Olympusom vande Cannon Esosom is és az is
a casio nem óra
![]()
ohhhh ez jó 5let!! Függő vagyok fényképező vásárlásbanFec mindig azt mondja "nem értem miért kell 2ő mindenből...
"
Na tessék én meg imádom az extrem képeket!![]()
Bár azokat nem géppel csinálom csak utómunkában de nagyon teszik.
Amúgy az Olyt azért szeresem mert csinál videót is az Cani () EOS viszont nem és motorra is könnyebb pakolni mint a nagyot!
.p
birge kisbetűűűű!
"a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".
Megvettük a drágaságot, tegnap le sem szakadt az ujjam az exponálógombról amíg le nem merült a gép![]()
birge kisbetűűűű!
"a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".
Na megvan a fényképezőgárda legújabb tagja, bár szerintem nem volt még rá égető szükség (főleg hogy a motor még mindig félig darabokban van)... Na mindegy.
A héten vett Ádám egy Lumix FZ45-ös ultrazoom masinát, azzal a felkiáltással, hogy a kis kompakt Fujim az jó-jó, de ha motorozni megyünk akkor ő szeretne valami komolyabbat amivel tudok menet közben fotózni. Mert ha megállunk akkor jó a tükrös Pentaxom, de hát azt menet közbe macera nyomkodni meg nem azt kéne összetörni ha van valami (tény amúgy, féltettem is rendesen mikor a Transzfogarason voltunk a hágón és kint lógott a nyakamban). Így most bekerült ő is a csapatba:
![]()
Utoljára picar módosította 2012.02.10., 13:47-kor
Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...
![]()
Te Picar, és ezt mennyivel könnyebb lélekkel törnétek össze, ha kiesik a kezedből a Transzfogarason, és végigpattog 2-3 kanyart lefele?
Létezik amúgy olyan fényképező, amivel menet közben normális fényképeket lehet csinálni? Igaz, még csak a két otthoni kompakttal próbáltuk, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy menet közben inkább valami képstabilizátoros HD vagy mini DV kamera lenne az igazi...
"Széles az út, sehol a cél, hideg a szél, szemébe vág..."
A kérdés jogos, össze fogom fossantani magam akkor is, ha ezzel kell kattingatniMondjuk rendes nyakbaakasztós szerencsére ez is, de akkoris fuuuu
Amúgy ha már elég jól ismered a gépet akkor lehet elfogadható képeket készíteni. Nyilván nem akkor mikor épp 110-el mentek, de ha laza 70-80 körül van max, akkor lehet. Na jó mondjuk a Nésönel Dzsiografiknak nem küldeném be valszeg, de nézegetni pontjó. Itt van pár, ezek készültek a tükörreflexes géppel, menet közben.IMGP1600.jpgIMGP1628.jpgIMGP1554.jpg
Utoljára picar módosította 2012.02.10., 14:29-kor
![]()
Igen, mondjuk menet közben kilátást fényképezni általában nem olyan gázos vele, de néha picit zavar, mikor az útszéli bokrok csík formájában jelentkeznek a képenDe most, hogy beszéltünk róla, legközelebb majd kísérletezek a záridővel, hátha...
"Széles az út, sehol a cél, hideg a szél, szemébe vág..."
Ja a csíkokat én is komálom. De a nagy számok törvényével operálva annyit lövök, hogy egy majdcsak jó lesz![]()
![]()
Könyvjelzők