Évci jelenleg nem elérhető Kolbimetál darázs-idomár Évci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    2,453
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    394
    Hírnév szint
    38
    Na jóó, tudom, hogy gagyi, de nekem szívderítőbb látvány, mint a repedés, és jó érzés, hogy ,,dolgoztam" vele, mindig elmosolyodok, ha meglátom. Sajnos nincs olyan jó kézügyességem, és a fantáziám, kreativitásom is hagy némi kívánnivalót maga után, de nekem tetszik, a többire meg magasról teszek. Legalább egyedi lett.
    Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!

mina logója
    mina jelenleg nem elérhető Ősblogger mina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Otthon.
    Üzenet
    3,714
    Blog bejegyzés
    266
    Kép
    1571
    Hírnév szint
    64
    Nem tudtok véletlen egy lelkes Daytona tulajt, aki megengedné a motorját fotómodellkedni?
    Mindenütt jó, de legjobb motoron! www.minafoto.hu www.goldlaser.hu

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,177
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző Évci Üzenet megjelenítése
    Megszületett életem műve! Még tavaly az előző albérletem kertjében elsüllyedt a sztenderem a felázott földben, és a frissen fényezett motorom reggelre eldőlt, a farokidom pedig odakoppant a járdaszegélyhez. Ebben a hónapban terveztem megcsináltatni, de úgy döntöttem, hogy inkább a tavaszi felkészítésre költök, mert ha nem tudok motorozni, az minden értelemben zavar, de a sérülés csak esztétikailag... Zavart idáig! A Homasitában szerettem volna ma matricát venni ideiglenesen a repedésre, amolyan sebtapasz gyanánt, de egyik sem nyerte el a tetszésem. Hazaértem, ránéztem a szekrény tetején lévő farokidomra és homlokon csókolt a múzsa! Kezembe ragadtam egy alkoholos filcet és ... Az alkotás címe: ,,Hornettel élünk, mint hal a vízben!"

Nekem tetszik!
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

Évci logója
    Évci jelenleg nem elérhető Kolbimetál darázs-idomár Évci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    2,453
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    394
    Hírnév szint
    38
    Aranyos vagy birge, de időközben már csináltam másikat!

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

Évci logója
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    2,453
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    394
    Hírnév szint
    38
    Feltettem a galériába.

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    "600-as" Vespa
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

+ Válasz a Témára
4. oldal, összesen 4 ElsőElső 1234

Hasonló témák

1. Motor tárolása
    bae által, fórum: Motorozás
    Válasz: 164
    Utolsó üzenet: 2012.01.01., 20:56
  2. Mennyi egy motor elettartama?
    hajos által, fórum: Motorozás
    Válasz: 29
    Utolsó üzenet: 2010.11.04., 20:59
  3. Seprű helyett motor