Love Story 2., Szomszéd nője... stb.
Nem úgy tűnik mint aki először csinálja.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=2JDgTld7Yt8"]YouTube- Ann-Margret riding Moto Guzzi[/ame]
"Soha ne magyarázkodj! A barátodnak nincs rá szüksége, az ellenséged meg úgysem hisz neked."
És amúgy ki ő? Színésznő?
Én is találtam:
![]()
![]()
![]()
Igen. MOst hirtelen ez a két film ugrott be amiben játszott.
A Love Story kettőben megpróbálta Ryan O'Neal-nek bebizonyítani hogy a nagy szerelem halála után is van élet, a Szomszéd nőjében pedig Walter Matthau és Jack Lemmon tört miatta borsot egymás orra alá. Na abban pl. Hómotorozott.
"Soha ne magyarázkodj! A barátodnak nincs rá szüksége, az ellenséged meg úgysem hisz neked."
Hát én is azt mondtam
De komolyan. Én úgy gondoltam, hogy a fergeteges történet arról szól, hogy van egy bombanő, aki zéróról ripsz-ropsz megtanul motorozni 2 percbe sűrítve.
Viszont ahogy az oldalsztenderről lekapta a nem éppen könnyű motort, abban a mozdulatban volt rutin (de lehet hogy egyszerűen csak baromi jó színésznő). Persze azt is láttam mikor sztenderre tette. Ismerve a Guzzi visszacsapódó sztenderét, tuti hogy elborult, csak azt kivágták.
A bugyiban motorozáson nem lepődök meg. A ’60-as években forgatott B kategóriás motoros filmekben a nők mindig elegáns és decens nadrágkosztümben, vagy bőr miniszoknyában motoroznak, még a garbó színe is harmonizál vele. Aztán a nagy menekülés után max. az arcukon lesz egy kis kellő gonddal elkent olajcsík. Ma sárga vagy fekete overálba bújtatják őket![]()
Könyvjelzők