+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 24 12345611 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 236

Téma: 2010.10.24. Adománygyűjtés és női motoros ruhabörze

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

2010.10.24. Adománygyűjtés és női motoros ruhabörze

Az Andrettiben rendezzük meg első Női motoros ruhabörzénket, ahol egyúttal adománygyűjtést is szervezünk annak a bizonyos ócsanálosi árvízkárosult családnak, akiket a naptár bevételével is támogatunk.

Részletek az eseménynaptárban: http://club.csajokamotoron.hu/calend...=2010-10-9&c=1

Az emeleti termet sikerült kibérelni, ahova csak csajok jöhetnek majd fel gondolva arra, hogy a ruhákat fel kell próbálni meg ilyesmi.

A belépő 500 Ft, ami szintén ad adomány részét képezi majd.

Biztos mindenkinek van otthon olyan használt motoros ruhája, ami már nem jó, vagy nem hordja, mert vett szebbet, jobbat, de valaki mégis örülne neki.
    Plussz elhozhatjátok a nem hordott egyéb téli-nyári ruhákat, amit amúgy kidobnátok, hátha valakinek jó lesz, ha pedig nem, akkor összegyűjtjük, és elvisszük az árvízkárosultaknak.

Várom a topvábbi ötleteket, illetve majd az önkéntes segítőket, naptárdívákat és árusokat a helyszínen.

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Szóval a dátum még nem végleges... kiderült, hogy az okt. 9. mégsem jó.
    Okt 23. is lehetne, ha nem akartok tüntetni. ÉS a vasárnap is jó, csak godnoltam hátha feljönnének páran vidékről, és akkor lehetne utána egyet közösen bulizni.

Viszont elég sürgős lenne eldönteni, mert pl. a Wild magazinba hétfőn kell leadnom a hirdetést...

Tudnátok segíteni egy kicsit?

brigó logója
    brigó jelenleg nem elérhető kényelmi motoros brigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 May
    Hol
    Pilisszentiván
    Üzenet
    2,002
    Blog bejegyzés
    17
    Kép
    21
    Hírnév szint
    38
    A kettő között okt 16 szombat nem jó? Lehet bulizni este, nincs tüntetés útlezárás sem (remélhetőleg)
    „Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Sajnos azon a napon már foglalt az andretti. Más program van.

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Ezek szerint senkinek nincsenek fölösleges holmijai?

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Deee, nekem vannak felesleges holmijaim - mondjuk nem motoros - és az időpontok is jók, egyenlőre mindegyik, mert ilyen előre én soha sem tudtam tervezni.

Szóval, ha pontosítjátok az időpontot, azt megjegyzem és akkorra nem hagyok mást csinálni magamnak.
    Remélem, hogy sokan leszünk, mert én is szívesen böngésznék magamnak valami jó kis motoros cuccot (ugyis olyan konfekció méretem van... )
    A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly

brigó logója
    brigó jelenleg nem elérhető kényelmi motoros brigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 May
    Hol
    Pilisszentiván
    Üzenet
    2,002
    Blog bejegyzés
    17
    Kép
    21
    Hírnév szint
    38
    Nekem nem igazán vannak. Ha nem dobálnám folyamatosan a gyüjtőkonténerekbe, már a felhalmozási hajlamom eredménye kiszorított volna a házból. Ekkora méreteket meg amúgy sem hordtok!
    „Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,602
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Nekem ami volt azt már árvízkor odaadtam.
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Csak megjegyzem, hogy amit a vöröskereszt gyűjt az egy fehérvári cég szétválogatja és eladja pénzért és a hulladékot kapják a rászorulók!
    (vittem onnan árút kamionnal )
    Jobbára ártalmatlan!

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,602
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Na ezt már nem először hallom sajnos Mondjuk mi akkor személyesen vittük el ami volt a kényszerszállásokra.
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 24 12345611 ... UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. Az első női motoros ruhabörze
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2010.10.28., 18:15
  2. Motoros jótékonysági nap 2010. június 27.
    nana által, fórum: Jótékony motorosok
    Válasz: 6
    Utolsó üzenet: 2010.06.23., 19:19
  3. Jótékony Motoros Nap 2010. május 22-én!
    ildó által, fórum: Jótékony motorosok
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2010.05.15., 10:12

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted