Sokan idegenkednek ettől a márkától, a legtöbben viszont nem is ismerik. Pedig pl. a Nevada tök olyan, mint a Yamaha Virago... teljesen jó csajoknak. De akár a Breva is akármelyik naked bike-kal felveszi a versenyt.
Mivel nem engedte feltölteni a többi képet, itt van még néhány szép Guzzi.![]()
Nekem nagyon tetszenek, csak hát az áruk...
...Magyar égen Magyar Isten, Motorosnak párja nincsen!
Miért, mi van az árukkal?
Amikor a Sakált vettem, akkor a kategóriájában a legolcsóbb motor volt.
Háát én mikor néztem magamnak talán egyet találtam amit ki tudtam volna fizetni de már elkeltfáj is érte a szívem
...Magyar égen Magyar Isten, Motorosnak párja nincsen!
Az enyém nem ilyen szép, mint a képen láthatók,...valami ocsmány szürke színe van, az lesz az első ha megkapom hogy átfestettem.
A színe a legkevesebb. Egy doboz neoluxszal át lehet fényezni.![]()
Szia!
Milyen típust foglalóztál le?
Nekem régi volt. V35/50, amiből később egy laza mozdulattal V65 lett.
Újabb modellekben Nana az illetékes.
Mire vagy kíváncsi?
Nem tudom milyen motorokat vezettél eddig, de pl. az integrált Brembo fék nagyon meg tud tréfálni. Én kispolákról ill párom hd-jról ültem rá, és majdnem fejreálltam. Fogott a fék.Sőt, mitöbb egyszerre a kettő. Azaz ha fékezel a hátsóval, az működésbe lépteti az elsőt is, és gyakorlatilag blokkol.
Könnyen dobálható, dönthető, könnyű a váltója. Ami jellegzetessége az az oldalirányba rezgés. Először kicsit félelmetes, de az első úton meg lehet szokni. Gyenge pontja az elektonika. Bár ez csak máshonnan jött, mert nekem a 20 éves motoréval nem volt gondom. Mikor blokkot cseréltünk benne -Ő cserélte és néztem- nem bántottuk a váltót és az áttétet. Ezért 5.-ben is indult, de a korábbi 4 helyett megevett 7 litert. Ha megmarad akkor áttétel és váltócsere is lett volna és ILYEN kafa gépem lenne. De nem, mert ment a levesbe a nehezen dönthető, rossz súlyelosztású, fék nélküli stb hd-ért. :rolleyes:
Alkatrészhez itthon viszonylag nehéz hozzájutni, de rengeteg külföldi oldal van, ahonnan potom pénzért akár komplett motorkerékpárt is vehetsz. Itthon én egy dorogi kereskedésben próbálkoztam -keresd Baraboszit, úgy látom odavalósi, biztos tudja a pontos címet. Azt hiszem valami off road motor vagy mi volt a nevük-. Nálam volt kuplungprobléma, konkrétan széttépte a 650-es blokk, és láss csodát a fiat kuplungtárcsa jó volt hozzá.![]()
Én motoroztam vele az Alpokban GSXR-es haverokkal és nem vallottunk szégyent. Az egyenesek persze már más tészta. 350-ként 150 km/órát tudta max., de ekkor már lerezgett a lábam a lábtartóról. Utazóban a 110-120 símánk ényelmesen ment. Gondom volt még az oldalsztenderrel. Folyton visszaugrott -olasz, a Ducati is hajlamos rá-, ennek örömére már tudom hogy képes vagyok felkapni ha szép komótosan összeesik míg nyitom a kaput.
Hát egyenlőre ennyi. Ha konkrét kérdésed van ne kímélj! Ha én hülye vagyok hozzá, van mellettem egy ész is.
Üdv!
Nevada Base nevű motort próbáltam ki és ami nem tetszett nekem hogy nincs holtjátéka a kuplungnak, nem lehet csúsztatni, ...ez miért van?
Pl. rosszul van beállítva.
Tudtomal az állítgatni kell, ahogy kopik, rezeg, stb. Szóval szerintem amiatt nem mondj le egy motorról, hogy nincs holtjáték a kuplungon.
Mondjuk amikor olyan kuplungja van egy motornak, hogy nem tudod behúzni... na az már gáz.
Könyvjelzők