+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 24 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 236

Téma: 2010.10.24. Adománygyűjtés és női motoros ruhabörze

babulu logója
    babulu jelenleg nem elérhető Hivatásos Darazsász babulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    XV. Újpalota
    Üzenet
    1,711
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    143
    Hírnév szint
    30
    Nekem is akad ez az itthon! Meg alig hordott motoros ruha is, amitől inkább pénzért vélnék meg, igaz nem sokért Egyelőre jó az időpont is, segíteni is szívesen segítek ottan szerveződni De ha valami közbejönne akkor is bedobom a cuccokat!
    Cogito ergo sum - Motorozok, tehát vagyok

lizi logója
    lizi jelenleg nem elérhető CSAM függő lizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Lábatlan
    Üzenet
    5,727
    Kép
    38
    Hírnév szint
    75
    Most már nekem is vannak "kinőtt" cuccaim, kezdek zsákolni...Én 24-én dolgozom, de majd valahogy megoldom a küldést...

senki logója
    senki jelenleg nem elérhető az utazó senki pompás jövő áll előttesenki pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2009 Sep
    Hol
    Domb oldalán, erdő melett. Ottan hol túr...
    Üzenet
    1,375
    Blog bejegyzés
    11
    Kép
    212
    Hírnév szint
    21
    huginak kellene kordura naci, egy gerincproti.
    Anyukámnak meg egy téli és egy nyári kesztű.
    nekem meg egy kézzsák, meg egy télikesztyű.

Ha már jótékonykodtok
    Én küldök egy szövet nyári kesztyűt az ihb buliról...
    kétféle motoros van: Aki esett már motorral, és aki esni fog...

lizi logója
    lizi jelenleg nem elérhető CSAM függő lizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte járlizi a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Lábatlan
    Üzenet
    5,727
    Kép
    38
    Hírnév szint
    75
    Csutkát is kereshetitek Senki! Neki mindig van valami jó dolga...

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Eddig ez úgy hangzik, hogy én nyugodtan menjek oda, majd mindenki odaküldi a cuccait "valahogy".
    Ezért viszont nem kellene kibérelni egy helységet.

Van valaki, aki el is jönne?

Csutka logója
    Csutka jelenleg nem elérhető Motoros Csutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jul
    Hol
    Ott ahol a kurta farkú malac túr.
    Üzenet
    1,038
    Blog bejegyzés
    6
    Kép
    57
    Hírnév szint
    27
    A zsibvásáros jelentkezik!

Nekem jó az okt. 24.-e vasárnap!!!
    Előtte nem jó!!!
    A gyerkőccel még nem tudom mit csinálok, de mindenképp megoldom!
    Viszek egy bőrönd ruhát a turkálóba, meg van egy csomó motoros holmim, amit szívesen eladnék-cserélnék, stb!
    Pest nem túl messze környékéről reggel el tudok hozni cuccokat, illetve a tulajdonost is, ha belefér az időbe!

Mikor kezdődne?

Nekem nem teljesen világos, hogy fog működni? Lesz egy nagy közös ruhakupac kilós vagy darabáron, és a bevétel, plussz ami megmarad ruha, az megy a családnak?

Motoros ruhát én viszek kabátot meg nadrágot meg kesztyűt is mindenfélét!!!! Csak csajosat!!!

Csutka logója
    Csutka jelenleg nem elérhető Motoros Csutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte járCsutka a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jul
    Hol
    Ott ahol a kurta farkú malac túr.
    Üzenet
    1,038
    Blog bejegyzés
    6
    Kép
    57
    Hírnév szint
    27
    Idézet Eredeti szerző senki Üzenet megjelenítése
    huginak kellene kordura naci, egy gerincproti.
    Anyukámnak meg egy téli és egy nyári kesztű.
    nekem meg egy kézzsák, meg egy télikesztyű.
    Gerincprotit is tudok vinni, meg kesztyűt, de csak béleltet! Van egy muffom is, de az robogóra való, és elég béna darab, elvigyem azért?

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Jelentem én is ott leszek, személyesen is...

Lizi, ha előtte valamikor megbeszéljükés elhozod hozzánk a cuccot, akkor én eljuttatom az Andrettibe, tőlünk nincs messze és a Scudoba is befér pár zsák.
    A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly

lizi logója
    Regisztrált
    2007 Sep
    Hol
    Lábatlan
    Üzenet
    5,727
    Kép
    38
    Hírnév szint
    75
    Ok! Ha máshol nem, majd Áginál egyeztetünk...

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Idézet Eredeti szerző Csutka Üzenet megjelenítése
    Mikor kezdődne?

Nekem nem teljesen világos, hogy fog működni? Lesz egy nagy közös ruhakupac kilós vagy darabáron, és a bevétel, plussz ami megmarad ruha, az megy a családnak?

Motoros ruhát én viszek kabátot meg nadrágot meg kesztyűt is mindenfélét!!!! Csak csajosat!!!

Hurrá!
    Számítottam rád Csutka.

Egyelőre úgy van megbeszélve, hogy reggel 9-kor kezdődik.
    Az Andrettiben a felső helységet kértem el. Oda csak a csajok jöhetnének fel, de már lenn csinálnánk egy asztalt mondjuk egy olyan dobozzal, mint a Melindának volt. Abba dobálnánk az 500-akat (mondjuk gondoltam, hogy kellene valami bélyegző, amivel megjelöljük azokat, akik már beléptek egyszer), + ott meg lehetne vásárolni a naptárat is, illetve ki-ki saját pénztárcájához mérten adakozhatna extrában. (A Pizzéria működik napközben, tehát valószínűleg lesz forgalom, + a fiuk odajöhetnek, csak fent az öltözködés miatt nem. (Max. vágunk valami kukkolólyukat aztán ott leskelődhetnek pénzért. )

Fenn az emeleten körberakjuk a székeket. Amit el szeretnétek adni, az kipakoljuk a székekre, vagy ha van, akkor kempingasztalt is hozhattok. Amit turkálóba szántok, tehát csere-berélni lehet ingyen, azt a placc közepére kiszórjuk egy pokrócra.
    Ami már eleve adománynak érkezik az maradhat a zsákokban, és ami a turkálóból megmarad, a végén azokat is bezsákoljuk és mennek az adományokhoz, aztán valahogy leszállítjuk. (Ez még kitalálás tárgyát képezi, ehhez is váromaz ötleteket, bár gondolom majda mennyiség függvényében okosabbak leszünk.)

Még kérdés?

+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 24 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. Az első női motoros ruhabörze
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2010.10.28., 18:15
  2. Motoros jótékonysági nap 2010. június 27.
    nana által, fórum: Jótékony motorosok
    Válasz: 6
    Utolsó üzenet: 2010.06.23., 19:19
  3. Jótékony Motoros Nap 2010. május 22-én!
    ildó által, fórum: Jótékony motorosok
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2010.05.15., 10:12

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted