+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 18

Téma: Vespa

Csutka logója
    Csutka jelenleg nem elérhető Motoros Csutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jul
    Hol
    Ott ahol a kurta farkú malac túr.
    Üzenet
    1,038
    Blog bejegyzés
    6
    Kép
    57
    Hírnév szint
    27

Dögös Vespa

A Vespa nem robogó, hanem életforma.

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Már megint mit ittál?
    Jobbára ártalmatlan!

Csutka logója
    Csutka jelenleg nem elérhető Motoros Csutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jul
    Hol
    Üzenet
    1,038
    Blog bejegyzés
    6
    Kép
    57
    Hírnév szint
    27

Et4

Szert tettem egy ilyen olasz csodára. Olyan igazi kideríthetetlen olasz vérvonalú, millió korábbi olasz gazdival, és meglehetősen ütött-kopott kasznival. Rögtön a hazaúton cserben hagyott, minusz 4 fokban gurultunk haza Tatabányáról, de a pihenő (= kiolvadás) után már nem indult be... A kocsiról kellett bebikázni. Lesz mit szerelgetni rajta, de Vespa, és az enyém...

Csutka logója
    Regisztrált
    2006 Jul
    Hol
    Üzenet
    1,038
    Blog bejegyzés
    6
    Kép
    57
    Hírnév szint
    27
    Idézet Eredeti szerző Zöld Penész Üzenet megjelenítése
    Már megint mit ittál?
    Valamivel közlekedni kell, amíg szerzek egy másik Zét...

pacikó logója
    pacikó jelenleg nem elérhető Kisördög pacikó a hírneve előtte járpacikó a hírneve előtte járpacikó a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Nagytarcsa
    Üzenet
    2,462
    Blog bejegyzés
    30
    Kép
    831
    Hírnév szint
    37
    Kérünk képet Csutka!
    Az élet klaviatúráján az egyik ujjunkat tartsuk mindig az Escape billentyűn!

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Mindig szerettem volna egy Vespát.
    Az tényleg egy életérzés.

pacikó logója
    pacikó jelenleg nem elérhető Kisördög pacikó a hírneve előtte járpacikó a hírneve előtte járpacikó a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Nagytarcsa
    Üzenet
    2,462
    Blog bejegyzés
    30
    Kép
    831
    Hírnév szint
    37
    Csutka nézd csak mit fotóztam neked!
    Csatolt képek (megtekintésükhöz <a name=regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)" /> Csatolt képek (megtekintésükhöz regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)
    Az élet klaviatúráján az egyik ujjunkat tartsuk mindig az Escape billentyűn!

Csutka logója
    Regisztrált
    2006 Jul
    Hol
    Üzenet
    1,038
    Blog bejegyzés
    6
    Kép
    57
    Hírnév szint
    27
    Jelentem Vespácska megszerelődött (most már "majdnem mindig" beindul...), valamint megrendszámozott, így töklegálisan "száguldozhatok", valamint utast is vihetek...
    Íme! Eredetileg át akartam fényeztetni ninja-zöldre, de sajna egyre nagyobb a családi ellenkezés. Puff neki...
    Csatolt képek (megtekintésükhöz <a name=regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)" /> Csatolt képek (megtekintésükhöz regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    HElyes kis moci.

Pacikó: "in Vino veritas..."

deborah logója
    deborah jelenleg nem elérhető Motoros deborah csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,651
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    21
    Hírnév szint
    26
    annyira szépek...

csak azut nem értem hogy lehet féloldalt ülni a motoron, mint régen a lovakon a nők...hihetetlen... bár az utolsonál talán, de a többinél? minek?
    Száguldó gép a testem tépi szét!! Hidd el nem lehet semmi vész!!

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 2 12 UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. csam hír: Vespa az erdőből
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2011.02.09., 12:00

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ