Szavazás eredménye: Szavazz a legjobb farsangi fotóra!

Szavazó
43. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
  • 9 20.93%
  • 17 39.53%
  • 9 20.93%
  • 3 6.98%
  • 1 2.33%
  • 1 2.33%
  • 3 6.98%
+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 10 123456 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 97

Téma: Farsang és motorozás fotóverseny

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

Vigyor Farsang és motorozás fotóverseny

Csak azért, hogy ne ismételjük önmagunkat, meg azért is, mert mától kezdődik a farsang (vízkereszttől hamvazószerdáig - január 6-március 9-ig), ezúttal nem a tél lesz a téma, hanem ez...

Tehát a szabályok:
    Mindenki 1 db saját fotóval nevezhet, amit az erre létrehozott galériába kell feltölteni. A szavazás majd itt a fórumban zajlik.

Nevezés február 20-ig, a szavazás március 9-ig tart.

A legtöbb szavazatot elérő kép tulajdonosa egy Csajok a motoron pólót nyer. Ha férfi, akkor is.
    Ha esetleg közben érkeznének még felajánlások, akkor lehet szó több helyezettről is.

sunny logója
    sunny jelenleg nem elérhető FőCsigusz sunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Mar
    Hol
    Óbudábia
    Üzenet
    4,458
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    1450
    Hírnév szint
    62
    Mindent bele Csajok Fantázia elő és ne hagyjuk a pasikat győzni
    Habár ha jobban belegondolok, -t megnézném egy helyes kis fesznyás hasvillantós rózsaszín pólóban
    - attól, hogy a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye...

mina logója
    mina jelenleg nem elérhető Ősblogger mina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Otthon.
    Üzenet
    3,714
    Blog bejegyzés
    266
    Kép
    1571
    Hírnév szint
    64
    Hm, én már csak azt nem értem, hogy fotosoppolt képek legyenek, vagy be lehet öltöztetni a vasat pancsoló kislánynak?
    Mindenütt jó, de legjobb motoron! www.minafoto.hu www.goldlaser.hu

sunny logója
    sunny jelenleg nem elérhető FőCsigusz sunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jársunny a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Mar
    Hol
    Óbudábia
    Üzenet
    4,458
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    1450
    Hírnév szint
    62
    A pancsoló kislányos lesz a nyerő szerintem

mina logója
    mina jelenleg nem elérhető Ősblogger mina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jármina a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Jun
    Hol
    Otthon.
    Üzenet
    3,714
    Blog bejegyzés
    266
    Kép
    1571
    Hírnév szint
    64
    Bakker, most öltöztethetem be a Lovat bikinibe, nemtom merjem-e, vagy már a közeledtemre ledobja a vezérműláncot?
    Mindenütt jó, de legjobb motoron! www.minafoto.hu www.goldlaser.hu

sunny logója
    Regisztrált
    2010 Mar
    Hol
    Óbudábia
    Üzenet
    4,458
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    1450
    Hírnév szint
    62

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Szerintem ne photoshopban gondolkodjunk. Az általam feltettkép csak kedvcsináló illusztráció.

kisvirag logója
    kisvirag jelenleg nem elérhető Motoros kisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 May
    Hol
    Olympic City
    Üzenet
    1,740
    Blog bejegyzés
    18
    Kép
    115
    Hírnév szint
    34
    pedig én a télimotoros versenyre készültem. most kezdhetem elölről...
    ha ezt tudom... akkor nem tolom ki emzét a hóba, hogy végre készüljön télimotoros kép...
    Mifelénk kétféle gyalogos van: kaszkadőr és kamikaze.

nana logója
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

kisvirag logója
    kisvirag jelenleg nem elérhető Motoros kisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte járkisvirag a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 May
    Hol
    Olympic City
    Üzenet
    1,740
    Blog bejegyzés
    18
    Kép
    115
    Hírnév szint
    34
    Idézet Eredeti szerző NaNa Üzenet megjelenítése

Akkor már töltsd fel azt is, had lássuk!
    oké! itten van.
    De csaltam ám: nem motoroztam ,csak toltuk. Azaz én ültem, a Zuram meg tolta
    Csatolt képek (megtekintésükhöz <a name=regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)" /> Csatolt képek (megtekintésükhöz regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)
    Mifelénk kétféle gyalogos van: kaszkadőr és kamikaze.

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 10 123456 ... UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. Hosszú motorozás a rákkutatásért
    nana által, fórum: Motoros hírek a Csajokamotoron.hu-ról
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2010.07.16., 12:00
  2. Fotóverseny 2009 tél
    Hermione által, fórum: Fotóverseny 2009
    Válasz: 141
    Utolsó üzenet: 2010.02.01., 11:08
  3. Fotóverseny 2009 Ősz