Az er-5-met kipróbálhatod
Én is er-6n -t néztem ki de eldobálni a rutinpályán jobb volt egy öregebb, majd később![]()
...Magyar égen Magyar Isten, Motorosnak párja nincsen!
Csacsi, köszi a képeket! A lehetőségeket pláne!![]()
Szia Pandi!
Nekem ER-6n-em volt, csak ajánlani tudom, nagyon kezes jószág. Használtan már nagyon jó áron is vannak, pl. az enyém, hi-hi.Az ER-5 is jó! Régebbi fejlesztés, de megbízható. Én is azon tanultam.
A Honda CB500-at is nagyon dícsérik, örökéletű motor. Ha nem vagy elég magas, szinte mindegyik motorhoz van alacsonyabb ülés, végső esetben ültetőszett.
![]()
Szia Csutka!
Veszel helyette? A CB500-at próbáltam, tényleg jó!Egyébként sztem nem én vagyok alacsony. Az SV-hez nem volt alacsonyabb ülés (ha jól tudom).
![]()
Már vettem, Z750...![]()
![]()
Szóval az Ernőke már nem is az enyém, hanem a kereskedőé, de jó lenne, ha egyszer jó gazdája lenne. :rolleyes: Bár ahogy megy le az ára lassan megéri megvennem...
Majd beszámíttatom egy másikba...
![]()
![]()
![]()
Meg kell hagyni, Ernőke nagyon dögös!!!!! Megy le az ára? Azért biztosan így sem kevés.![]()
Sziasztok!
Tavaly ősszel vettem egy Kawasaki EL250-et, és most, használatba vétel előtt szeretném elvinni egy szervízbe megnézetni, hogy minden rendben van e. Ő az első motorom, így nem nagyon vagyokilyenekben járatos, tudtok nekem Pesten szervízt ajánlani? (A volt tulaj vidéken szervízelte)
Köszönöm:
Sandrine
Kawa szervizt szeretnél, vagy egyáltalán egy megbízható szervizt?
Könyvjelzők