+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 4 1234 UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 33

Téma: Színház

Ablak Zsiráf logója
    Ablak Zsiráf jelenleg nem elérhető aki hű de gonosz :) Ablak Zsiráf mindenki ismeri a nevét
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71

Színház

Más is jár színházba?

Hova jártok? Mit néztek?
    ...az álruhás ökoterrorista

Ablak Zsiráf logója
    Ablak Zsiráf jelenleg nem elérhető aki hű de gonosz :) Ablak Zsiráf mindenki ismeri a nevét
    Regisztrált
    2007 May
    Hol
    Babylon
    Üzenet
    5,839
    Blog bejegyzés
    31
    Kép
    359
    Hírnév szint
    71
    Mi a Centrál Színházba készülünk megnézni a Vízkereszt című előadást.

Ízelítő itt: http://szinhaz.tv/page/page.php?id=1837

Videó itt: http://www.vidamszinpad.hu/d0vizkeresztg.html
    ...az álruhás ökoterrorista

bendzso logója
    bendzso jelenleg nem elérhető Ősbiker bendzso van mire büszke legyenbendzso van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Jul
    Hol
    11.kerület
    Üzenet
    12,452
    Blog bejegyzés
    21
    Kép
    509
    Hírnév szint
    137
    Voltam már szinházban,de a rock koncert azért jobb!!
    Rock"n"Roll!!
    bringa,motor,Rock"n"Roll !!

Évci logója
    Évci jelenleg nem elérhető Kolbimetál darázs-idomár Évci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    2,453
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    394
    Hírnév szint
    38
    Idézet Eredeti szerző Ablak Zsiráf Üzenet megjelenítése
    Más is jár színházba?

Hova jártok? Mit néztek?
    Pont ma volt benn a munkahelyemen egy nő, színházjegyeket árult és kedvet kaptam. Tudsz ajánlani valami jó, vidám darabot? Bár mi csak január környékén készülünk menni. A Vígszínházban voltam már többször és tetszett.
    Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Nálam a Janika kicsapta a biztosítékot, igaz, az kb 20 évvel ezelőtt volt.
    Sokat jártam az Operettbe, mert dolgoztak ott ismerősök.

De jövő hétvégén lehet, hogy megnézzük a Lart pour lart. Vagy az nem számít színháznak?

Évci logója
    Évci jelenleg nem elérhető Kolbimetál darázs-idomár Évci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte járÉvci a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Sep
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    2,453
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    394
    Hírnév szint
    38
    Idézet Eredeti szerző NaNa Üzenet megjelenítése
    Nálam a Janika kicsapta a biztosítékot, igaz, az kb 20 évvel ezelőtt volt.
    Sokat jártam az Operettbe, mert dolgoztak ott ismerősök.

De jövő hétvégén lehet, hogy megnézzük a Lart pour lart. Vagy az nem számít színháznak?
    Én nem értek hozzá. Nem sokszor voltam színházban. Itt próbáltam tájékozódni a témában, ha már létrejött ez a topic, de úgy látszik nem sok sikerrel.
    Four wheels move the body - but two wheels MOVE THE SOUL!

dóri1 logója
    dóri1 jelenleg nem elérhető Motoros dóri1 a hírneve előtte járdóri1 a hírneve előtte járdóri1 a hírneve előtte járdóri1 a hírneve előtte járdóri1 a hírneve előtte járdóri1 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Oct
    Hol
    Óbuda
    Üzenet
    2,441
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    735
    Hírnév szint
    38
    Évente 2x-3x megyünk a lányommal színházba, de túlnyomó többségében musicalek vannak terítéken, mert azokat imádja a gyerek, +én is. Egyébként mindenevő vagyok
    "Ha az életben boldog akarsz lenni, tanulj meg tűrni és szenvedni!"

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Idézet Eredeti szerző NaNa Üzenet megjelenítése
    Szerintem az is színház ("színház az egész világ")... Melyik előadásukat nézitek? Én is gondolkodtam rajta, hogy kellene jegyet szerezni rá. Írd majd meg légy szíves utána, hogy milyen volt.
    A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly

attila1500 logója
    attila1500 jelenleg nem elérhető Motoros attila1500 van mire büszke legyenattila1500 van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2008 Jul
    Hol
    Kisújszállás
    Üzenet
    1,856
    Kép
    8
    Hírnév szint
    29
    Idézet Eredeti szerző Dóri1 Üzenet megjelenítése
    Évente 2x-3x megyünk a lányommal színházba, de túlnyomó többségében musicalek vannak terítéken, mert azokat imádja a gyerek, +én is. Egyébként mindenevő vagyok
    Akkor nem vagy Vega
    Dum Spiro Spero(Amíg élek remélek)

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Idézet Eredeti szerző Évci Üzenet megjelenítése
    Én nem értek hozzá. Nem sokszor voltam színházban. Itt próbáltam tájékozódni a témában, ha már létrejött ez a topic, de úgy látszik nem sok sikerrel.
    Akkor a motoros csajok vagy nem járnak színházba, vagy nincsenek jó darabok.

Régebben sokat jártam amúgy.
    Volt néhány haver, akik mindenféle alternatív színházakban dolgoztak, meg szerettem a táncszínházat is, mert akkor még azt reméltem, hogy egyszer majd modern táncos leszek.

VAgy lehet,hoyg a gimnázium, egyetem alatt több ideje van az embernek ilyesmire. Akkoriban még azt reméljük, hogy majd megváltjuk a világot.

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 4 1234 UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted