+ Válasz a Témára
6. oldal, összesen 56 ElsőElső 123456789101116 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 51-tól/től 60-ig összesen 557
Like Tree14Lájk

Téma: Kiborítanak a Pasik!

boncadóri logója
    boncadóri jelenleg nem elérhető BoncaDóri boncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Szigetfalva
    Üzenet
    2,729
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    173
    Hírnév szint
    45
    Idézet Eredeti szerző Yama750 Üzenet megjelenítése
    Bonca, az a baj, hogy van amelyik csajnál a Nem=Talán, a Talán=nem jelent semmit, az Igen=vagy igen, vagy nem. Szegény pasik így elég rosszul szocializálódhatnak egy valódi Igenre=ami tényleg IGEN! Tisztára össze bírjuk őket zavarni! Kéne nyitni egy olyan topicot is, hogy mondjuk miért imádjuk a pasikat...

Oké ! Lehet. De én sem általánositok mindig ! Mondjuk nem feltélezem alapból, hogy fatökű, csak mert volt már ilyen tapasztalatom !
    Miért imádjuk a pasikat ? Hmmm ... jól áll a kezükben a kalapács, a csavarhúzó, ...

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Idézet Eredeti szerző BoncaDóri Üzenet megjelenítése
    Oké ! Lehet. De én sem általánositok mindig ! Mondjuk nem feltélezem alapból, hogy fatökű, csak mert volt már ilyen tapasztalatom !
    Miért imádjuk a pasikat ? Hmmm ... jól áll a kezükben a kalapács, a csavarhúzó, ...
    Hát jólenne ha a női egyenjogúság jegyében sokkal több nő végezne piszkos munkát!
    Pl: kovács, kőműves, csatorna tisztító (duguláselhárítás), stb!
    Jobbára ártalmatlan!

lököttke logója
    lököttke jelenleg nem elérhető Easy Rider lököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte járlököttke a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Aug
    Hol
    valahol
    Üzenet
    4,318
    Blog bejegyzés
    11
    Kép
    82
    Hírnév szint
    0
    Idézet Eredeti szerző Zöld Piszok Üzenet megjelenítése
    Hát jólenne ha a női egyenjogúság jegyében sokkal több nő végezne piszkos munkát!
    Én ritkán ugyan de szoktam dugulás elhárytást csinálni szép sárga kesztyübe

sir tremor logója
    sir tremor jelenleg nem elérhető Who the fuck is Alice? sir tremor a hírneve előtte jársir tremor a hírneve előtte jársir tremor a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 May
    Hol
    Szexárd
    Üzenet
    1,544
    Blog bejegyzés
    10
    Kép
    65
    Hírnév szint
    25
    Idézet Eredeti szerző moncsi manó Üzenet megjelenítése
    2 pasifajta tudott régebben kiborítani!
    -Az aki előadja az igazi macsó sexisten pasit....,közben az ágyban 1 nulla a férfiassága max a külsején látszik amúgy meg nyafog mint 1 nő.
    -Aki szerencsétlennek tünteti fel magát csak hogy a nőkből az anyai ösztönt kihozza és végre valami összejöjjön neki.....,könyörgöm 1 ideig sajnálja a nő és próbál segíteni neki,de 1 idő után szánalmassá válik és töketlenné.....,ha az anyai ösztönömet akarom kiélni,akkor szülök 1 gyereket és nem egy felnőtt embert irányítgatok!!!!

Így van!

Szánalmas egy fajta az ilyen, de biztos van olyan nő, akinek ez jön be...(bár annak a szegény nőnek igen sanyarú sorsa lehet)

De szerencsére(ahogy látom az előzményekből) itt több az EGÉSZSÉGES nő!

A tehén egy bonyolult állat.....de Én megfejtem!!!

boncadóri logója
    boncadóri jelenleg nem elérhető BoncaDóri boncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte járboncadóri a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Szigetfalva
    Üzenet
    2,729
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    173
    Hírnév szint
    45

Nekem nem úgy tűnik, hogy el lennél dugulva ...
    Meg ha úgy nézzük a legpiszkosabb meló ránk marad : alsógatya, zokni, ...

sir tremor logója
    sir tremor jelenleg nem elérhető Who the fuck is Alice? sir tremor a hírneve előtte jársir tremor a hírneve előtte jársir tremor a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 May
    Hol
    Szexárd
    Üzenet
    1,544
    Blog bejegyzés
    10
    Kép
    65
    Hírnév szint
    25
    Idézet Eredeti szerző BoncaDóri Üzenet megjelenítése
    Ejnye Dóri!

Ha igazán a kedvünkben akartál volna járni, akkor abbahagyod a "Miért imádjuk a pasikat..." kezdetű mondatodat ott, hogy "mert jól áll..."

PONT!!!
    NEM KELL folytatni!

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,526
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124
    Idézet Eredeti szerző Sir Tremor Üzenet megjelenítése
    Ejnye Dóri!

Ha igazán a kedvünkben akartál volna járni, akkor abbahagyod a "Miért imádjuk a pasikat..." kezdetű mondatodat ott, hogy "mert jól áll..."

PONT!!!
    NEM KELL folytatni!
    Végre mondtál valami értelmeset! D
    Jobbára ártalmatlan!

boncadóri logója
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Szigetfalva
    Üzenet
    2,729
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    173
    Hírnév szint
    45
    Ejnye Dóri!

PONT!!!
    NEM KELL folytatni!

... rajtuk a nyakkendő ...

sir tremor logója
    Regisztrált
    2009 May
    Hol
    Szexárd
    Üzenet
    1,544
    Blog bejegyzés
    10
    Kép
    65
    Hírnév szint
    25
    Végre mondtál valami értelmeset! D

Sajnos ez Rólad még mindig nem mondható el...

boncadóri logója
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Szigetfalva
    Üzenet
    2,729
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    173
    Hírnév szint
    45
    Sajnos ez Rólad még mindig nem mondható el...

Mééér ? Te már láttad nyakkendőben ?

+ Válasz a Témára
6. oldal, összesen 56 ElsőElső 123456789101116 ... UtolsóUtolsó

Hasonló témák

1. Van, amihez kellenek a pasik
    nana által, fórum: Motoros webáruház
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2011.05.13., 18:06
  2. Pasik és Csajok
    nana által, fórum: Beszélgetés férfi témákról
    Válasz: 4943
    Utolsó üzenet: 2011.02.19., 00:00