+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 10 123456 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 100

Téma: Rajzoljunk

baramakka logója
    baramakka jelenleg nem elérhető Makka baramakka a hírneve előtte járbaramakka a hírneve előtte járbaramakka a hírneve előtte járbaramakka a hírneve előtte járbaramakka a hírneve előtte járbaramakka a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Oct
    Hol
    Ahol a hunok...hun itt, hun ott...
    Üzenet
    2,570
    Blog bejegyzés
    46
    Kép
    12
    Hírnév szint
    42

Rajzoljunk

Akkor rajzoljunk fessünk és beszéljünk róla

dzsyna logója
    dzsyna jelenleg nem elérhető Segédmotoros dzsyna pompás jövő áll előttedzsyna pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Csorna
    Üzenet
    506
    Blog bejegyzés
    4
    Kép
    119
    Hírnév szint
    15
    énisénis
    mit rajzolunk?
    Live to Ride, Ride to live - Imádok aszfaltrajzolni.... égetett hátsógumival!!

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,602
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Pont most volt a Tényekben valami 4 napos rajztanfolyam, ahol úgy tolták, hogy nem az alakot rajzolták, hanem a tereket amik az alakban voltak, tehát a látott kép negatívját, állítólag így minden kétbalkezes képes egész jól rajzolni.
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

dzsyna logója
    dzsyna jelenleg nem elérhető Segédmotoros dzsyna pompás jövő áll előttedzsyna pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Csorna
    Üzenet
    506
    Blog bejegyzés
    4
    Kép
    119
    Hírnév szint
    15
    próba cseresznye Azt hiszem ez egy nagyon kedvemre való fórum

baramakka logója
    baramakka jelenleg nem elérhető Makka baramakka a hírneve előtte járbaramakka a hírneve előtte járbaramakka a hírneve előtte járbaramakka a hírneve előtte járbaramakka a hírneve előtte járbaramakka a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Oct
    Hol
    Üzenet
    2,570
    Blog bejegyzés
    46
    Kép
    12
    Hírnév szint
    42
    picar láttam érdekes volt

amúgy dzsyna milyen kezes vagy bal jobb vagy átszoktatott?

dzsyna logója
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Csorna
    Üzenet
    506
    Blog bejegyzés
    4
    Kép
    119
    Hírnév szint
    15
    jobbkezes vagyok. Bal kézzel is tudok végülis ugyanúgy rajzolni, csak nem spontán ilyen lendületes vonalakkal és sokkal lassabban. Na végülis jobb kezes vagyok Jó nagy törés volt amikor a kórházban jött az orvos hogy jól csak balkezesek rajzolnak igazán

baramakka logója
    Regisztrált
    2007 Oct
    Hol
    Üzenet
    2,570
    Blog bejegyzés
    46
    Kép
    12
    Hírnév szint
    42
    ezért kérdeztem mert van ugye a jobb meg a bal és a kétkezes

jól a született kétkezesek rajzolnak

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,602
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Én született kétbalkezes vagyok Amúgy rajzos osztályba jártam általánosban, de hát hogy is mondjam nem ott tanul meg az ember rajzolni. Én szeretek firkálni ha úgy van, de nem a legszebben, csak ha nagyon unom magam akkor lefoglal. Mindig csodáltam az olyan embereket akik jól tudnak rajzolni/énekelni/táncolni vagy bármi ilyesmit.
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

dzsyna logója
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Csorna
    Üzenet
    506
    Blog bejegyzés
    4
    Kép
    119
    Hírnév szint
    15
    jó nekik Az nagyon komoly lehet mindkét kézzel ugyanúgy rajzolni.. na az már igen én max azzal léphetnék fel cirkuszba, hogy ha egyszerre veszek két ceruzát (egyet a jobb egyet a balkezembe) akkor egyidejűleg szimetrikusan tudok rajzolni ezt az angoltanárom fedezte fel

dzsyna logója
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Csorna
    Üzenet
    506
    Blog bejegyzés
    4
    Kép
    119
    Hírnév szint
    15
    Picar a rajz is nagyon sokmindent elárul az emberről legyen az mona lisa vagy firka, szerintem nagyon érdekes

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 10 123456 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted