+ Válasz a Témára
Eredmények 1-tól/től 8-ig összesen 8

Téma: Jawa

Chopper logója
    Chopper jelenleg nem elérhető Segédmotoros Chopper látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    624
    Kép
    3
    Hírnév szint
    18

Jawa

Sziasztok!

Jawa 350-ről van valakinek bármilyen tapasztalata. Minden érdekel, mert első motorom lesz, és még nem próbáltam.

Chopper logója
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    624
    Kép
    3
    Hírnév szint
    18

Jawa

Idézet Eredeti szerző lököttke Üzenet megjelenítése
    Menni fog
    Nekem a saját motoromhoz kell hozzá szoknom, mert 1-éve nem gurultam vele,
    és az én szívem csücske olyan öreg, hogy még alap járat sincs még rajta.
    Szóval a kuplungot nem kéne ki nyírnom, mint tavaly márc-ban
    Nekem is egy 87-es 350-es Jawat újít fel a párom, én meg figyelek erősen, hogy mi hol van. Hétvégén már elindítottuk, de nem mertem vele menni. Most meg már bánom, hogy nem próbáltam ki. Szóval értem az öreg motorok iránti vonzalmad.

Csacsi logója
    Csacsi jelenleg nem elérhető Motoros Csacsi csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2007 Sep
    Üzenet
    1,287
    Hírnév szint
    24
    Idézet Eredeti szerző Chopper Üzenet megjelenítése
    Nekem is egy 87-es 350-es Jawat újít fel a párom, én meg figyelek erősen, hogy mi hol van. Hétvégén már elindítottuk, de nem mertem vele menni. Most meg már bánom, hogy nem próbáltam ki. Szóval értem az öreg motorok iránti vonzalmad.
    Nekünk is van egy 87-es jawank szétszedve de összerakatom tuti mert imádtam. Páromnak nincs ideje pedig sztem megérné, mert megvan a jawa magyar kezelési könyve a hozzávett alkatrészek számlái a jótállási könyve stb. az első gazdija egy öreg volt és a másodiknál csak pár hónapot volt.
    ...Magyar égen Magyar Isten, Motorosnak párja nincsen!

Chopper logója
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    624
    Kép
    3
    Hírnév szint
    18
    Idézet Eredeti szerző Csacsi Üzenet megjelenítése
    Nekünk is van egy 87-es jawank szétszedve de összerakatom tuti mert imádtam. Páromnak nincs ideje pedig sztem megérné, mert megvan a jawa magyar kezelési könyve a hozzávett alkatrészek számlái a jótállási könyve stb. az első gazdija egy öreg volt és a másodiknál csak pár hónapot volt.
    Szerintem én is nagyon fogom imádni. Ha vele megtanulok motorozni, akkor mással sem lehet gond. Nagyon jó állapotban van, mert 7-8 évig nem is használták, és most kisebb generál után első rúgásra indult. Brutál hangja van. Bal hátsó teleszkóp kellene, meg első lámpafej, ha esetleg tudsz eladót...:o

Csacsi logója
    Csacsi jelenleg nem elérhető Motoros Csacsi csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2007 Sep
    Üzenet
    1,287
    Hírnév szint
    24
    Én szerettem csak vigyáz ne döljön el a lábad között mint nekem mert szép kék-zöld foltokat tud okozni
    Most akarom összerakatni a miénket is hogy én is kipróbáljam, mert amikor még ment nem volt rá alkalmam.
    Párom szerint jobb ha szerelőt is hord az ember magával a jawan a miénknek sem volt olyan útja amin ne lett volna gixer és amikor már azt hittük végre kibírt egy utat akkor meg kifogyott a benya
    ...Magyar égen Magyar Isten, Motorosnak párja nincsen!

Chopper logója
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    624
    Kép
    3
    Hírnév szint
    18
    Hát igen. Viszem a páromat szerelőnek, ő meg hozza a szerszámosládát. Jajj, már alig várom!!!

bendzso logója
    bendzso jelenleg nem elérhető Ősbiker bendzso van mire büszke legyenbendzso van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Jul
    Hol
    11.kerület
    Üzenet
    12,452
    Blog bejegyzés
    21
    Kép
    509
    Hírnév szint
    137
    Mi a helyzet a Jawaddal Chopper???
    Rock"n"Roll!!
    bringa,motor,Rock"n"Roll !!

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Idézet Eredeti szerző macs Üzenet megjelenítése
    Talán ide fér be leginkább.

http://totalbike.hu/hirek/2011/11/22...iforniai_jawa/

Ha sikerül nekik, akkor lehet beneveznék egyre... Gyönyörű, 250-es. Nekem más nem is kéne. (Bár lehet, hogy hülyeségi csúcsot döntenék, ha a működésképtelen Jawa mellé vennék még egy, de ezúttal új Jawa-t...)
    Van ám Jawa topic is.

+ Válasz a Témára

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted