+ Válasz a Témára
56. oldal, összesen 56 ElsőElső ... 646515253545556
Eredmények 551-tól/től 557-ig összesen 557
Like Tree14Lájk

Téma: Kiborítanak a Pasik!

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Idézet Eredeti szerző tt100 Üzenet megjelenítése

csacskamacs,ki vagy tiltva innen
    Igenis, értettem!
    A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly

tt100 logója
    tt100 jelenleg nem elérhető Motorbiciklista tt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    9,131
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    172
    Hírnév szint
    111
    Idézet Eredeti szerző csacskamacs Üzenet megjelenítése
    Igenis, értettem!
    Hm,na jó,végülis ki vagyok én itt,még csaj sem vagyok,nehogy elmenj Meg úgysem rólam van szó,add ki magadból
    nana lájkolja ezt.
    Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !

csacskamacs logója
    csacskamacs jelenleg nem elérhető Motoros csacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte járcsacskamacs a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,229
    Blog bejegyzés
    9
    Kép
    96
    Hírnév szint
    41
    Idézet Eredeti szerző tt100 Üzenet megjelenítése
    Hm,na jó,végülis ki vagyok én itt,még csaj sem vagyok,nehogy elmenj Meg úgysem rólam van szó,add ki magadból
    Ne izgulj, nem gondoltam komolyan, hogy kitiltom magam... Csak ilyen rendes macska vagyok, hogy úgy csinálok, mint aki szót fogad...
    nana and tt100 like this.
    A legolcsóbb módja a megjelenés javításának: egy mosoly

brigó logója
    brigó jelenleg nem elérhető kényelmi motoros brigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte járbrigó a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 May
    Hol
    Pilisszentiván
    Üzenet
    2,002
    Blog bejegyzés
    17
    Kép
    21
    Hírnév szint
    38
    Idézet Eredeti szerző csacskamacs Üzenet megjelenítése
    Ne izgulj, nem gondoltam komolyan, hogy kitiltom magam... Csak ilyen rendes macska vagyok, hogy úgy csinálok, mint aki szót fogad...
    Drágaságom, van neked macskád? Az még úgy sem csinál, nemhogy szót fogadna!
    Karikám, azért tisztáznék valamit: ez itt a Kiborítanak a PASIK rovat, vagyis TE mit keresel itt??? Pláne kitiltod? Esetleg a Kiborítanak a CSAJOK rovatból! Talán!
    tt100 lájkolja ezt.
    „Ne alacsonyítsd le az igazságot azzal, hogy vonakodó elmékre erőlteted!

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,176
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Na, akkor írok ide valamit, hogy lássátok, nem csak a nők hisztisek.
    Tegnap este elmentem a haverokkal egy seritalt meginni, úgy volt, hogy nemtávirat később csatlakozik hozzánk. Telefonált egyszer, telefonált kétszer, mindig megbeszéltük, hogy ha végez a dolgával, majd jön. Majd telefonált, hogy most már késő van, ő nem utazik egy órát a belvárosig azért hogy egy órát sörözzön majd hazamenjen. Mondtam, hogy én örülnék, ha jönne, és legalább mehetnénk együtt haza, de ő kötötte az ebet a karóhoz, hogy nem jön be. Mondtam, hogy akkor ok. Erre ő volt megsértődve. Na, ezt nem sikerült kideríteni, hogy miért...
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

sp1szacsa logója
    sp1szacsa jelenleg nem elérhető Motorbiciklista sp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jársp1szacsa a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Feb
    Hol
    Kleine Haus
    Üzenet
    1,355
    Blog bejegyzés
    16
    Kép
    308
    Hírnév szint
    29
    Idézet Eredeti szerző birge Üzenet megjelenítése
    Na, akkor írok ide valamit, hogy lássátok, nem csak a nők hisztisek.
    Tegnap este elmentem a haverokkal egy seritalt meginni, úgy volt, hogy nemtávirat később csatlakozik hozzánk. Telefonált egyszer, telefonált kétszer, mindig megbeszéltük, hogy ha végez a dolgával, majd jön. Majd telefonált, hogy most már késő van, ő nem utazik egy órát a belvárosig azért hogy egy órát sörözzön majd hazamenjen. Mondtam, hogy én örülnék, ha jönne, és legalább mehetnénk együtt haza, de ő kötötte az ebet a karóhoz, hogy nem jön be. Mondtam, hogy akkor ok. Erre ő volt megsértődve. Na, ezt nem sikerült kideríteni, hogy miért...

van egy tippem: csak úgy, meg azért csak...
    "Aki magányosan él, azt nem lehet otthagyni... De az ember sosoem szűnik meg álmodni. Az álom a lélek tápláléka, ahogy az élelem a test tápláléka...

tt100 logója
    tt100 jelenleg nem elérhető Motorbiciklista tt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    9,131
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    172
    Hírnév szint
    111
    Idézet Eredeti szerző brigó Üzenet megjelenítése
    Drágaságom, van neked macskád? Az még úgy sem csinál, nemhogy szót fogadna!
    Karikám, azért tisztáznék valamit: ez itt a Kiborítanak a PASIK rovat, vagyis TE mit keresel itt??? Pláne kitiltod? Esetleg a Kiborítanak a CSAJOK rovatból! Talán!
    Nahát,máris kiborult az a bili Drága Brigikém,tisztában vagyok mindezzel,de azért írtam ebbe a topikba,mert már fél éve senki,ami azt jelenti,hogy mi pasik nem vagyunk kiborítóak Puszillak !
    brigó lájkolja ezt.
    Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !

+ Válasz a Témára
56. oldal, összesen 56 ElsőElső ... 646515253545556

Hasonló témák

1. Van, amihez kellenek a pasik
    nana által, fórum: Motoros webáruház
    Válasz: 0
    Utolsó üzenet: 2011.05.13., 18:06
  2. Pasik és Csajok
    nana által, fórum: Beszélgetés férfi témákról
    Válasz: 4943
    Utolsó üzenet: 2011.02.19., 00:00
  3. Kiborítanak a csajok!