+ Válasz a Témára
45. oldal, összesen 46 ElsőElső ... 3540414243444546 UtolsóUtolsó
Eredmények 441-tól/től 450-ig összesen 459
Like Tree28Lájk

Téma: Ezoterikus beszélgetések

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    NA, nézegetema térképet... talán Bláthy Ottó utca a Népigeti metrómegállónál, és ha az üllői útról mész be, akkor a baloldalon egy olyan régivágású irodaépület, és a földszinten vannak ezek a nagykerek.

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,176
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Azért oda mentem, mert tudni véltem, hogy ott van és történetesen útba esett Én is ismerek néhány boltot, csak még nem volt időm felkeresni őket.

Idézet Eredeti szerző nana Üzenet megjelenítése
    Én a pénzverő mögötti utcában szoktam kristályokat venni.
    Ott van több nagyker is, úgyhogy még olcsóbb is, mintha valami butikban vennéd. Én a Bijou Brigitte helyett akkor már valami bioboltban próbálkoznék inkább...
    nana lájkolja ezt.
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

babulu logója
    babulu jelenleg nem elérhető Hivatásos Darazsász babulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    XV. Újpalota
    Üzenet
    1,711
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    143
    Hírnév szint
    30
    Na a mai álmom (vagy tegnapi?) Kellett nekem panaszkodni
    Csak pár mozzanatra emlékszem. Voltak motorosok, meg más ismerősök, haverok.
    Mozzanat 1: Felpróbáltam Picar Dainese bőrkabiját, de nagy volt. Kérdeztem is, hogy neki hogy hogy jó.
    Mozzanat 2: a párom keresett telefonon, meg a haverén is. Nekem meg azonnal oda kellett volna mennem a találkahelyre. Boncadóri felajánlotta, hogy elvisz a kocsijával. Én kiparkoltam a cabrióval (foggalmam sincs normális autó volt-e) közben felszedtem a Dórit (mégiscsak az övé a kocsi ) Aztán egy ilyen erdős mocsáron át mentünk egy ösvényen, útválasztóhoz értünk és nem tudtam pontosan melyik irányba kell menni. Elindultam az egyik felé, majd a másikat választottam. Egyszer csak eltűnt a talaj az autó alól és már nyakig benne voltunk a vízbe. Én megmentettem a kormányt a Dóri meg a piros bőrrucijában segített a partra húzni.
    Arra ébredtem, "hogy nagyon sajnálom, nem tudtam, hogy mocsáros az út"

Na erre varrjatok gombot
    Cogito ergo sum - Motorozok, tehát vagyok

hajos logója
    hajos jelenleg nem elérhető Motoros hajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    München
    Üzenet
    1,038
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    75
    Hírnév szint
    32
    Idézet Eredeti szerző babulu Üzenet megjelenítése
    Na a mai álmom (vagy tegnapi?) Kellett nekem panaszkodni
    Csak pár mozzanatra emlékszem. Voltak motorosok, meg más ismerősök, haverok.
    Mozzanat 1: Felpróbáltam Picar Dainese bőrkabiját, de nagy volt. Kérdeztem is, hogy neki hogy hogy jó.
    Mozzanat 2: a párom keresett telefonon, meg a haverén is. Nekem meg azonnal oda kellett volna mennem a találkahelyre. Boncadóri felajánlotta, hogy elvisz a kocsijával. Én kiparkoltam a cabrióval (foggalmam sincs normális autó volt-e) közben felszedtem a Dórit (mégiscsak az övé a kocsi ) Aztán egy ilyen erdős mocsáron át mentünk egy ösvényen, útválasztóhoz értünk és nem tudtam pontosan melyik irányba kell menni. Elindultam az egyik felé, majd a másikat választottam. Egyszer csak eltűnt a talaj az autó alól és már nyakig benne voltunk a vízbe. Én megmentettem a kormányt a Dóri meg a piros bőrrucijában segített a partra húzni.
    Arra ébredtem, "hogy nagyon sajnálom, nem tudtam, hogy mocsáros az út"

Na erre varrjatok gombot
    Az en kocsimat vitted volna a vizbe azert nem uszod meg ilyen könnyen

babulu logója
    babulu jelenleg nem elérhető Hivatásos Darazsász babulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    XV. Újpalota
    Üzenet
    1,711
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    143
    Hírnév szint
    30
    Ki tudja, ha cabriód van, még a tied is lehet
    nana lájkolja ezt.

fneildi logója
    fneildi jelenleg nem elérhető Motoros fneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Mar
    Hol
    Mezőberény
    Üzenet
    1,582
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    37
    Hírnév szint
    29
    szerintem erősen tavasz és motorozás hiányod van és már kezdesz beleőrülni a télbe.
    nana lájkolja ezt.

_bq_ logója
    _bq_ jelenleg nem elérhető Motoros _bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Jan
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    1,462
    Blog bejegyzés
    20
    Kép
    23
    Hírnév szint
    29
    Vagy túl sokat olvastál tegnap a Balatonba szakadt Hummeresekről
    yama750 and Évci like this.
    "Széles az út, sehol a cél, hideg a szél, szemébe vág..."

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,176
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Nem akarom elkiabálni... Úgyhogy majd csak holnapután mondom el
    nana lájkolja ezt.
    birge kisbetűűűű!

babulu logója
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    XV. Újpalota
    Üzenet
    1,711
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    143
    Hírnév szint
    30
    Idézet Eredeti szerző _bq_ Üzenet megjelenítése
    Vagy túl sokat olvastál tegnap a Balatonba szakadt Hummeresekről
    Ezt az agyam az előtti éjjel termelte

De amúgy egyszer elkezdem leírni az álmaimat, kivi vagyok mit mond egy szakember. Szerintem azt, hogy pszichopata vagyok folytott agresszióval, lappangó depresszióval, karöltve egykis skizofréniával. Remélem semmit se hagytam ki
    nana lájkolja ezt.

birge logója
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,176
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Trallala, nem jutok be az utolsó oldalára a topicnak...
    nana lájkolja ezt.
    birge kisbetűűűű!

+ Válasz a Témára

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted