Pestre menni sajnos nem fer be az idömbe es messze is van.Viszont van 3 zsäk nem motoros cuc hogy tudnäm eljutatni.
Ezt kellene valahogy megoldani.
"Sose száguldj gyorsabban,mint ahogy az őrangyalod repülni tud"
Én a máltaiaknak viszem, ide Óbudára. Az is olyan gáz, mint a Gyujka-vezette szervezet?
„Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!
„Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!
Naszóval...
Az ötlet, hogy csinálnánk egy motoros ruha csere-berét, börzét (lehet cserélni, de pénzért is adhatja, akinek valami komolyabb cucca van). ezen kívül az otthni leselejtezett, nem motoros holmikból csinálnánk egy turkálót (mondjuk egy nagy pokrócra leömlesztjük a placc közepére, és aki kapja...).
+ A maradékot, vagy a direkt erre a célra hozott holmikat (az már nem csak ruha lehet) összegyűjtjük, hogy eljuttathassuk az árvízkárosultaknak.
Van az az ócsanálosi család, akik Ceca mamájának a tanítványai voltak. Őket szeretnénk segíteni a naptár bevételével is, és nekik vinnénk le majd egy későbbi időpontban az adományokat a pénzzel együtt.
Erről várom a véleményeket.
Johanna, szerintem azt ismegoldjuk, hoyg a te zsákjaid feljussanak valahogy.
Biztos van olyan itt a fórumon, aki valamikor jár arra.
Nálunk lenne még 3 zsáknyi kinőtt gyerekruha/cipő is, szívesen odaadnám.
Naugye.. mindenkinek van otthon egy csomó fölösleges holmi.
Én mindenképpen benne vagyok, ott leszek akkor is, ha egyidőben lesz Paci bulijával, valahogyan majd kettéválasztom magam..
Akkor mostmár megvan a tuti időpont?
A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly
a lakás pici, felesleges ruha viszont akad itt is. Ha felvinni nem is tudom ,valahogy megpróbálom eljuttatni
Live to Ride, Ride to live - Imádok aszfaltrajzolni.... égetett hátsógumival!!
Könyvjelzők