+ Válasz a Témára
33. oldal, összesen 33 ElsőElső ... 23282930313233
Eredmények 321-tól/től 328-ig összesen 328
Like Tree17Lájk

Téma: Fotózás, fényképezés

bae logója
    bae
    bae jelenleg nem elérhető bae bae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte járbae a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Apr
    Hol
    Túrkeve
    Üzenet
    9,783
    Blog bejegyzés
    15
    Kép
    1372
    Hírnév szint
    124
    Idézet Eredeti szerző birge Üzenet megjelenítése
    Nna. Végigtúrtam a netet, és végül sikerült három fényképezőgépre leszűkítenem a kört, érdekelne a véleményetek (nekem megvan a favoritom, de nem árulom el, melyik,előbb kivárom az okosak hozzászólásait)

http://www.arukereso.hu/digitalis-fe...-h5-p43242987/
    Olympusom van de Cannon Esosom is és az is a casio nem óra
    Idézet Eredeti szerző babulu Üzenet megjelenítése
    A Casio-k szerintem nem valami faszák. Én anno az Olympus-szal befürödtem, de ismimnek jó volt. Amúgy meg Canon Nikon, Nikon Canon ha fotóaparát (mondom ezt én, akinek Sony-ja van ) De az árát elnézve... lehet, hogy keresgélnék még Jah és a megapixelháborúba nem érdemes belemenni. 7-8 mpx is már bőven sokszorosa a monitor méretnek és abból már jó képeket lehet nyomtatni is. Amúgy javaslom a www.pixinfo.hu-t rengeteg infó, teszt, fórum egyebek vannak fenn És használtba pl "fillérekért" megkapsz naon faca gépeket, csak mert valaki ajiba kapta és nem kell stb. És ezt főleg kari utánra értem
    ohhhh ez jó 5let!! Függő vagyok fényképező vásárlásban Fec mindig azt mondja "nem értem miért kell 2ő mindenből... "

Idézet Eredeti szerző nana Üzenet megjelenítése
    Tegnap a tabról nem nyílt meg ez a link.
    Nem nagyon értek hozzá, azért a műszaki adatokon kívül simán lehet különbség a képminőségben, engem pl. halálra idegesítenek az olyan kompakt gépek,amik természetellenesen színes képeket csinálnak...

de ennyi info után az elsőt választanám.
    Na tessék én meg imádom az extrem képeket!
    Bár azokat nem géppel csinálom csak utómunkában de nagyon teszik.

Amúgy az Olyt azért szeresem mert csinál videót is az Cani () EOS viszont nem és motorra is könnyebb pakolni mint a nagyot!
    nana lájkolja ezt.
    .p

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,176
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző babulu Üzenet megjelenítése
    A Casio-k szerintem nem valami faszák. Én anno az Olympus-szal befürödtem, de ismimnek jó volt. Amúgy meg Canon Nikon, Nikon Canon ha fotóaparát (mondom ezt én, akinek Sony-ja van ) De az árát elnézve... lehet, hogy keresgélnék még Jah és a megapixelháborúba nem érdemes belemenni. 7-8 mpx is már bőven sokszorosa a monitor méretnek és abból már jó képeket lehet nyomtatni is. Amúgy javaslom a www.pixinfo.hu-t rengeteg infó, teszt, fórum egyebek vannak fenn És használtba pl "fillérekért" megkapsz naon faca gépeket, csak mert valaki ajiba kapta és nem kell stb. És ezt főleg kari utánra értem
    Pixinfó is hozzájárult, hogy ez a három legyen a végleges, bár időközben már egészen biztosan leszűkítettem egyre: az Olympos lesz a nyerő. De majd karácsony után, mert ma több műszaki boltban is voltam, de akkora sorok vannak... Inkább lerajzolom és a fa alá teszem.
    nana and bae like this.
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,176
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Megvettük a drágaságot, tegnap le sem szakadt az ujjam az exponálógombról amíg le nem merült a gép
    yama750 lájkolja ezt.
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,602
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Na megvan a fényképezőgárda legújabb tagja, bár szerintem nem volt még rá égető szükség (főleg hogy a motor még mindig félig darabokban van)... Na mindegy.
    A héten vett Ádám egy Lumix FZ45-ös ultrazoom masinát, azzal a felkiáltással, hogy a kis kompakt Fujim az jó-jó, de ha motorozni megyünk akkor ő szeretne valami komolyabbat amivel tudok menet közben fotózni. Mert ha megállunk akkor jó a tükrös Pentaxom, de hát azt menet közbe macera nyomkodni meg nem azt kéne összetörni ha van valami (tény amúgy, féltettem is rendesen mikor a Transzfogarason voltunk a hágón és kint lógott a nyakamban). Így most bekerült ő is a csapatba:
    Utoljára picar módosította 2012.02.10., 13:47-kor
    nana lájkolja ezt.
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

_bq_ logója
    _bq_ jelenleg nem elérhető Motoros _bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Jan
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    1,462
    Blog bejegyzés
    20
    Kép
    23
    Hírnév szint
    29
    Te Picar, és ezt mennyivel könnyebb lélekkel törnétek össze, ha kiesik a kezedből a Transzfogarason, és végigpattog 2-3 kanyart lefele?

Létezik amúgy olyan fényképező, amivel menet közben normális fényképeket lehet csinálni? Igaz, még csak a két otthoni kompakttal próbáltuk, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy menet közben inkább valami képstabilizátoros HD vagy mini DV kamera lenne az igazi...
    nana lájkolja ezt.
    "Széles az út, sehol a cél, hideg a szél, szemébe vág..."

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,602
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    A kérdés jogos, össze fogom fossantani magam akkor is, ha ezzel kell kattingatni Mondjuk rendes nyakbaakasztós szerencsére ez is, de akkoris fuuuu
    Amúgy ha már elég jól ismered a gépet akkor lehet elfogadható képeket készíteni. Nyilván nem akkor mikor épp 110-el mentek, de ha laza 70-80 körül van max, akkor lehet. Na jó mondjuk a Nésönel Dzsiografiknak nem küldeném be valszeg, de nézegetni pontjó. Itt van pár, ezek készültek a tükörreflexes géppel, menet közben.IMGP1600.jpgIMGP1628.jpgIMGP1554.jpg
    Utoljára picar módosította 2012.02.10., 14:29-kor
    nana lájkolja ezt.

_bq_ logója
    _bq_ jelenleg nem elérhető Motoros _bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Jan
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    1,462
    Blog bejegyzés
    20
    Kép
    23
    Hírnév szint
    29
    Igen, mondjuk menet közben kilátást fényképezni általában nem olyan gázos vele, de néha picit zavar, mikor az útszéli bokrok csík formájában jelentkeznek a képen De most, hogy beszéltünk róla, legközelebb majd kísérletezek a záridővel, hátha...
    nana lájkolja ezt.
    "Széles az út, sehol a cél, hideg a szél, szemébe vág..."

picar logója
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,602
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Ja a csíkokat én is komálom. De a nagy számok törvényével operálva annyit lövök, hogy egy majdcsak jó lesz
    nana lájkolja ezt.

+ Válasz a Témára
33. oldal, összesen 33 ElsőElső ... 23282930313233

Hasonló témák

1. Fotózás kirándulás
    baramakka által, fórum: Fotózás
    Válasz: 7
    Utolsó üzenet: 2010.10.11., 19:59

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ