Akkor rajzoljunk fessünk és beszéljünk róla![]()
énisénis
mit rajzolunk?![]()
Live to Ride, Ride to live - Imádok aszfaltrajzolni.... égetett hátsógumival!!
Pont most volt a Tényekben valami 4 napos rajztanfolyam, ahol úgy tolták, hogy nem az alakot rajzolták, hanem a tereket amik az alakban voltak, tehát a látott kép negatívját, állítólag így minden kétbalkezes képes egész jól rajzolni.
Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...
![]()
próba cseresznyeAzt hiszem ez egy nagyon kedvemre való fórum
![]()
picar láttam érdekes volt
amúgy dzsyna milyen kezes vagy bal jobb vagy átszoktatott?
jobbkezes vagyok. Bal kézzel is tudok végülis ugyanúgy rajzolni, csak nem spontán ilyen lendületes vonalakkal és sokkal lassabban. Na végülis jobb kezes vagyokJó nagy törés volt amikor a kórházban jött az orvos hogy jól csak balkezesek rajzolnak igazán
![]()
ezért kérdeztem mert van ugye a jobb meg a bal és a kétkezes
jól a született kétkezesek rajzolnak![]()
Én született kétbalkezes vagyokAmúgy rajzos osztályba jártam általánosban, de hát hogy is mondjam nem ott tanul meg az ember rajzolni. Én szeretek firkálni ha úgy van, de nem a legszebben, csak ha nagyon unom magam akkor lefoglal. Mindig csodáltam az olyan embereket akik jól tudnak rajzolni/énekelni/táncolni vagy bármi ilyesmit.
Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...
![]()
jó nekikAz nagyon komoly lehet mindkét kézzel ugyanúgy rajzolni.. na az már igen
én max azzal léphetnék fel cirkuszba, hogy ha egyszerre veszek két ceruzát (egyet a jobb egyet a balkezembe) akkor egyidejűleg szimetrikusan tudok rajzolni ezt az angoltanárom fedezte fel
![]()
Picar a rajz is nagyon sokmindent elárul az emberrőllegyen az mona lisa vagy firka, szerintem nagyon érdekes
![]()
Könyvjelzők