Csak azért, hogy ne ismételjük önmagunkat, meg azért is, mert mától kezdődik a farsang (vízkereszttől hamvazószerdáig - január 6-március 9-ig), ezúttal nem a tél lesz a téma, hanem ez...
Tehát a szabályok:
Mindenki 1 db saját fotóval nevezhet, amit az erre létrehozott galériába kell feltölteni. A szavazás majd itt a fórumban zajlik.
Nevezés február 20-ig, a szavazás március 9-ig tart.
A legtöbb szavazatot elérő kép tulajdonosa egy Csajok a motoron pólót nyer. Ha férfi, akkor is.
Ha esetleg közben érkeznének még felajánlások, akkor lehet szó több helyezettről is.
Mindent bele CsajokFantázia elő és ne hagyjuk a pasikat győzni
Habár ha jobban belegondolok,-t megnézném egy helyes kis fesznyás hasvillantós rózsaszín pólóban
![]()
![]()
![]()
- attól, hogy a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye...
Hm, én már csak azt nem értem, hogy fotosoppolt képek legyenek, vagy be lehet öltöztetni a vasat pancsoló kislánynak?![]()
A pancsoló kislányos lesz a nyerő szerintem
![]()
Bakker, most öltöztethetem be a Lovat bikinibe, nemtom merjem-e, vagy már a közeledtemre ledobja a vezérműláncot?![]()
Szerintem ne photoshopban gondolkodjunk. Az általam feltettkép csak kedvcsináló illusztráció.![]()
pedig én a télimotoros versenyre készültem. most kezdhetem elölről...
ha ezt tudom... akkor nem tolom ki emzét a hóba, hogy végre készüljön télimotoros kép...![]()
Mifelénk kétféle gyalogos van: kaszkadőr és kamikaze.
Akkor már töltsd fel azt is, had lássuk!![]()
Könyvjelzők