Lánchajtás
Dörzshajtás
Kardántengely-hajtás
Fogazottszíj-hajtás
Elektromágnes-hajtás
Csak a retro-ra reagálva(mert Jawa 350 Delux-ról nincs tapasztalatom),ami nekem van,az az egy modelüknek a továbbfejlesztett változata,hiszen ez 1959 óta fut ezen a néven,ebben a formában.Olyan ez,mint az autóknál a Golf I II III stb.... Ez e márkánál jogos visszanyúlás,hiszen mindig is a palettájukon volt....![]()
Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !
De a veterán gépeket,legalább meg lehet csinálni!!!!!!!!!!!!!
Haver mondta a simom 27-éves de még engem meg fog tanítani motorozni!!!!!!!!!!!!!
A Favorit vázam 55-éves most kapott elöl új kereket színterezve lett és még 50-évig bringa lesz nem úgy mint a mostani gépek vaami elromlik és már szerelő kell...![]()
Rock"n"Roll!!
bringa,motor,Rock"n"Roll !!
Hidegrázásom van attól, hogy 2007-től rátört a motorgyártókra a retro feeling és mást sem lehet látni, minthogy ezt a vonalat erőltetik, ha kell, ha nem...[/QUOTE]
Szinte mindenhol retro feeling....
Rock"n"Roll!!
Részben egyetértek veled,de nagyon kevés az a dolog,ami örök. Egy motor,vagy bicaj meg végképp nem az. A sok kütyüt magam sem szeretem egy motorkerékpáron,de lássuk be,ha annak idején a kerék feltalálásánál megállt volna az ember,akkor ma nem bicajozhatnánk,motorozhatnánk.
Igen sajnos semmi nem örök...
A bringáról is lekellet venni a kerekeket,mer már annyira elhasználódtak és mível Favorit/Eredeti/ kerék nincs újakkal kel pótolni...
De a nyereg a fék a kulacs tartó,minden eredeti!!!!!!!!!!!!!!A nyereg bőr és baromi kényelmes!!!!!!!!!!!!!!!!
A simomat úgy vettem,hogy más rég kidobta volna,a blokkja nagyon gáz volt,de most már megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Rock"n"Roll!!
Az én Szimómból is rotakapa lett.....![]()
Könyvjelzők