+ Válasz a Témára
18. oldal, összesen 20 ElsőElső ... 81314151617181920 UtolsóUtolsó
Eredmények 171-tól/től 180-ig összesen 195
Like Tree10Lájk

Téma: Álmok

macs logója
    macs jelenleg nem elérhető Segédmotoros macs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jármacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    Cegléd
    Üzenet
    931
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    31
    Hírnév szint
    28
    Na, hegyikristályom, az pont nincs... De épp ma vettem egy karneol gyűrűt, egy turmalinkvarc karkötőt, egy ónix kulcstartót, egy ametiszt szerencsefát, meg egy türkiz marokkövet... Akartam hegyikristályt, de egyik sem vonzott magához.
    Utánanéztem az álombeli motoromnak: nem létezik. Azt hittem, valami kisebb túraenduro, de nem. A fejem alkotta a naked motort, pici enduros sárhányóval.
    Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

babulu logója
    babulu jelenleg nem elérhető Hivatásos Darazsász babulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    XV. Újpalota
    Üzenet
    1,711
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    143
    Hírnév szint
    30
    Egyszer én álmomba egy R1-el mentem, és mind a két oldalon telitalpas volt a motor Ez az igazi álom

Amúgy nekem van egy visszatérő fura álmom. Szedem a fogsorom a számból. Mintha protkó lenne, nagyobb darabokban, nem egyesével a fogakat, hanem szó szerint egy egy fél fogsort, ínyestül. Ezekből olyan jó felébredni... Valakinek ötlet?
    Cogito ergo sum - Motorozok, tehát vagyok

tt100 logója
    tt100 jelenleg nem elérhető Motorbiciklista tt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    9,131
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    172
    Hírnév szint
    111
    Idézet Eredeti szerző babulu Üzenet megjelenítése
    Egyszer én álmomba egy R1-el mentem, és mind a két oldalon telitalpas volt a motor Ez az igazi álom

Amúgy nekem van egy visszatérő fura álmom. Szedem a fogsorom a számból. Mintha protkó lenne, nagyobb darabokban, nem egyesével a fogakat, hanem szó szerint egy egy fél fogsort, ínyestül. Ezekből olyan jó felébredni... Valakinek ötlet?
    Nagy veszteségek lehetséges megtörténését jelenti ez....
    Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !

leper logója
    leper jelenleg nem elérhető Motoros leper a hírneve előtte járleper a hírneve előtte járleper a hírneve előtte járleper a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2011 Aug
    Hol
    Királyháza
    Üzenet
    1,189
    Blog bejegyzés
    1
    Hírnév szint
    16

Fogtechnikus lesz a férjed
    "A blues arról szól, hogy elveszítesz valakit, akit szerettél, és nincs elég pénzed, hogy leidd magad"

babulu logója
    babulu jelenleg nem elérhető Hivatásos Darazsász babulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte járbabulu a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    XV. Újpalota
    Üzenet
    1,711
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    143
    Hírnév szint
    30
    Ez eddig nem túl bíztató Kérek valami pozitívat is

leper logója
    leper jelenleg nem elérhető Motoros leper a hírneve előtte járleper a hírneve előtte járleper a hírneve előtte járleper a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2011 Aug
    Hol
    Királyháza
    Üzenet
    1,189
    Blog bejegyzés
    1
    Hírnév szint
    16
    katód
    tt100 and bestofbuda like this.
    "A blues arról szól, hogy elveszítesz valakit, akit szerettél, és nincs elég pénzed, hogy leidd magad"

brigó logója
    brigó jelenleg nem elérhető kényelmi motoros brigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 May
    Hol
    Pilisszentiván
    Üzenet
    2,002
    Blog bejegyzés
    17
    Kép
    21
    Hírnév szint
    38
    Idézet Eredeti szerző leper Üzenet megjelenítése
    katód
    Ez jó volt. Én bírom ezt a fajta humort! :-)

Macs: a hegyikristály (tiszta=fehér) az új kezdet, a "minden lehetséges" ígéretét rejti.
    Babu: a fog és a vele kapcsolatos "problémák" általában analógok a túl sokat rágódsz témakörrel. Lazán, pozitívan!
    „Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!

_bq_ logója
    _bq_ jelenleg nem elérhető Motoros _bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár_bq_ a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Jan
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    1,462
    Blog bejegyzés
    20
    Kép
    23
    Hírnév szint
    29
    "Széles az út, sehol a cél, hideg a szél, szemébe vág..."

babulu logója
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    XV. Újpalota
    Üzenet
    1,711
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    143
    Hírnév szint
    30
    Ebből a fogas témából akkor nem jöhetek ki pozitívan

bestofbuda logója
    bestofbuda jelenleg nem elérhető Segédmotoros bestofbuda a hírneve előtte járbestofbuda a hírneve előtte járbestofbuda a hírneve előtte járbestofbuda a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Dec
    Hol
    Tiszadob
    Üzenet
    393
    Kép
    5
    Hírnév szint
    10

Aggódsz az anyagiak miatt (nagyon sokat). Jót ezzel kapcsolatban nem tudok, viszont a fogtechnikusok jól keresnek.
    tt100 lájkolja ezt.
    wild hearts can't be broken

+ Válasz a Témára

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted