+ Válasz a Témára
Eredmények 1-tól/től 7-ig összesen 7

Téma: Ann-Margret

xta
    xta jelenleg nem elérhető Segédmotoros xta fény az éjszakában
    Regisztrált
    2007 Jan
    Hol
    Trendifalva
    Üzenet
    301
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    735
    Hírnév szint
    16

Ann-Margret

Love Story 2., Szomszéd nője... stb.
    Nem úgy tűnik mint aki először csinálja.
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=2JDgTld7Yt8"]YouTube- Ann-Margret riding Moto Guzzi[/ame]
    "Soha ne magyarázkodj! A barátodnak nincs rá szüksége, az ellenséged meg úgysem hisz neked."

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    És amúgy ki ő? Színésznő?

Én is találtam:

xta
    Regisztrált
    2007 Jan
    Hol
    Trendifalva
    Üzenet
    301
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    735
    Hírnév szint
    16
    Igen. MOst hirtelen ez a két film ugrott be amiben játszott.
    A Love Story kettőben megpróbálta Ryan O'Neal-nek bebizonyítani hogy a nagy szerelem halála után is van élet, a Szomszéd nőjében pedig Walter Matthau és Jack Lemmon tört miatta borsot egymás orra alá. Na abban pl. Hómotorozott.
    "Soha ne magyarázkodj! A barátodnak nincs rá szüksége, az ellenséged meg úgysem hisz neked."

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    124
    Idézet Eredeti szerző xta Üzenet megjelenítése
    Love Story 2., Szomszéd nője... stb.
    Nem úgy tűnik mint aki először csinálja.
    YouTube- Ann-Margret riding Moto Guzzi
    Lehet hogy nem először csinálja de az első jelenetben viszont nagyon sok csapó volt mert a kör ahol megfordul ki van járva
    Amúgy lassan jobb így motorozni egy szál kis bugyiban nyáron csak le kell szokni a gyorshajtásról
    .p

xta
    Regisztrált
    2007 Jan
    Hol
    Trendifalva
    Üzenet
    301
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    735
    Hírnév szint
    16
    Idézet Eredeti szerző bae Üzenet megjelenítése
    Lehet hogy nem először csinálja de az első jelenetben viszont nagyon sok csapó volt mert a kör ahol megfordul ki van járva
    Amúgy lassan jobb így motorozni egy szál kis bugyiban nyáron csak le kell szokni a gyorshajtásról
    Hát én is azt mondtam

De komolyan. Én úgy gondoltam, hogy a fergeteges történet arról szól, hogy van egy bombanő, aki zéróról ripsz-ropsz megtanul motorozni 2 percbe sűrítve.
    Viszont ahogy az oldalsztenderről lekapta a nem éppen könnyű motort, abban a mozdulatban volt rutin (de lehet hogy egyszerűen csak baromi jó színésznő). Persze azt is láttam mikor sztenderre tette. Ismerve a Guzzi visszacsapódó sztenderét, tuti hogy elborult, csak azt kivágták.
    A bugyiban motorozáson nem lepődök meg. A ’60-as években forgatott B kategóriás motoros filmekben a nők mindig elegáns és decens nadrágkosztümben, vagy bőr miniszoknyában motoroznak, még a garbó színe is harmonizál vele. Aztán a nagy menekülés után max. az arcukon lesz egy kis kellő gonddal elkent olajcsík. Ma sárga vagy fekete overálba bújtatják őket

tt100 logója
    tt100 jelenleg elérhető Motorbiciklista tt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    9,131
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    172
    Hírnév szint
    111
    Idézet Eredeti szerző NaNa Üzenet megjelenítése
    És amúgy ki ő? Színésznő?

Én is találtam:
    Azt szeretném megtudni,hogy ki volt az az elmeroggyant,aki azt a kosárkát felszerelte erre a Triumph Trophy-ra....tiszta Babetta feeling
    Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !

Ancsipancsi logója
    Ancsipancsi jelenleg nem elérhető Motoros Ancsipancsi a hírneve előtte járAncsipancsi a hírneve előtte járAncsipancsi a hírneve előtte járAncsipancsi a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 May
    Üzenet
    1,864
    Kép
    1
    Hírnév szint
    31
    Idézet Eredeti szerző tt100 Üzenet megjelenítése
    Azt szeretném megtudni,hogy ki volt az az elmeroggyant,aki azt a kosárkát felszerelte erre a Triumph Trophy-ra....tiszta Babetta feeling
    ühümm

+ Válasz a Témára

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted