+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 20 12345611 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 195
Like Tree10Lájk

Téma: Álmok

Lesly GSXR logója
    Lesly GSXR jelenleg nem elérhető Motoros Lesly GSXR látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    London
    Üzenet
    1,510
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    35
    Hírnév szint
    26

Álmok

sziasztok

már elég szarul alszom London miatt. Mindenféle hülyeségeket álmodom, forgolódom..
    Az élet 200 km/h felett kezdődik
    Live fast, die young

Ancsipancsi logója
    Ancsipancsi jelenleg nem elérhető Motoros Ancsipancsi a hírneve előtte járAncsipancsi a hírneve előtte járAncsipancsi a hírneve előtte járAncsipancsi a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 May
    Üzenet
    1,864
    Kép
    1
    Hírnév szint
    31
    Idézet Eredeti szerző Lesly GSXR Üzenet megjelenítése
    sziasztok

már elég szarul alszom London miatt. Mindenféle hülyeségeket álmodom, forgolódom..

Egészen pontosan miket szoktál álmodni?
    Az álmos dolgokban profi vagyok, meg a nyakamra tekeredett lepedőben és a 180 fokos fordulatokban vagy a deréktól lefelé lelógásban az ágyról, de olyan is volt hogy a fejem lógott le és ahogy emelkedtem felfelé félálomban a párom bámult rám nagy szemekkel aztán kitört belőlünk a röhögés
    persze ez nem mindennapos, nem kell megijedni

Lesly GSXR logója
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    London
    Üzenet
    1,510
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    35
    Hírnév szint
    26

Felkiáltás

Idézet Eredeti szerző Ancsipancsi Üzenet megjelenítése
    Egészen pontosan miket szoktál álmodni?
    Az álmos dolgokban profi vagyok, meg a nyakamra tekeredett lepedőben és a 180 fokos fordulatokban vagy a deréktól lefelé lelógásban az ágyról, de olyan is volt hogy a fejem lógott le és ahogy emelkedtem felfelé félálomban a párom bámult rám nagy szemekkel aztán kitört belőlünk a röhögés
    persze ez nem mindennapos, nem kell megijedni
    én az ágyról túrom le a bnőmet, elveszem a takarót...stb. Balcsin kapott egyet könyökkel az oldalába

pl olyanokat hogy: pisztoly a kezembe és rohanok egy étteremben (persze a pultosnak azéköszöntem) összetörtem a kocsit.. a motort meg kerekezés közben dobtam el
    meg ilyen fa**ságokat össze vissza
    Live fast, die young

Lesly GSXR logója
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    London
    Üzenet
    1,510
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    35
    Hírnév szint
    26
    néha én is 180fokban elfordulok, DE egyszer arra keltem fel hogy odamentem az ajtóhoz és felkapcsolam a villanyt hajnali 3 kor kiégettem a saját retinámat azza a qva lámpával faxa volt de volt hogy odaültem az ágy végére, a takaró meg a derekam köré volt csavarva nem tom mennyit ülhettem ott
    Live fast, die young

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,176
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Én egyszer a kollégiumban későn keltem. Leb@sztam szegény szobatársamat, hogy nem ébresztett fel, és még az órát is kinyomta, amikor rájöttem, hogy nincs rajtam ruha, és a papucsom sem ott van, ahol este hagytam...
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

lököttke logója
    lököttke jelenleg nem elérhető Easy Rider lököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Aug
    Hol
    valahol
    Üzenet
    4,318
    Blog bejegyzés
    11
    Kép
    82
    Hírnév szint
    0
    Idézet Eredeti szerző Lesly GSXR Üzenet megjelenítése
    néha én is 180fokban elfordulok, DE egyszer arra keltem fel hogy odamentem az ajtóhoz és felkapcsolam a villanyt hajnali 3 kor kiégettem a saját retinámat azza a qva lámpával faxa volt de volt hogy odaültem az ágy végére, a takaró meg a derekam köré volt csavarva nem tom mennyit ülhettem ott
    Én egyszer a páromnak éjszaka adtam 1-pofont. De úgy aludttam mind a bunda, nem is emlékeztem rá Ja ritkán ugyan de alva járó vagyok
    Sziasztok
    Pusszancs Mindenkinek
    Nordizka Üdv Nálunk

Nébli logója
    Nébli jelenleg nem elérhető Motoros Nébli nagyon szépen halad
    Regisztrált
    2007 Mar
    Hol
    Érd
    Üzenet
    1,606
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    44
    Hírnév szint
    29
    Az én lányom (12 éves) álmában leesett az ágyről, és eltörött a kulcscsontja.
    Ha mindentől félnénk, amitől csak lehet, semmi okunk nem volna rá, hogy éljünk...(Seneca)

nordizka logója
    nordizka jelenleg nem elérhető Segédmotoros nordizka látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Jun
    Hol
    Dunakeszi
    Üzenet
    49
    Hírnév szint
    10
    Idézet Eredeti szerző lököttke Üzenet megjelenítése
    Én egyszer a páromnak éjszaka adtam 1-pofont. De úgy aludttam mind a bunda, nem is emlékeztem rá Ja ritkán ugyan de alva járó vagyok
    Sziasztok
    Pusszancs Mindenkinek
    Nordizka Üdv Nálunk
    üvd Mindenkinek még 1x!
    az én egykori barátom egyszer felébresztett hajnali 2-kor, hogy mondjak 2 finn keresztnevet.. kérdeztem, hogy miiii vaaaan? nem válaszolt, aludt...

nordizka logója
    nordizka jelenleg nem elérhető Segédmotoros nordizka látványos aura lengi körül
    Regisztrált
    2008 Jun
    Hol
    Dunakeszi
    Üzenet
    49
    Hírnév szint
    10
    Idézet Eredeti szerző Nébli Üzenet megjelenítése
    Az én lányom (12 éves) álmában leesett az ágyről, és eltörött a kulcscsontja.

szegényke egy igazi kis motoros! kulcscsonttöréssel...

Lesly GSXR logója
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    London
    Üzenet
    1,510
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    35
    Hírnév szint
    26

Felkiáltás

Idézet Eredeti szerző nordizka Üzenet megjelenítése
    az én egykori barátom egyszer felébresztett hajnali 2-kor, hogy mondjak 2 finn keresztnevet.. kérdeztem, hogy miiii vaaaan? nem válaszolt, aludt...

néha én is kérdezgetek..

..a kulcscsonttörés nekem is megvolt
    Live fast, die young

+ Válasz a Témára
1. oldal, összesen 20 12345611 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat