sziasztok
már elég szarul alszom London miatt. Mindenféle hülyeségeket álmodom, forgolódom..
Az élet 200 km/h felett kezdődik
Live fast, die young
Egészen pontosan miket szoktál álmodni?
Az álmos dolgokban profi vagyok, meg a nyakamra tekeredett lepedőben és a 180 fokos fordulatokban vagy a deréktól lefelé lelógásban az ágyról, de olyan is volt hogy a fejem lógott leés ahogy emelkedtem felfelé félálomban a párom bámult rám nagy szemekkel
aztán kitört belőlünk a röhögés
persze ez nem mindennapos, nem kell megijedni![]()
én az ágyról túrom le a bnőmet, elveszem a takarót...stb. Balcsin kapott egyet könyökkel az oldalába
pl olyanokat hogy: pisztoly a kezembe és rohanok egy étteremben (persze a pultosnak azéköszöntem) összetörtem a kocsit.. a motort meg kerekezés közben dobtam el
meg ilyen fa**ságokat össze vissza![]()
Live fast, die young
néha én is 180fokban elfordulok, DE egyszer arra keltem fel hogy odamentem az ajtóhoz és felkapcsolam a villanythajnali 3 kor kiégettem a saját retinámat azza a qva lámpával
faxa volt
de volt hogy odaültem az ágy végére, a takaró meg a derekam köré volt csavarva
nem tom mennyit ülhettem ott
![]()
Live fast, die young
Én egyszer a kollégiumban későn keltem. Leb@sztam szegény szobatársamat, hogy nem ébresztett fel, és még az órát is kinyomta, amikor rájöttem, hogy nincs rajtam ruha, és a papucsom sem ott van, ahol este hagytam...
birge kisbetűűűű!
"a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".
Az én lányom (12 éves) álmában leesett az ágyről, és eltörött a kulcscsontja.
Ha mindentől félnénk, amitől csak lehet, semmi okunk nem volna rá, hogy éljünk...(Seneca)
Könyvjelzők