+ Válasz a Témára
7. oldal, összesen 7 ElsőElső ... 234567
Eredmények 61-tól/től 69-ig összesen 69

Téma: Hasznos fotók

mina logója
    mina jelenleg nem elérhető Ősblogger mina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Otthon.
    Üzenet
    3,714
    Blog bejegyzés
    266
    Kép
    1571
    Hírnév szint
    64
    No ebből lesz még valami, vagy végül lefújjuk?
    Mindenütt jó, de legjobb motoron! www.minafoto.hu www.goldlaser.hu

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Bírom, amikor valaki feltesz egy kérdést, és mindenki lapít.
    Szetintem jó lenne megcsinálni.

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Szerintem is jó lenne megcsinálni és én külön javaslom a Kápmegyeri elhagyott utakat (ott gyakoroltam én is, mert nem messze lakom), de inkább hallgatok, mert csak tartaléknak jelentkeztem, ha hétköznap lesz a fotózás, nagy az esély, hogy nem érek haza addigra...
    A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Ki kérdezett és micsodát?
    Jobbára ártalmatlan!

nyitu logója
    nyitu jelenleg nem elérhető Segédmotoros nyitu látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    448
    Blog bejegyzés
    6
    Kép
    11
    Hírnév szint
    12
    Ígéretemhez híven én továbbra is szívesen részt vállalok a "munkálatokból".
    Mobilis vagyok/leszek,így akár most csütörtökön,akár a jövőben is készen állok egy kis "szereplésre"

(Hétfő és szerda a problémás számomra.)

bendzso logója
    bendzso jelenleg nem elérhető Ősbiker bendzso van mire büszke legyenbendzso van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2007 Jul
    Hol
    11.kerület
    Üzenet
    12,452
    Blog bejegyzés
    21
    Kép
    509
    Hírnév szint
    137
    Potya utasként benne vagyok,ha valaki hátra dob!
    Rock"n"Roll!!
    bringa,motor,Rock"n"Roll !!

mina logója
    mina jelenleg nem elérhető Ősblogger mina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Otthon.
    Üzenet
    3,714
    Blog bejegyzés
    266
    Kép
    1571
    Hírnév szint
    64
    Akkor mivel csak két vas lenne egy "csoport" lefényképezéséhez, elnapolom a most csütörötök délutánt, aztán majd élőben valamikor megejtjük amikor ráérős a banda egy kiránduláson.
    Mindenütt jó, de legjobb motoron! www.minafoto.hu www.goldlaser.hu

lököttke logója
    lököttke jelenleg nem elérhető Easy Rider lököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Aug
    Hol
    valahol
    Üzenet
    4,318
    Blog bejegyzés
    11
    Kép
    82
    Hírnév szint
    0
    Idézet Eredeti szerző csacskamacs Üzenet megjelenítése
    Szerintem is jó lenne megcsinálni és én külön javaslom a Kápmegyeri elhagyott utakat (ott gyakoroltam én is, mert nem messze lakom), de inkább hallgatok, mert csak tartaléknak jelentkeztem, ha hétköznap lesz a fotózás, nagy az esély, hogy nem érek haza addigra...
    jó ötlet ott nem zavarna minket senki simán meg lenének a képek s akkor nálam a kertbe duma party 10-percre lakom onnan

Angyallány logója
    Angyallány jelenleg nem elérhető Segédmotoros Angyallány látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2009 Apr
    Hol
    Vác
    Üzenet
    33
    Kép
    5
    Hírnév szint
    8
    mehetek kertezni én is?

+ Válasz a Témára