+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 7 123456 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 69

Téma: MZ

Ablak Zsiráf logója
    Ablak Zsiráf jelenleg nem elérhető aki hű de gonosz :) Ablak Zsiráf mindenki ismeri a nevét
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71

Felkiáltás MZ

Zenkő: a motorodon a "lux" megjegyzés mit jelent? Én még csak sima MZ ETZ 250-t láttam. Ez valami extrás, szuperkomfortos funckiót takar?
    ...az álruhás ökoterrorista

kataaa logója
    kataaa jelenleg nem elérhető Motoros kataaa pompás jövő áll előttekataaa pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    London (UK)
    Üzenet
    1,713
    Blog bejegyzés
    23
    Kép
    113
    Hírnév szint
    30
    Zsiri! az a Zenkőnél valójában nem 'lux',hanem "DE LUX" !!nekem is de lux-os az mz-m.és hogy valójában mit takar?Hát..öhmm..passz,de a forgalmijába is benne van,ez asszem a hivatalos nevük;MZ ETZ 250 De lux.
    "...köd előttünk köd utánunk amig élünk megsem állunk,köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."

Ablak Zsiráf logója
    Ablak Zsiráf jelenleg nem elérhető aki hű de gonosz :) Ablak Zsiráf mindenki ismeri a nevét
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71
    Kátya, azt hittem a deluxhoz jár markolatfűtés, meg fenékmelegítő esetleg kábeltv vagy jégkockatartó. Bocsi.

Ablak Zsiráf logója
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71
    Bár ha én tisztasági betét vagyok, akkor egy robogós az tamponnak látszik(mert az tényleg nem látszik).

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,603
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Baszod Zsiri, téged emberek közé engednek??? Kellettél te nekem lefekvés előtt....
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

Ablak Zsiráf logója
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71
    Szép álomkat Picarkám!
    Örülök ha mosolyt csaltam az (egyébként is vigyori) arcodra.

Megfelezünk egy citromot reggel?

kataaa logója
    kataaa jelenleg nem elérhető Motoros kataaa pompás jövő áll előttekataaa pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    London (UK)
    Üzenet
    1,713
    Blog bejegyzés
    23
    Kép
    113
    Hírnév szint
    30
    Zsirit 18as karikával kéne ellátni és az üzijeit csak olyan kattintás után lehetne megnézni,ami rákérdez,hogy elmúltál már 18??
    Az MZ amikor készült anno lehet akkor volt olyan,mint ha ma ezek a luxusok rajta lennének egy motoron és a fénykorában tényleg "LUX" volt...ma már megöregedett...ha nem fejlesztik tovább a gold winget,30év múlva az is olyan lesz mint az MZ egyébként ti tudtátok,h van 'uj' MZ? vmi 1000res sport gép.
    itt egy kép, nem gyenge,elfogadnám!!!
    http://www.motorbike-search-engine.c...6_Bikes/st.jpg
    "...köd előttünk köd utánunk amig élünk megsem állunk,köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."

Csacsi logója
    Csacsi jelenleg nem elérhető Motoros Csacsi csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2007 Sep
    Üzenet
    1,287
    Hírnév szint
    24
    Mi kerestünk mz-t mikor nekem motort néztünk (mármint újat mert nagyon f*szák), de M.o.-on leáltak a forgalmazásával sajnos , az importörrel beszéltem de már asszem 3 éve nem hoznak be
    ...Magyar égen Magyar Isten, Motorosnak párja nincsen!

Ablak Zsiráf logója
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71
    Kátya: ne szerénykedj! A De lux, az de lux!
    Nekem már az e-start is luxusnak számít, ugyanis a kismocimat be kell rúgni. Nem csak egy gombot megnyomni.
    Oszt ha hideg van, akkor van állat nagy szivatózás meg kemény rugdalózás, amíg be nem indul a kicsike.

xta
    xta jelenleg nem elérhető Segédmotoros xta fény az éjszakában
    Regisztrált
    2007 Jan
    Hol
    Trendifalva
    Üzenet
    301
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    735
    Hírnév szint
    16

de lux

Üdv
    Ha emlékeim nem csalnak a következő rendkivüli extráknak köszenhetően kapta a de lux minősítést: volt rajta fordulatszámmérő, és lakkozott volt a blokkja. :rolleyes: Abban már nem vagyok biztos, de asszem ezen volt index gyárilag a sima 250-es ETZ-vel szemben.

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 7 123456 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted