+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 18 12345611 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 174

Téma: Miért épp a Moto Guzzi?

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

Remek Miért épp a Moto Guzzi?

Sokan idegenkednek ettől a márkától, a legtöbben viszont nem is ismerik. Pedig pl. a Nevada tök olyan, mint a Yamaha Virago... teljesen jó csajoknak. De akár a Breva is akármelyik naked bike-kal felveszi a versenyt.
    Csatolt képek (megtekintésükhöz <a name=regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)" /> Csatolt képek (megtekintésükhöz regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Mivel nem engedte feltölteni a többi képet, itt van még néhány szép Guzzi.
    Csatolt képek (megtekintésükhöz <a name=regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)" /> Csatolt képek (megtekintésükhöz regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)

Csacsi logója
    Csacsi jelenleg nem elérhető Motoros Csacsi csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2007 Sep
    Üzenet
    1,287
    Hírnév szint
    24
    Nekem nagyon tetszenek, csak hát az áruk...
    ...Magyar égen Magyar Isten, Motorosnak párja nincsen!

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Miért, mi van az árukkal?
    Amikor a Sakált vettem, akkor a kategóriájában a legolcsóbb motor volt.

Csacsi logója
    Csacsi jelenleg nem elérhető Motoros Csacsi csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2007 Sep
    Üzenet
    1,287
    Hírnév szint
    24
    Háát én mikor néztem magamnak talán egyet találtam amit ki tudtam volna fizetni de már elkelt fáj is érte a szívem
    ...Magyar égen Magyar Isten, Motorosnak párja nincsen!

deasy jelenleg nem elérhető Segédmotoros deasy látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Ceglédbercel
    Üzenet
    140
    Kép
    54
    Hírnév szint
    12
    Az enyém nem ilyen szép, mint a képen láthatók,...valami ocsmány szürke színe van, az lesz az első ha megkapom hogy átfestettem.

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    A színe a legkevesebb. Egy doboz neoluxszal át lehet fényezni.

xta
    xta jelenleg nem elérhető Segédmotoros xta fény az éjszakában
    Regisztrált
    2007 Jan
    Hol
    Trendifalva
    Üzenet
    301
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    735
    Hírnév szint
    16
    Idézet Eredeti szerző deasy Üzenet megjelenítése
    Szia xta!
    Arra gondoltam hogy találkozhatnánk a csajos bulin, mivel tapasztalt motoros vagy személyesen többet beszélgethetnénk.
    Lefoglalóztam egy Moto Guzzit és mivel neked már volt, talán eltudnál látni egy-két tanáccsal.
    Szia!

Milyen típust foglalóztál le?
    Nekem régi volt. V35/50, amiből később egy laza mozdulattal V65 lett.
    Újabb modellekben Nana az illetékes.
    Mire vagy kíváncsi?
    Nem tudom milyen motorokat vezettél eddig, de pl. az integrált Brembo fék nagyon meg tud tréfálni. Én kispolákról ill párom hd-jról ültem rá, és majdnem fejreálltam. Fogott a fék. Sőt, mitöbb egyszerre a kettő. Azaz ha fékezel a hátsóval, az működésbe lépteti az elsőt is, és gyakorlatilag blokkol.
    Könnyen dobálható, dönthető, könnyű a váltója. Ami jellegzetessége az az oldalirányba rezgés. Először kicsit félelmetes, de az első úton meg lehet szokni. Gyenge pontja az elektonika. Bár ez csak máshonnan jött, mert nekem a 20 éves motoréval nem volt gondom. Mikor blokkot cseréltünk benne -Ő cserélte és néztem- nem bántottuk a váltót és az áttétet. Ezért 5.-ben is indult, de a korábbi 4 helyett megevett 7 litert. Ha megmarad akkor áttétel és váltócsere is lett volna és ILYEN kafa gépem lenne. De nem, mert ment a levesbe a nehezen dönthető, rossz súlyelosztású, fék nélküli stb hd-ért. :rolleyes:
    Alkatrészhez itthon viszonylag nehéz hozzájutni, de rengeteg külföldi oldal van, ahonnan potom pénzért akár komplett motorkerékpárt is vehetsz. Itthon én egy dorogi kereskedésben próbálkoztam -keresd Baraboszit, úgy látom odavalósi, biztos tudja a pontos címet. Azt hiszem valami off road motor vagy mi volt a nevük-. Nálam volt kuplungprobléma, konkrétan széttépte a 650-es blokk, és láss csodát a fiat kuplungtárcsa jó volt hozzá.
    Én motoroztam vele az Alpokban GSXR-es haverokkal és nem vallottunk szégyent. Az egyenesek persze már más tészta. 350-ként 150 km/órát tudta max., de ekkor már lerezgett a lábam a lábtartóról. Utazóban a 110-120 símánk ényelmesen ment. Gondom volt még az oldalsztenderrel. Folyton visszaugrott -olasz, a Ducati is hajlamos rá-, ennek örömére már tudom hogy képes vagyok felkapni ha szép komótosan összeesik míg nyitom a kaput.
    Hát egyenlőre ennyi. Ha konkrét kérdésed van ne kímélj! Ha én hülye vagyok hozzá, van mellettem egy ész is.
    Üdv!

deasy jelenleg nem elérhető Segédmotoros deasy látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Ceglédbercel
    Üzenet
    140
    Kép
    54
    Hírnév szint
    12
    Nevada Base nevű motort próbáltam ki és ami nem tetszett nekem hogy nincs holtjátéka a kuplungnak, nem lehet csúsztatni, ...ez miért van?

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,886
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Pl. rosszul van beállítva.
    Tudtomal az állítgatni kell, ahogy kopik, rezeg, stb. Szóval szerintem amiatt nem mondj le egy motorról, hogy nincs holtjáték a kuplungon.
    Mondjuk amikor olyan kuplungja van egy motornak, hogy nem tudod behúzni... na az már gáz.

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 18 12345611 ... UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. Miért imádjuk a pasikat
    Sir Tremor által, fórum: Dumáljuk ki a pasikat
    Válasz: 92
    Utolsó üzenet: 2012.05.04., 11:31
  2. csam hír: Kilencven éves a Moto Guzzi
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 1
    Utolsó üzenet: 2011.04.07., 18:18
  3. csam hír: Miért vannak nők a motorok mellett?
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2011.04.06., 12:00
  4. Miért 2012-ig szól a Maja öröknaptár?
    Twister által, fórum: Ezotéria
    Válasz: 113
    Utolsó üzenet: 2011.02.25., 22:44

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted