+ Válasz a Témára
4. oldal, összesen 4 ElsőElső 1234
Eredmények 31-tól/től 38-ig összesen 38
Like Tree1Lájk

Téma: Motoros apróhirdetés

micimaci logója
    micimaci jelenleg nem elérhető Segédmotoros micimaci van mire büszke legyenmicimaci van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2011 Oct
    Üzenet
    50
    Hírnév szint
    3
    Tudna vki segíteni,hogy hogyan törlöm ki az apróhirdetésem?(ma motortalanná váltam)
    nana lájkolja ezt.

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,602
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Idézet Eredeti szerző micimaci Üzenet megjelenítése
    Tudna vki segíteni,hogy hogyan törlöm ki az apróhirdetésem?(ma motortalanná váltam)
    http://csajokamotoron.hu/aprohirdetes/show/0 és itt a Hirdetéseim módosítása alatt.
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

micimaci logója
    micimaci jelenleg nem elérhető Segédmotoros micimaci van mire büszke legyenmicimaci van mire büszke legyen
    Regisztrált
    2011 Oct
    Üzenet
    50
    Hírnév szint
    3
    Köszi,megpróbáltam,de nem találtam meg. Vagy vmit nagyon benéztem....

picar logója
    picar jelenleg nem elérhető Csipcsiripp :) picar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte járpicar a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Jan
    Hol
    Acélváros
    Üzenet
    4,602
    Blog bejegyzés
    12
    Kép
    1032
    Hírnév szint
    64
    Lehet, hogy nem vagy belépve a csajokamotoron.hu-n (nem a csamclubon, hanem a főoldalon)
    Aki másnak vermet ás, az bizony a stack pointer...

micimaci logója
    Regisztrált
    2011 Oct
    Üzenet
    50
    Hírnév szint
    3
    Csak módosítani enged törölni nem.De most már csak pontokat(...) árulok,aztán egyszer csak eltűnik.Azért köszi a segítséget...

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10

micimaci logója
    Regisztrált
    2011 Oct
    Üzenet
    50
    Hírnév szint
    3
    Köszi,így legalább nem bénázok tovább...

nana logója
    nana jelenleg nem elérhető nanana, Life is Life! nana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte járnana a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2006 Apr
    Hol
    Árpádföld
    Üzenet
    9,885
    Blog bejegyzés
    131
    Kép
    25762
    Hírnév szint
    10
    Mya szólt a FB-n, hogy nemjól működ nek az apróhirdetés linkek.Most egy fél napos szerelésselbeálítottam őket, szóval nálam most már majdnem minden jó. Apróhirdetést lehet feladni, szóval ha van valami eladótok, csak rajta! Az apróhirdetés doboz megjelenik a heti hírlevélben is, szóval így még többen látják majd.

Kattints ide az apróhirdetések megtekintéséhez!

Add fel a hirdetésed ITT!

Itt módosítsd, adminisztráls a saját hirdetésedet!

+ Válasz a Témára
4. oldal, összesen 4 ElsőElső 1234

A téma címkéi

Könyvjelzők

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted