+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 3 123 UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 26

Téma: Művészet

deborah logója
    deborah jelenleg nem elérhető Motoros deborah csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,651
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    21
    Hírnév szint
    26

Művészet

Kezdetnek: http://www.victoriafrances.es/
    nagyon szép képek.... imádom...
    Száguldó gép a testem tépi szét!! Hidd el nem lehet semmi vész!!

deborah logója
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,651
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    21
    Hírnév szint
    26

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Jobbára ártalmatlan!

bupu jelenleg nem elérhető Motoros bupu a hírneve előtte járbupu a hírneve előtte járbupu a hírneve előtte járbupu a hírneve előtte járbupu a hírneve előtte járbupu a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Üzenet
    1,804
    Blog bejegyzés
    18
    Kép
    1
    Hírnév szint
    33

deborah logója
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,651
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    21
    Hírnév szint
    26
    én vmi ilyesmire gondoltam: pár dolog victoria-rol
    Victoria Frances spanyol festőnő, (1982. Október 25-én született Spanyolhonban, Valenciában), akinek egyik kedvenc témái a vámpírok. A munkái nagyon gótikus-ihletésűek:kísérteties, hosszú ruhás női karaktereket használ leggyakrabban a műveiben. Elmondása szerint nagy hatással vannak rá Edgar Allan Poe, Anne Rice, és H. P. Lovecraft művei. Első festményeit tartalmazó könyve, Favole címmel jelent meg 2003 április 23-án. Tehetséges modell, fényképei festményeihez hasonlóan magávalragadóak. Művei megvásárolhatók poszter formájában. http://sharkheavymetal.com/?m=prod&a=item&id=5747

bupu jelenleg nem elérhető Motoros bupu a hírneve előtte járbupu a hírneve előtte járbupu a hírneve előtte járbupu a hírneve előtte járbupu a hírneve előtte járbupu a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Üzenet
    1,804
    Blog bejegyzés
    18
    Kép
    1
    Hírnév szint
    33
    Boris Vallejo

Sokak szemében egyszerűen csak a Mester. Az általa kidolgozott eljárásoknak és rendkívüli gondosságának köszönhetően képei mind a mai napig egyedülálló, utánozhatatlan szépséggel és precizitással ábrázolják és ünneplik az emberi szépséget. Stílusa iskolateremtő, munkái fantasy művészek és rajongók egész generációit ihlették meg és ejtették rabul. Művészete túlmutat a fantasy vagy a sci-fi keretein; képei önmagukban is keresettek és népszerűek. A jelenleg élő legnépszerűbb festőművész. Peruban született, Lima városában. Sokáig párjához, Julie Bellhez hasonlóan maga is testépítő volt, így az emberi test, az erőtől duzzadó, tökéletes idomok iránti rajongását később a festészetébe is beleszőtte. A képzőművészeti iskola elvégzése után, 1964-ben költözött az Egyesült Államokba, és néhány sikertelen próbálkozás, apróbb kudarc után - melyeket leginkább a külhoni piac ismeretlensége szült - hamar a figyelem középpontjába került. Azóta számlálatlan regényhez, filmhez, albumhoz készített borítót vagy illusztrációt, munkabírása töretlen. Legnagyobb ihletője Frank Frazetta volt, kinek stílusát az elmúlt évtizedek során sikerült nemcsak követnie, de újrateremtenie és egy következő magaslatra emelnie. Erősen rövidlátó, ami saját bevallása szerint szintén hozzájárul ahhoz, hogy - mivel környezete a nap 24 órájában elveszíti előtte kontúrjait - a való életben is a fantázia birodalma vegye körül

deborah logója
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,651
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    21
    Hírnév szint
    26
    lenyultad én is öt akartam
    Boris Vallejo:

tt100 logója
    tt100 jelenleg nem elérhető Motorbiciklista tt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    9,131
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    172
    Hírnév szint
    111
    Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !

tt100 logója
    tt100 jelenleg nem elérhető Motorbiciklista tt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    9,131
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    172
    Hírnév szint
    111
    Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !

dzsyna logója
    dzsyna jelenleg nem elérhető Segédmotoros dzsyna pompás jövő áll előttedzsyna pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Csorna
    Üzenet
    506
    Blog bejegyzés
    4
    Kép
    119
    Hírnév szint
    15

Egyszerű dolog, de mégis milyen nagyszerű - ceruzarajz Titántól
    Live to Ride, Ride to live - Imádok aszfaltrajzolni.... égetett hátsógumival!!

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 3 123 UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. csam hír: Bizarr művészet
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2010.12.02., 12:00

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ