+ Válasz a Témára
10. oldal, összesen 10 ElsőElső ... 5678910
Eredmények 91-tól/től 98-ig összesen 98
Like Tree2Lájk

Téma: Brad Pitt

bad titaa logója
    bad titaa jelenleg nem elérhető a Suhanó Suna bad titaa a hírneve előtte járbad titaa a hírneve előtte járbad titaa a hírneve előtte járbad titaa a hírneve előtte járbad titaa a hírneve előtte járbad titaa a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Aug
    Üzenet
    1,294
    Blog bejegyzés
    5
    Kép
    128
    Hírnév szint
    23
    Idézet Eredeti szerző lököttke Üzenet megjelenítése
    Helyes pasinak találtam, de ennek pár éve az élet változik s én is.
    Nekem mostanába nyálasnak, túl meteroaizált vagy nem tudom minek is híjvák pasinak látom
    Nem a metroszexuálisra gondoltál?
    A lehetetlent azonnal teljesítem a csodákra még várni kell!

tagama logója
    tagama jelenleg nem elérhető Easy Rider tagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Feb
    Hol
    Sárvár
    Üzenet
    3,987
    Blog bejegyzés
    8
    Kép
    311
    Hírnév szint
    56
    Egyszer egy interjúban azt mondta, h már csak azért is szeret motorozni, mert sisakban csak egy egyszerű motoros a gépén...
    Csatolt képek (megtekintésükhöz <a name=regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)" /> Csatolt képek (megtekintésükhöz regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)
    nana lájkolja ezt.
    Kapaszkodj jól, ne fékezz, bízz bennem, ez éppen elég lesz.

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Fasza lehet úgy motorozni, hogy közben üldöznek a paparazzik...

tagama logója
    tagama jelenleg nem elérhető Easy Rider tagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jártagama a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Feb
    Hol
    Sárvár
    Üzenet
    3,987
    Blog bejegyzés
    8
    Kép
    311
    Hírnév szint
    56

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Ez is ilyen paparazzis videó. Szegényt nem irigylem.

tagama logója
    Regisztrált
    2010 Feb
    Hol
    Sárvár
    Üzenet
    3,987
    Blog bejegyzés
    8
    Kép
    311
    Hírnév szint
    56
    Miért? Minket csajokat is megbámulnak, lehet, h videóra is vesznek
    nana lájkolja ezt.

suzu logója
    suzu jelenleg nem elérhető Segédmotoros suzu csodálatos rápillantani
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    szomszéd mellett
    Üzenet
    835
    Blog bejegyzés
    38
    Kép
    52
    Hírnév szint
    19
    anno,engem itt már majdnem megdöngettek a lányok,persze virtuálisan,mert "bántani" mertem szegeny manust.pedig csak arról volt szó,hogy elég koszos a lelkem,mert valahol olvastam,hogy a higenománia messze elkerüli és úgy kell lerobbantani róla a koszt...
    Ahová te most kopogtatsz,engem onnét már rég kirúgtak.

tagama logója
    Regisztrált
    2010 Feb
    Hol
    Sárvár
    Üzenet
    3,987
    Blog bejegyzés
    8
    Kép
    311
    Hírnév szint
    56
    Én meg nemrég azt hallottam róluk, h otthon milyen rendetlenek, állandóan a feje tetején áll a ház és káosz uralkodik. Persze 6 gyerek mellett nem csodálom. A házi alkalmazottak kotyogták ki.
    Szal én simán elhiszem, amit mondasz.

+ Válasz a Témára
10. oldal, összesen 10 ElsőElső ... 5678910

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted