+ Válasz a Témára
3. oldal, összesen 15 ElsőElső 1234567813 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 149

Téma: Nincs nő, nincs sírás

vasember jelenleg nem elérhető Segédmotoros vasember pompás jövő áll előttevasember pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2011 May
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    76
    Hírnév szint
    4
    Szerintem ez annyira nem vicces, és végképp nem hízelgő rátok nézve

Idézet Eredeti szerző Yama750 Üzenet megjelenítése
    Ezért öröklődik bármiféle vérség is anyai ágon. Az a tuti.
    Idézet Eredeti szerző fneildi Üzenet megjelenítése
    Ja,meg ezért mondják többször,hogy "azannya....",mint hogy "azapja.....".Legalábbis én úgy tudom.

hajos logója
    hajos jelenleg nem elérhető Motoros hajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte járhajos a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2007 Jun
    Hol
    München
    Üzenet
    1,037
    Blog bejegyzés
    1
    Kép
    75
    Hírnév szint
    32
    Idézet Eredeti szerző Bad Titaa Üzenet megjelenítése
    A tények magukért beszélnek, mi csak beszámoltunk róluk.
    Forditom!Magyarul pletykaztok.Na ha mi is ezt csinalnank mik derülnenek ki

birge logója
    birge jelenleg nem elérhető Az igazi nyuszimotoros birge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte járbirge a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Mar
    Üzenet
    7,167
    Blog bejegyzés
    108
    Kép
    174
    Hírnév szint
    91
    Idézet Eredeti szerző vasember Üzenet megjelenítése
    Szerintem ez annyira nem vicces, és végképp nem hízelgő rátok nézve
    Gondolod, hogy ti jobban vagytok? A fenéket... csak a történelem során valamiért a pasik esetében elfogadottabb, ha félrelépnek, mint a nőknél. Ennyi. (valószínűleg ebben közrejátszik az is, hogy a pasik nem vitték mindig haza a félrelépés "gyümölcsét", a nők meg általában igen (viszont ügyesebben titkolták). Más kérdés, hogy gazdagabb dinasztiákban azért a gyümölcsök igyekeztek kivenni részüket az örökösödésből.)
    birge kisbetűűűű!
    "a birge, aki benzin nélkül is tud motorozni. Simán eltolja az uticélig".

fneildi logója
    fneildi jelenleg nem elérhető Motoros fneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte járfneildi a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2010 Mar
    Hol
    Mezőberény
    Üzenet
    1,579
    Blog bejegyzés
    7
    Kép
    37
    Hírnév szint
    29
    Van erre egy sztorim:
    Az asszony vitázik a férjével,mivel mindketten félreléptek és az ember nem akar békülni.Asszony-De hát te is csak ugyanazt a bűnt követted el,mint én!Férj:-Az lehet,de nem mindegy,hogy a gumicsizmámba szarik a tehén vagy csak belelépek véletlen.Ha a második azt még csak-csak lemosom,de ha már benne volt......Erre az asszony:-De belül legalább nem látszik,csak sejthető.

vasember jelenleg nem elérhető Segédmotoros vasember pompás jövő áll előttevasember pompás jövő áll előtte
    Regisztrált
    2011 May
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    76
    Hírnév szint
    4
    Sírva rimánkodnának, hogy panaszkodjunk inkább a napokig mosatlan edényekről és a körömlakk bűzéről

Idézet Eredeti szerző Hajos Üzenet megjelenítése
    Forditom!Magyarul pletykaztok.Na ha mi is ezt csinalnank mik derülnenek ki

tt100 logója
    tt100 jelenleg nem elérhető Motorbiciklista tt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    9,128
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    172
    Hírnév szint
    111
    Ha egy férfi utál egy másik férfit,akkor azt hamar lerendezik,összeverekednek,majd közösen berúgva kibékülnek.Viszont ha egy nő utál egy másik nőt,akkor évekig megy a szappanopera...és nem csak kettejük között...
    Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !

Regisztrált
    2011 May
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    76
    Hírnév szint
    4
    A félrelépés nem elfogadottabb, egy fenét. De nézd már azért a száraz biológiai sajátosságokat, miktől azért nő esetében más a megítélés. A nő egy ciklus alatt egyszer termékeny, az érett petesejt 24 óráig életképes. A hímivarsejt a behatolás után 4-5 napig marad meg. Ez azt jelenti, hogy havonta durván egy hét lehet alkalmas a nőnek fogamzásra. Akko tehát
    1: hetitől ritkább együttlétek esetén iszonyatosan hülyének kell néznie ahhoz, hogy haza merjen jönni terhesen, ha nem az enyém;
    2: egy héten belül fordult meg benne más is rajtam kívül, ez esetben irtózatosan erős a gyomra, akko viszont az enyém fordulna ki tőle onnantól, hogy kiderült a dolog.

Egyébként szerintem utóbbi ritkább, ide nem számítva a hivatásszerűen iparűzőket, akik viszont nem szoknak fűtől fától teherbe esni, mer vigyázniuk kell a fertőzéek miatt is, ezért védekeznek.

A többi meg... Tisztességes nő nem fekszik le az urával, ha szeretője van, így az apán se kell töprengenie, nem tudtad?

Idézet Eredeti szerző birge Üzenet megjelenítése
    Gondolod, hogy ti jobban vagytok? A fenéket... csak a történelem során valamiért a pasik esetében elfogadottabb, ha félrelépnek, mint a nőknél. Ennyi. (valószínűleg ebben közrejátszik az is, hogy a pasik nem vitték mindig haza a félrelépés "gyümölcsét", a nők meg általában igen (viszont ügyesebben titkolták). Más kérdés, hogy gazdagabb dinasztiákban azért a gyümölcsök igyekeztek kivenni részüket az örökösödésből.)

Regisztrált
    2011 May
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    76
    Hírnév szint
    4
    Tudnék is mesélni

Idézet Eredeti szerző tt100 Üzenet megjelenítése
    Ha egy férfi utál egy másik férfit,akkor azt hamar lerendezik,összeverekednek,majd közösen berúgva kibékülnek.Viszont ha egy nő utál egy másik nőt,akkor évekig megy a szappanopera...és nem csak kettejük között...

tt100 logója
    tt100 jelenleg nem elérhető Motorbiciklista tt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jártt100 a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2009 Mar
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    9,128
    Blog bejegyzés
    2
    Kép
    172
    Hírnév szint
    111
    Idézet Eredeti szerző vasember Üzenet megjelenítése
    Tudnék is mesélni
    Szerencsére még nem éltem át ilyet,de hallottam történeteket...
    Járd a magad útját,de vidd magaddal Istent !

Zöld Piszok logója
    Zöld Piszok jelenleg nem elérhető A CsamClub legzöldebb seggű téli fotósa Zöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte járZöld Piszok a hírneve előtte jár
    Regisztrált
    2008 Aug
    Hol
    pösti vagyok
    Üzenet
    10,521
    Blog bejegyzés
    22
    Kép
    190
    Hírnév szint
    124