+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 11 123456 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 110

Téma: Cross / enduro

killecske logója
    killecske jelenleg nem elérhető Motoros killecske látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Jul
    Hol
    vidék:D
    Üzenet
    1,742
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    58
    Hírnév szint
    27

Cross / enduro

Nem számít,a seggrakéta a divatKTM-ed van?Nem tudsz véletlen eladó 2005-ös ktm mxc racing vázat?nem fekete vázas
    Throw my life away for a dream that won't come true...

killecske logója
    Regisztrált
    2008 Jul
    Hol
    Üzenet
    1,742
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    58
    Hírnév szint
    27
    Idézet Eredeti szerző GéDé Üzenet megjelenítése
    Nem tudok, de MXC-t amúgy is amcsiban érdemes keresni, pl. itt...
    Ellenben fekete enduro kerekeim vannak eladók...
    Volt már mxc-m,azt eladtam...de akinek eladtam annak kéne,mert...eleset,nagyon...kerekek őő nem kellenek

killecske logója
    Regisztrált
    2008 Jul
    Hol
    Üzenet
    1,742
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    58
    Hírnév szint
    27
    Át lettünk rakvaköszi picar

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Hölgyek és urak!
    Mivel én holnaptól jövő szombatig nagy valószínűséggel nem leszek net-közelben, ezért most teszem közhirré, hogy jövő héten vasárnap (szept.6.) Monoron cross-verseny lesz. Ez az országos bajnokság része, ilyenkor szoktak némi magyar "nagymenők" is megjelenni (nem celebek, krosszosok!!! ).
    Mivel már többen kérdeztétek, hogy mikor lesz Bp-hez közel cross-verseny, amit szurkolni lehet a fiamnak, hát most eszembe jutott, hogy szólok. De akit esetleg olyan mértékben nem érdekel a dolog, hogy saját szemével nézze a versenyt, azért, ha eszébe jut, drukkoljon neki (ha kérhetem)...

Köszönettel: én (a Csacska)
    A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly

bendzso logója
    bendzso jelenleg nem elérhető Ősbiker bendzso van mire büszke legyenbendzso van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Jul
    Hol
    11.kerület
    Üzenet
    12,452
    Blog bejegyzés
    21
    Kép
    509
    Hírnév szint
    137
    Idézet Eredeti szerző csacskamacs Üzenet megjelenítése
    Hölgyek és urak!
    Mivel én holnaptól jövő szombatig nagy valószínűséggel nem leszek net-közelben, ezért most teszem közhirré, hogy jövő héten vasárnap (szept.6.) Monoron cross-verseny lesz. Ez az országos bajnokság része, ilyenkor szoktak némi magyar "nagymenők" is megjelenni (nem celebek, krosszosok!!! ).
    Mivel már többen kérdeztétek, hogy mikor lesz Bp-hez közel cross-verseny, amit szurkolni lehet a fiamnak, hát most eszembe jutott, hogy szólok. De akit esetleg olyan mértékben nem érdekel a dolog, hogy saját szemével nézze a versenyt, azért, ha eszébe jut, drukkoljon neki (ha kérhetem)...

Köszönettel: én (a Csacska)
    Ez csak természetes,hogy szurkolok és mikor kéne és pontosan hova menni??
    Rock"n"Roll!!
    bringa,motor,Rock"n"Roll !!

lizi logója
    lizi jelenleg nem elérhető CSAM függő lizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Lábatlan
    Üzenet
    5,727
    Kép
    38
    Hírnév szint
    75
    Persze, hogy drukkolunk!
    Nektek jó pihit!

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Jelentem, tegnap országos tömegsport cross verseny volt Nyársapáton... és a fiam 3. lett a kategóriájában!!!!! Nagyon szép, nagy kupát kapott, én meg örültem annak is, hogy ő mennyire örül...

lizi logója
    lizi jelenleg nem elérhető CSAM függő lizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Lábatlan
    Üzenet
    5,727
    Kép
    38
    Hírnév szint
    75
    Gratula Dávidnak! Fénykép van? Megnéznénk...

daniella logója
    daniella jelenleg nem elérhető "bekapcsika" :) daniella van mire büszke legyendaniella van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2008 Oct
    Üzenet
    4,786
    Blog bejegyzés
    3
    Kép
    52
    Hírnév szint
    57
    Idézet Eredeti szerző csacskamacs Üzenet megjelenítése
    Jelentem, tegnap országos tömegsport cross verseny volt Nyársapáton... és a fiam 3. lett a kategóriájában!!!!! Nagyon szép, nagy kupát kapott, én meg örültem annak is, hogy ő mennyire örül...
    gratula
    Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul.

csacskamacs logója
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Köszönöm szépen..., majd szerzek fényképet is...

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 11 123456 ... UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. Enduro - cross pályák
    Batka által, fórum: Pályamotorozás
    Válasz: 64
    Utolsó üzenet: 2010.11.16., 19:58
  2. Hat nap enduro
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 2
    Utolsó üzenet: 2010.11.11., 14:18