+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 6 123456 UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 58
Like Tree2Lájk

Téma: Motoros rádióműsor

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

Motoros rádióműsor

Hétfőn 17:30-tól egy órán keresztül műsort vezetek a MotorosHang.hu rádióban.

Első alkalommal június 7-én, Matusik Andi lesz a vendégem. Szorítsatok, és hallgassátok.

mina logója
    mina jelenleg nem elérhető Ősblogger mina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Otthon.
    Üzenet
    3,714
    Blog bejegyzés
    266
    Kép
    1571
    Hírnév szint
    64
    Wáu! Gratu! No remélem meg bírlak majd hallgatni!
    Mindenütt jó, de legjobb motoron! www.minafoto.hu www.goldlaser.hu

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Shakti műsora ma este van, és Mike Tomival beszélget, ha jól tudom.

peyton logója
    peyton jelenleg nem elérhető Segédmotoros peyton csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2008 Feb
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    57
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    2253
    Hírnév szint
    11
    Tutira meghallgatom!!! Hajrá NaNa!!!

KT1 logója
    KT1
    KT1 jelenleg nem elérhető The Clairvoyant KT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte járKT1 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Apr
    Üzenet
    1,261
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    90
    Hírnév szint
    26
    ezekkel a netes rádiókkal az a baj, hogy kocsiban és motoron is csak nehezen (csak ha olyan móbilod-pda-d van), rendes rádióval ugye nem, melóhelyen nem díjazzák, otthon meg alszom...

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Ma este van az...
    Matusik Andival találkozom nemsokára.

lököttke logója
    lököttke jelenleg nem elérhető Easy Rider lököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Aug
    Hol
    valahol
    Üzenet
    4,318
    Blog bejegyzés
    11
    Kép
    82
    Hírnév szint
    0
    Nem rossz Csak kár hogy rendes ráidón nem lehet hallgatni.

brigó logója
    brigó jelenleg nem elérhető kényelmi motoros brigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 May
    Hol
    Pilisszentiván
    Üzenet
    2,002
    Blog bejegyzés
    17
    Kép
    21
    Hírnév szint
    38
    Nagyon jó voltál. Várom a jövő heti meglepi vendéget

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Köszönöm szépen.
    Annyira nem is izgultam.. és állítólag jobb voltam, mint amilyennek én éreztem.
    Megszereztem a műsort, nemsokára felteszem.

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    A múlt heti Matusik andis beszélhgetést itt tudjátok meghallgatni: http://csajokamotoron.hu/images/zene...okamotoron.ogg

Boc, a sok tennivaló közepette elfelejtettem belinkelni ide.

Ma du. 17:30-tól Lelkes Réka stuntriding versenyző lesz a vendégem a MotorosHang.hu rádióban.

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 6 123456 UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted