+ Válasz a Témára
11. oldal, összesen 11 ElsőElső ... 67891011
Eredmények 101-tól/től 110-ig összesen 110

Téma: Cross / enduro

KT1 logója
    KT1
    KT1 jelenleg nem elérhető The Clairvoyant KT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Apr
    Üzenet
    1,261
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    90
    Hírnév szint
    26
    7végén Somogybabod ! Jön vki ???

boncadóri logója
    boncadóri jelenleg nem elérhető BoncaDóri boncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Szigetfalva
    Üzenet
    2,729
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    173
    Hírnév szint
    45
    Én nagyon szeretnék, csak bejátszanak idén a ballagások. Három helyre vagyok hivatalos, plusz saját gyerek. Ebből nem lesz idén dagonya-bambulászás.
    Ne vedd magad túl komolyan. Felesleges.

KT1 logója
    KT1
    KT1 jelenleg nem elérhető The Clairvoyant KT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Apr
    Üzenet
    1,261
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    90
    Hírnév szint
    26
    ...amúgy sem ! A motorosok jól le vannak x@rrwa ottan kérem ! Egyszerűen nem akarják, hogy menjenek... és még fejenkint 2ooo a beugró...

zéé77 logója
    zéé77 jelenleg nem elérhető " a szállító" zéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte járzéé77 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Jun
    Hol
    budapestnek nevezett nagy-nagy játszótér :D
    Üzenet
    1,641
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    42
    Hírnév szint
    34
    Idézet Eredeti szerző KT1 Üzenet megjelenítése
    7végén Somogybabod ! Jön vki ???
    A Gróf megy!
    =^.^=

KT1 logója
    KT1
    Regisztrált
    2009 Apr
    Üzenet
    1,261
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    90
    Hírnév szint
    26
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=M8ddayrVRO8&feature=player_embedded"]YouTube - ‪Big Enduros in action‬‏[/ame]

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,177
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Szerintetek egy nem crossmotor egy kezdő béna sofőrrel (Wolfie és én) le tud menni egy közepesen meredek hepehupás földúton taknyolás nélkül? Kb. 50 méter a táv, de én marhára félek tőle. Ja, és utána föl is kell menni
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

_bq_ logója
    _bq_ jelenleg nem elérhető Motoros _bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Jan
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    1,463
    Blog bejegyzés
    20
    Kép
    23
    Hírnév szint
    29
    Hát, ha abból az útból indulok ki, amin Sixtee-hez fel kellett menni Dombóváron, simán!
    "Széles az út, sehol a cél, hideg a szél, szemébe vág..."

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,177
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző _Bq_ Üzenet megjelenítése
    Hát, ha abból az útból indulok ki, amin Sixtee-hez fel kellett menni Dombóváron, simán!
    Az nem tudom milyen volt, nem jártam ott
    Itt viszont járnak személyautók is (több telek van egy sorban, a nagyiméké az utolsó a domb alján, de ők naponta járnak ki-be) szóval bízom benne, hogy nem reménytelen a dolog
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

Csutka logója
    Csutka jelenleg nem elérhető Motoros Csutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jul
    Hol
    Ott ahol a kurta farkú malac túr.
    Üzenet
    1,038
    Blog bejegyzés
    6
    Kép
    57
    Hírnév szint
    27
    Idézet Eredeti szerző birge Üzenet megjelenítése
    Szerintetek egy nem crossmotor egy kezdő béna sofőrrel (Wolfie és én) le tud menni egy közepesen meredek hepehupás földúton taknyolás nélkül? Kb. 50 méter a táv, de én marhára félek tőle. Ja, és utána föl is kell menni
    Egy ilyen úton egy gyakorlottabb motoros is el tud taknyolni (illetve nem eltaknyol, hanem esetleg elbillen, felborul, stb). Úgyhogy emiatt ne aggódj, csak menjél nyugodtan! Szépen lassan, de határozottan, laza csukló és nem kell az elsőféket rángatni!

dome976 logója
    dome976 jelenleg nem elérhető Benzintyúk dome976 hamarosan híres lesz
    Regisztrált
    2011 Aug
    Hol
    Budapest XVII.ker.
    Üzenet
    4
    Hírnév szint
    0
    Hali
    Nemrég vettem egy Yamaha DT125MX veterán endurót működöképesen ,a villanyászal be akartam köttetni az indexeket ,de olyan ügyes volt ,hogy most már szikra sincs. van itt valaki hozzáértő? segítsetek pls

+ Válasz a Témára
11. oldal, összesen 11 ElsőElső ... 67891011

Hasonló témák

1. Enduro - cross pályák
    Batka által, fórum: Pályamotorozás
    Válasz: 64
    Utolsó üzenet: 2010.11.16., 19:58
  2. Hat nap enduro
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 2
    Utolsó üzenet: 2010.11.11., 14:18
  3. [csajokamotoron] Elektromos enduro a KTM-től